- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Hellótok, erre a telóra max milyen minőségű mp3-mat érdemes rápakolni? (gondolok itt a Hz/bitrátára)
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
MODERÁTOR
-
ragazzo
őstag
válasz Viktor0610 #2702 üzenetére
De hogy élvezhető legyen, inkább legyen 128-as. Persze választani kell minőség vs. több zene.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
MODERÁTOR
-
Kloden
senior tag
válasz Viktor0610 #2704 üzenetére
Köszi, és akkor maradjon 44KHz? Vagy elég a 36 is?
-
MODERÁTOR
-
Kloden
senior tag
válasz Viktor0610 #2706 üzenetére
Köszi, így akkor elég sok zene ráfér!! (nálam tetszőlegesen választható a Hz a bitrátához)
-
Erzsi78
tag
Itt letöltheted a k700 "fehér papírját". Ebben minden fontos infót megtalálhatsz .
-
Erzsi78
tag
Nem bug és nem is fícsőr: K700 memória
-
MODERÁTOR
-
Erzsi78
tag
válasz Viktor0610 #2714 üzenetére
Szeretem a témákat. Viccet félretéve mappák létrehozásánál és elnevezésénél kell keresni a receptet, már nem emlékszem pontosan hogy csináltam. Természetesen in concreto nincs ekkora memóriája és ilyen fake módszerrel nem is lehet nagyon növelni a listában az értéket, mert a telefon komolyan úgy viselkedik, mintha megnőtt volna a memóriája, (azaz iszonyúan lelassúl). A k700 tulajoknak jó tréfa. "Minek memória kártya, ha tuningolni is lehet?"
ancsma: Egy tájékozott júzer
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Nem rég mutatta a haverom 1 távkapcsi javításánál hogy világít a kamerában a infravörös LED az egyébként szemmel nem látható... mondjuk az összes teló kameráján látható
-
Jarod1
addikt
Tudja valaki hogy lehetne MMS-t lementeni?
-
ddddd4
tag
Kurva szar telefon. Nekem ilyen volt és többet volt szervizbe mint nálam. Ebben a kurva életben se-t többé nem veszek.
Vodafone
-
MODERÁTOR
-
Erzsi78
tag
A My Phone Explorer-t ismered? Sms-t szoktam lementeni vele, de lehet hogy az mms-t is tudja. A legújabb verzió.
[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a k700/k500 gyári üzentetjelző (sms/mms) hangjait? Ha jól emlékszem 6 féle közül lehetett választani..... konkrátan csak az egyik kellene, mert úgy megszerettem, és az újabb telókba már sajnos nincs benne
May The Force Be With You!
-
Jarod1
addikt
válasz LordVader80 #2723 üzenetére
pappfer.hu, aszem
-
repvez
addikt
Tudnátok nekem abban segiteni, hogy hogyan és mivel tudom a k700i telefonomrol a telefonsámokat és az összes anyagot egyszerüen átmásolni a sim-re ill. a másik telefonra?Mert vettem egy fuggetlen nokia E51-est és arra szeretném átmásolni az összes dolgot.Probáltam a nokiához adott PC-suit-ot,de nem tudott a K700i-vel összekapcsolodni.Probáltam az SE PC suitjával is de annál is megszagadt a synkronizálás.
Tehát hogyan lehet a legegyszerübben átrakni a nokia és az SE közötti adatmentés?Vagy hogyan lehet visszamenteni a SIM-re a telefonszámokat a memoriábol? -
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
Szia!
SIM-re csak SMS-t és telefonszámot tudsz átmásolni. A K700i esetében a következőképp:
Kapcsolatok:
Menü>Telefonkönyv>Opciók>Spec.parancsok>Másolás SIM-re. Arra figyelned kell, hogy a SIM memóriája véges, nem biztos, hogy a telefonodban tárolt összes kapcsolat ráfér!
Emellett BT-on keresztül lehet komplett telefonkönyvet átmásolni másik mobilba.
Menü>Telefonkönyv>Opciók>Spec.parancsok>Össz.kapcs.küld>BT vagy Infra
Így a telefon *.vcf fájlt küld át a fogadó telefonnak, vagy PC-nek.
Ha jól tudom a Nokia tudja kezelni a vcf kiterjesztésű fájlokat.SMS-ek:
Menü>Üzenetek>Bejövő üzenetek>Tovább>Többszörös kijelölés(ha többet egyszerre szeretnél menteni) vagy Üzenet mentése(ha csak azt az egyet szeretnéd menteni amin épp állsz)>>Kijelölés után Tovább>Üzenetmentés.A többi hang, kép, videó állományt BT-on a legcélszerűbb átküldeni másik telefonra.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
repvez
addikt
válasz mrlujoak #2729 üzenetére
köszi sikerült a müvelet csak most olyan gondom van hogy van olyan szám ami a Sim-en volt és van ami a memoriába igy most hogy minden a simre került van hogy többször megvan ugyan az a kapcsolat azt hogyan lehetne egyszerüen kiszürni, hogy melyek a teljesen egyformák és ami egy kontakthoz tartozik?Mert 140 számot kézzel elég macerás átnézni vagy más lehetöség nincs rá?
-
mrlujoak
veterán
Ha nem üres, új SIM-re mented a telefonod kapcsolatait, akkor bizony a már eleve a SIM-en lévő kontakt a másolás után duplán lesz, aminek törlését egyesével, átmazsolászva tudod elvégezni...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Hujikolp
őstag
Egy elég béna kérdés, de most sikerült szereznem egy adatkábelt a telefonhoz, adtak hozzá cd-t is. A cd-t feltettem, de normálisan nem érem el a telefont. Nem tudom, hogy ez mennyire normális, arra gondolok, hogy úgy lehetne rá pakolni dolgokat, mint egy flash tárolóra. Sajátgép, majd onnan kiválasztom, és amit kell, oda azt teszek amit szeretnék. Node semmi. A drivere elvileg fent van. Volt újraindítás is. A másik kérdés, hogy ha USB-n van, akkor tölti az akkut is? Csak mert külön töltője nincs, és már merülőben van, és gépről lenne töltve.
-
-
Hujikolp
őstag
Minden megoldódott
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy beadtam a Sony Ericsson k700i telefonom szoftverfrissítésre Debrecenben egy "maszek" szervízbe. Vodafone-os, garancia már nincs rajta.
Lassú volt a menü, de működött. Tegnapelőtt felhívtak, hogy még nincs kész a telefon, mert valami gubanc van vele és nem sikerült frissíteni, de már be sem kapcsol. Live!-os szoftver volt rajta és ugyan ilyet is ígértek, ez nem is számít. Ugyan még próbálkoznak, de ha nem sikerül megcsinálniuk és így adják vissza, akkor:1. szerintetek a Vodafone szervízben meg tudják majd csinálni? (persze pénzért)
2. egyáltalán meg lehet még csinálni?
3. vagy van itt (Debrecen) valaki aki ilyennel foglalkozik, ért is hozzá, csinált már ilyet és tud nekem segíteni, esetleg normálisan megcsinálni? (persze gondolom pénzért)Bár kiváncsi vagyok a szervízből mit szólnak majd vissza, de én még ilyennel nem találkoztam. Én eddig akárhol dolgoztam mindig a maximális teljesítményt és persze minőséget várták el tőlem, ezek meg ,,...belső hiba oszt szevasz..." kb ennyivel letudják.
Előre is köszönöm a válaszokat!
epidemic
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
mrlujoak
veterán
válasz epidemic #2735 üzenetére
Szia!
Írásos panaszt kell tenned a boltban - ahova beadtad - és természetesen a panaszlevélen jelezd, hogy a készülék a beadáskor működőképes volt!
Aztán a készüléket - ha nem akarnak vele / vagy nem tudnak vele mit kezdeni - hozd el, természetesen nem fizetni egy fillért sem nekik. Ezt is foglald bele a panaszba!
Továbbá a panaszlevélbe írd bele, hogy az általuk elrontott készüléket megkísérled másik helyen megjavíttatni, aminek költségét (de légy gavallér, csak a különbözetét) áthárítod rájuk!Azután próbálkozhatsz a Vodafone saját szervizében, vagy számlás helyen bárhol...
Ha sikerül nekik megoldani a dolgot, a számla másolatával menj el arra a helyre, ahol tönkrevágták a dolgot, és nyújtsd be nekik a számlát.
Ha ezt nem fogadják el, ismét írásos panaszt teszel ott az üzletben, és mindezt szépen elküldöd - az előző panaszleveleddel együtt - a lakhelyed szerint illetékes Békéltető Testületnek, illetve a fogyasztóvédelemnek.Ha pedig nem sikerül máshol sem életrekelteni a telefonod, kérj kártérítést a bolttól, vagy szolgáltassanak a számodra legalább egy típusazonos készüléket!
Ha erre sem hajlandók, akkor ugyanúgy Békéltető Testület, Fogyasztóvédelem!
Természetesen mérlegelési jogod mindig van, ha olyan értékekről van szó, ami szerinted nem éri meg a levelezést, és fáradalmat, akkor nem teszel semmit...
-
epidemic
tag
válasz mrlujoak #2736 üzenetére
Szia!
Köszönöm a információt, megpróbálom. Azonban a szerződésben (vagy megbízásban) benne van hogy nem vállalnak felelősséget. És persze utólag bizonyítani hogy a telefon működőképes volt megint a beadáskor, megint egy érdekes feladat lesz.
Minden esetre ha nem lesz megjavítva, mindent megpróbálok hogy valamelyest sikeresen kerüljek ki a dologból.
Tehát akkor még van rá esélyem hogy egy szakszervízben (pl vodafone) még életet tudnak majd lehelni a telefonomba?"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
mrlujoak
veterán
válasz epidemic #2737 üzenetére
Gondolom a hibafelvételnél nincs feltüntetve, hogy a készülék működésképtelen.
Egy ingyenes - Békéltető Testület - eljárást mindenképp megér, mert csak postai kültséged keletkezik, mint ahogyan a panasztétel sem jár költséggel.
A megbízás nem törvény, az ellen lehet "fellebbezni". Ha a megbízásban az van benne, hogy a javítások közbeni kárért - ami akár a javításból keletkezik - nem vállalnak felelősséget, akkor ők nem szerviz, hanem valami kontár csapat, ami minden felelősséget meg próbál elhárítani...
Természetesen a javítás közbeni adatvesztés más tészta, mert nem kötelesek adatmentést csinálni.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
Denes550
csendes tag
válasz mrlujoak #2738 üzenetére
Szerintem nagyon jó telefon, a gyári joy-t 2,5 év után cseréltettem 3000Ft-ért és azóta már több mint 3 éve majdnem hibátlanul (1-2 szoftvezerzés elkél azért) bírja. Nyúzom ahogy kell, napi 1-2 óra beszélgetés minimum, játék, Vodafon 1000 sms. Aksit is csak 1x cseréltem!
-
Daneeka
senior tag
Úgy néz ki lassan leváltom az enyémet, rövid időn belül 5 éves lesz, ez alatt csak egy akksit kellett cserélni, de mostanában már nem érzi, hogy be van dugva. Kontaktokat kapirgáltam, két töltőm is van, szóval a telefonnal van valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs