Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landsmann

addikt

válasz busman #2631 üzenetére

Tegyük fel, hogy tényleg nem érte semmilyen külső behatás. Valahol írta egyszer valaki, hogy neki T68i-nél lett olyan piros csíkos lett a kijelző, de nem mindenhol. Semmilyen mechanikai sérülés nem érte a kijelzőt. Valaki a következőt tanácsolta: Kikapcsolt állapotban tegye valamilyen langyos helyre. Például videó tetejére, vagy más, állandó hőmérsékletű, de a szobahőmérsékletnél magasabb hőfokú elektronikai eszközre. (Ez azért jó, mert valóban állandónak mondható a hőmérsékletük a használattól függetlenül is. A tv is jó lenne, de az kikapcsolt állapotban ''hideg''.) Szóval a lényeg az, hogy jó kézmeleg helyen legyen folyamatosan. Lehetőleg a kijelzővel a hő felé. 4-5 nap alatt teljesen elmúlt a kijelző színtorzulása. Napról napra egyre jobb lett.
    Többen is kipróbálták ezt a módszert és mindenkinek bevált. Persze lehet hogy kijelzőtípusonként is változhat a dolog hogy bejön vagy nem, de egy próbát megér.

Azt pedig, hogy hihetetlenül szarul vannak megcsinálva, én sem tudom elfogadni. Az enyém szeptemberben volt 2 éves és semmi baja. Még szoftvert sem kellett rajta frissíteni. Egyszerűen úgy kell használni, amire tervezték. Nem por, víz és ütésálló ez a típus. Azért némi sejtetni valót hagytál az írásodban korábban. Valahogy úgy fogalmaztál: ''pedig most nem is dobáltam'' vagy valami hasonló módon, aztán már mentegetted magad, hogy egyébként sem szoktad. Szerintem bizony itt van a kutya elásva és valamilyen mechanikai sérülés érhette a kijelzőt. Nem biztos hogy akkor mikor a töltőről levetted. Érhette azt korábban is, csak később adta meg magát. Lehet hogy elég volt egy jelentősebb hőmérsékletváltozás is ahhoz, hogy a hiba előjöjjön a megpróbáltatások után.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák