Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Mondom, hogy nincs senki, megkérdeztem azt a párat, aki van, de vagy vettek már telcsit 1 éven belül, a többi meg konkrétan kijelentette, hogy nem kíván ebbe belefolyni. Iwiwen is alig van ismi, csak pár egyetemi ember, de az ilyenekből látszik, hogy nem barátok, hanem csak haverok vagy még azok sem. (Amikor jegyzet kéne nekik, akkor egyből csörög a telcsim, de elfelejtem felvenni ezután...) Anyu lenne talán, de őt nem akartam belevonni. Legjobb barátnőm se tette ezt meg, mert annyira kis szerény, hogy már az őrületbe kerget, nem tudja leszervezni, mert mi lesz, akkor őt fel fogják hívni egyezetetni és pl órán nem meri fevenni a telefont, nem mer felállni és kivolnuni a terem elé a csomagért stb stb, de inkább vmi pszichológia topicba kéne mennem ezzel a nyafival már.
Jövőre legalább majd újabb telefon lesz leárazva
.
-
glutamin
őstag
Én most nem letakarítani akarom, hanem leszedni. Annyit láttam már egy weblapon, hogy az akksifedél eltávolítása után két kis csavar rögzít csak a hátlap kamera felöli részét. Ezt is le lehet viszonylag egyszerűen szedni. Az én kérdésem az lenne, hogy a csúszkás részt (amin a Cybershot, Auto focus, 3.2 mega pixels felirat van), azt le tudnám-e maradandó károsodás nálkül szedni az alatta levő kisebb műanyag darabkáról. Így ugyanis vékonyabb lenne a telefonom, nem akadna állandóan mindenbe bele a fedél és nem fényképezgetné össze a zsebemet
Így persze biztosan rondább lenne a telefon, de sztem praktiusabb is. A K810i-n már eleve valami hasonló megoldás van, viszont annak ahátlapja nem megy rá erre a telefonra ha jól láttam.
-
Bernardo20
őstag
köszi szépen!
A másik nagy gondom az lenne, hogy ma vettem egy 4gbos kártyát. Most akartam rápakolni zenéket(kártyaolvasóba be az adapter, és a music könyvtárba rakoskattam az albumokat, vissza a telóba,de nem lát semmit..
Aztán a telefonról másoltam át dolgokat,de eltűntek..illetve csak a zenék.a kép átment..de a foglalja a helyet a zene ,csak nem látja,se a teló,se a gép..egyik könyvtárba se..
ez nagyon érdekes...( ilyet már láttatok vagy valamit rosszul csinálok??
-
Apollyon
Korrektor
Akkor nem fogalmaztam pontosan.
"Ha BT-n küldöd, akkor mindenképp berakja azt vagy a játékok, vagy az alkalmazások mappába..."
Na ez itt a gáz. Eddig bármikor bárkinek küldtem bármit (legyen az K700, K750, K550, K770, W300) mindig az egyéb mappába érkeztek a fileok. Ha nekem küldenek valamit az én telómon is ez a szitu.
"Viszont ha kábellel küldöd a telóra (másolod), akkor az egyéb mappába teszi, ahonnan Te magad telepíted"
Ez is gáz. Mért kell kábelen átmásolni hogy tovább tudjam másnak is küldeni? Mindegy milyen úton jön – kábelen, infrán, BT-on – a fileoknak az egyéb mappába kell megérkezni. (Most itt nem képekről meg videókról van szó, mert azokat egyértelmű hová teszi) Mindig is utáltam ha vmilyen eszköz az én belegyezésem nélkül cselekszik, szóval nem értek egyet ezzel az "automatikus telepítéssel"
Gondolom akkor nem telepítődik a játék, amikor a "Fájlátvitel" módot használod. De mivan akkor ha "Telefon mód"-ban küldöd fel a dolgokat? Akkor is telepít magától?
-
Apollyon
Korrektor
"- live hivatkozások nem tudom miért zavarnak annyira, a független is van ott egy letöltési hivatkozás, csak épp a SE-ra visz fel. Őszintén Te töltöttél már le onnan valaha vmit??"
Nem töltöttem soha, de akkor is zavaró.. Hogy néz már ki? Igen a gyáriban is vannak, de ha nincsenek beállítások, nem csinál semmit, míg a live-osban egyből csatlakozik és szívja a pénzt.
"- böngésző helyett live. A gyári böngésző is úgy sz@r ahogy van, kit érdekel, hogy a live a nyitólapja. Opera minit kell használni, az tuti live mentes."
Az opera mini sem tökéletes! Akinek megfelelne inkább a gyári akkor mértnem használhatja live nélkül inkább azt?..
"- BT-n keresztül küldött alkalmazások/játékok telepítése után igenis megkérdi, hogy hova mentse el. Nekem speciel még kompatibilitási gondjaim sem voltak, ami játék fent volt a független K790-en, az a vodás K800-ra is felment gond nélkül."
Bárcsak úgy lenne, de amivel én találkoztam liveos K800i csak annyit kérdezett, hogy fogadja-e a filet, egy igen és egy adatátvitel után (ha egyáltalán összejött) meg már ott volt telepítve a Filekezelő/Játékok mappában
Tehát az érkezett *.jar kiterjesztésű fileokat külső beavatkozás nélkül sajnos nem lehet már onnan továbbítani.
Így már nem hinném h a névjegyk. küldés lenne az egyetlen butítás...
Amúgy pedig úgy tudtam h minden bővíthető SE-hez jár legalább egy 64-es M2. Ezekszerint rosszul tudtam, elnézést.
Üdv -
-
mr.sony
csendes tag
Érdekes, Dublinban, ahol az időm nagyobb részét töltöm, nemcsak hogy feszegetik a témát, de a belvárosban szinte minden utcában van egy olyan üzlet, ami előtt táblán, nagy betűkkel hírdetik, hogy sim függetlenítést vállalnak. Bárki beviheti a telefonját, és egy 20 euró körüli összegért feloldják.
Persze, hol áll az ír gazdaság és jogrendszer mihozzánk képest!
Egyedül abból a szempontból érdekelt, hogy mielőtt ott kinn ezt a bűntettet elkövetem, megkérdezem, hogy egyáltalán erre a típusra lehetséges-e.
Azért, köszönöm, hogy válaszoltál. -
AlyArkhon
őstag
Légyszi légyszi , ird mar le a netes beállitasokat is , szal WOdás vagyok , előfizetéses , de ha lehet nem szeretnék előfizetni egy csomagra sem , csak néha felruccanni wappozni eggyet ....
Hívtam az ügyfélszolgálatot , de nem tudtak a K800i telóra netes beállítast küldeni , pedig próbálták .. Igaz hogy ez volt kb fél éve , de mostmár tényleg jó lenne ha tudnának beállítast küldeni nekem sms-be ..
Valahonnan a Sony Ericcson oldalról ha jol értettem amit mondott az ügyfélszolgálatos akkor saját magának is ki tudja küldeni az sms-t az ember .. Igaz ez ?? -
-
-
-
Dj Neo
tag
Végre egy ember, aki használja a frissítést...
Áruld már el légyszi, hogy mégis mire jó? Mivel múltkor próbáltam, ED-s szoftom van, és mivel GB-s a legújabb, azt hittem majd azt rakja rá... Nade azt írta, h a legfrissebb cuccot tartalmazza a teló...
Ilyenkor mi van?Mit frissít végülis?
-
AlyArkhon
őstag
Aham , gyanakodtam én is valami ilyesmire , de az is eszembe jutott , hogy az ügyintézőnek látnia kell hogy én előfizetéses vagyok , szal nem értem minek küld ki nekem nem előfizetéses wap beállítást ..
Egyébkét milyen árai wannak a Wodafonos Wap előfizetői csomagoknak ? esetleg nem tudod ? -
-
DarkChild
senior tag
Megeshet, hogy ez normális napi 20-25 perc beszélgetés mellett, pláne, ha olyan helyről beszélsz, ahol alacsonyabb a térerő, mert olyankor erősebben sugároz a mobil antennája és ugye az ilyesmi az akksi hatékonyságára nincs túl kedvező hatással.
Nekem még anno a Sony J7-esemmel fordult elő (több éve) hogy egy vidéki kisvárosba mentem, ahol a Vodafone-nak szinte nulla volt a térereje és a mobil csak annyitól lemerült pár óra alatt, hogy le volt téve az asztalraNon-stop full kakaóval kereste a hálózatot és hamar leszívta az akksit
Még jó, hogy a kaja nem melegedett fel mellette a sugárzástól
-
-
tween
őstag
Én sem szeretem a csiki-csuki telókat,de imádom samut!
Szerintem a K800 sosem lesz szép,dehát ez szubjektív
(Egyéni vélemény volt(amivel sokan vagyunk),de gyalogsági támadóegységek kíméljenek,ha egy mód van rá!!)
Még valami:ha videóban is ott lenne a K800+kisebb lenne azt venném én is -
AlyArkhon
őstag
Én azt nem értem , hogy hogy adhatnak ki így egy telót ??
Miért is ?? : >>Mert ugye nem az első telójuk , és ráadásul az előd is ugyanilyen betegségben szenvedett , tehát nem értem , hogy hogyan sikerült egy köv generációs telóba berakni egy régi joyt... Mert ugye már mondhatjuk réginek ... -
AlyArkhon
őstag
Hát izééé ...
Én elég sokat használom nap mint nap a telót .. és hogy ne mindjárt a negatív dolgokkal kezdjem , a kameravédő egészen korrektul ki van alakítva , azért is mert én egy eléggé szűkős övre akaszthatós teló tartót használok , és nem szokott kinyílni , jó figyelni kell rá egy kicsit , de szeritnem aki megvesz egy 100 rugos kütyüt az fordítson legalább ennyi figyelmet rá ..( én személy szerint vettem szemüveg tisztító szarvas bőrt , és még azt is ráhajtom mielőtt elrakom a tokba .. ) , de egy szó mint száz , nincs vele gond ...
Működés : na igen , épp a mai nap eset meg ujra , hogy elkezdett zúgni a telefon , csak ugy hirtelen amikor zenét akartam elindítani , és amíg az aksit le nem veszem róla nem hagyja abba , és nem is ad ki semmilyen hangot sem a zúgáson kívül .. Ezt kb 3-szor játszotta el egymás után kb. 2 óra alatt ... Kicsit kiakadtam ... főleg hogy nem ugyanakkor ( műveletileg ) hanem előszőr fényképezésnél , utánna zene elindaításakkor , majd a filekezelő használatakor .. tehát véletlen szerűen jött elő a probléma ..
Szoftver a legujjab van benne a telóba , probáltam már letölteni ujjabbat de még nincs ....
Fingom sincs miért csinálja , de havonta egyszer meg bolondul a teló ... Végül is ha ennél nagyobb baja nem lesz , akkor azt mondom hogy csinálja , nem zavar ..
Jah igen a Joystick -ról még szólni akartam : -- azt veszem észre , hogy mintha egyre nehezebben lehetne használni , pedig nem nyüstölöm , amikor lehet inkább a numerikus bilut használom rajta , és mégis , olyan érzés , mintha haverom ezer éves K700-asa lenne a kezemben ... ( mármint amikor a joystickot használom ) .. A lefelé iránnyal van nekem is a legnagyobb problémám , mert van hogy kettőt is ugrik , de van hogy eggyet sem .. A többi irányt szépen kezeli , de számomra az is bosszantó , hogy amikor van a telón vagy 40 kép , meg 12 zene pár elmentett weboldal plussz 15 játék , akkor már olyan szinten belassul a joystick kezelése , hogy fuuuu ... Fogtam inkább letöröltem mindent a telóról , és így most megint a régi , megint gyors ....
Barátnőmnek vettünk egy Samsung Z400-as telót ..
Nem akarom lehúzni a Samsungot , de ég és föld a két teló .. Képileg meg főleg ... Tudásilag is alulmarad a K800i-től , de végül is a kérdés az , hogy leszz-e valami baja mint a K800i-nek ??? Mert előtte is Samsungja volt D500 és annak sem volt sohasem baja ...
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
nekem közel két hónapa an meg a teló , és már most sem szuperál annyiraq korrektül mint amikor megvettem .. ( Működik de nem ugy mint amikor megvettem , nem olyan könnyen .. ) Remélem így marad , és nem nehezedik tovább a kezelése ..
Még anyit vettem észre , hogy a klépernyő alá elég gyorsan bekotor a pro .. Netket is ?? ( nem hatalmas probléma , csak idegesítő , főleg hogy nem is lehet kitakarítani )
És lenne még egy kérdésem : .- egy dvd filmet át lehet alakítani 80 megára telefonra ( ezt tudom ) csak azt nem , hogy mivel ?? Milyen progival lehet dvd filmből a telefon számára is lejátszható 3gp-t csinálni ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest