Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
szerintetek miért 9 perc múlva riaszt az ébresztő, ha szundira nyomom?

-
-
Sajtli
tag
Tudja vki, hol van Pesten hivatalos SE szervíz?
-
izomhod
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
ez garanciavesztéssel jár, és még van rajta vagy 4 hónap. anniyra nem fontos, de köszi
-
tanne
csendes tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Köszi, a 0000 lett a nyerő.

-
tanne
csendes tag
Vissza állítottam a telefont az eredeti állapotába, és most nem tudom, hogy mi volt az eredeti telefonzár kódja. tudtok segíteni?
-
izomhod
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ha rákeresek arra, hogy ''msn'', kiad jópár találatot. van olyan, ami az msn messenger telefonos változata?
-
izomhod
őstag
nektek sikerült sms-hangot beállítani? úgy értem a gyáriakon kívül.
az enyém gyárilag független, és nem tudok ilyet vele:/ -
Gubro
senior tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Tipikus se probléma. Garis még?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nekem K700i-m van, az lenne a problémám hogy a Joy elég nehezen megy már, ez mitől lehet?
Hol lehetne ezt megycsináltatni?
kb mennyibe fájna? -
Gvara
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez tuti hogy jó hozzá
-
Kolléga sz.tem erre gondol: [link].
-
Archer
őstag
Üdv! Lehet láma kérdés, de milyen szervizkábel jó a k700i-hez? A pontos típus érdekelne. Köszi.
-
sráccok erre mit mondtok? mult héten kaptam egy java játékot jáccotam vele ezerrel majd kikapcsoltam a mobilt. mikor bekapcsoltam és lezártam a billt akkor arra lettem figyelmes ,hogy az animált háttér csak 1 szer fut le és puff kialszik a lámpa ( a kijelző még él) pedig eredetileg zárt billel az animált háttér 3 lefut majd utána kapcsol ki a takarékos tft planel. ez engem zavar mert valami van a szoftverral. rossz jel... mit lehet tenni? 1 éves tmobályjlos.
-
-
whirus
tag
Az én 3 éves k700i-m: akksija még yo. A joy csak felfelé működik, jobbra kielégítő, balra néha, lefelé sehogy, benyomni meg kalapáccsal lehet. Egyébként szoftvergondok nincsenek vele, igaz járt már ezügyben a t-mobilenál. Érdeklődnék hogyan lehetne életrelehelni a joy-t mert nincs zsetonom k750-re vagy 800-ra, mást meg nem vennék.
Üdv Nektek!!!! -
DarkChild
senior tag
No, az én 2 éves T-Mobilos K700-am kezd meghalni. Mondjuk már januárban kezdett rajta urrá lenni a sok fórumon említett szoftverhiba (amikor a telefonkönyvbe összekutyulja a számokat), de mostanság egyre több geb@sz van vele. Újabban naponta többször is megkérdezi, hogy ''aktualizálni akarom-e az időt nyári időszámításra?'', bármit nyomok, az idő nem változik. Sokszor ''elfelejti'' használat után lekapcsolni a kijelző háttérvilágítását és sorszor csak azt veszem észre, hogy emiatt teljesen felmelegedett a készülék, az akksi meg lemerült. Ja, az akksitöltő csatlakozója is kipurcant, jó sokáig kell feszegetnem, hogy töltse. A joy még úgy ahogy szuperál, bár lefelé már elég nehezen érzékeli a mozgatást. Durván ennyi... 1 hét múlva letelik a ''hűségem'' és váltok K800-ra (azt hiszem)

-
Gvara
tag
Találtam egy helyet, ahol 8ezerért kicserélik a kijelzőt munkadíjjal együtt. Még ezt is sokallom, de ennél olcsóbb megoldást nem találok.

-
Gyulah
csendes tag
emberek, valaki dobjafel a topikot, nehogy kihalljon... még elég jó a k700i kategóriájában.

-
Gyulah
csendes tag
öö sziasztok!
most vettem egy 3 hónapos k700i-t 20 ért headsettel meg garanciával, és nagyon megvagyok elégedve vele. Nem tudja valaki, hogy van e olyan progi amivel a tv-t is tudnám az infrán keresztül irányítani a telóval, és hogy nem lehet e a memóriát bővíteni valahogy(mem kártya foflalat belesütlése...)

[Szerkesztve] -
JoHnni
senior tag
üdv!
Ide is beirom, eladóvá vált a k700-asom, adok hozzá töltőt headsetet dobozt papírokat. Az előlap nem hibátlan vannak rajta karcolások stb, a joy most lett kicserélve, az ára pedig 20k, Alkudozni is lehet akár
-
tanne
csendes tag
Holnapra kiderül, hogy meg tudják-e javítani. Ha aktuális küldök nektek privit.
Nem offolok tovább. Bocsesz. -
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igazad van, elnézést.
-
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
Ne itt üzleteljetek, ha kérhetem -a privát erre (is) jó.
-
tanne
csendes tag
Üdv!
Van egy olyan készülékem, aminek a billentyűzet fóliája, valamint a billentyűzet csatlakozója tönkrement (tönkretették).
Egyébként nagyon szép, megkímélt állapotban van.
Ha nem érdemes javíttatni, akkor mennyiért lehetne elpasszolni alkatrésznek? -
válasz
littleNorbi
üzenetére
www.getjar.com
-
Lucy
csendes tag
Nekem is egy éves a k700-am és még semmi baja...

Remélem nem is lesz neki még egy darabig...
-
littleNorbi
aktív tag
Honnan tudnám beszerezni a MSN Messenger-t mobilra?
-
-
Daneeka
senior tag
Független, egy éves k700i-met úgy tűnik kezdi elérni a vég

Tünetek: Tegnap óta ha valaki megcsörget, megszólal a csengőhang fél secundumra, megszakítja a hívást, kiirja hogy sikertelelen hivások..stb. majd lekapcsol.
Egyéb: akku töltöttség csík is össze-vissza ugrándozik.
Ha némára állítom akkor nem szakítja meg és nem indul újra.
Arra gondolok hogy már szar az akksi és nem bír egyszerre felvenni elég áramot
Akksi csere, szoftverfrissítés vagy kuka?
[Szerkesztve] -
Gvara
tag
tegnap voltam 1-2 használt cucc kereskedésben, de ilyennel sehol nem tudtak szolgálni

Ha vki véletlenül belebotlana egy olcsó kijelzőbe, az jelezzen légyszi -
Boxer001
veterán
Hali!
A páromnak van k700, beázott...a diagnózis: középső gombsor kampó, joy szintén gázos, valamelyi irányba nem akaródzik...illetve ha hívják és felveszi, akkor semmit nem hall, de pl a csengőhangok szólnak.
Még mielőtt elviszem szervízbe mégis mire számítsunk?
-
Gvara
tag
Leejtettem a telót, oda a kijelző...
Most nézem, újonnan 12480 Ft egy új kijelző
Vki nem tudni nekem olcsóbban mondjuk egy bontott telóból, mert újonnan nem éri meg
[Szerkesztve] -
littleNorbi
aktív tag
Azt belehet állítani, hogy csak akkor birok SMS-t küldeni és hívni ha beírom a PIN kódot?
-
ALI_G
veterán
Nem semmi mi történt velem ma este.
Kaptam egy hívást, rohanok be. Persze leteszi mire felvenném. Kezembe veszem a telefont, és érzem, hogy ez a szar még mindig rezeg. A hülyéje nem hagyta abba a rezgést. Nyomtam neki a gombokat, csinálta tovább.csörögni nem csörgött. OK,mondom kikapcs. Kikapcsoltam és még mindig rezgett tovább. Kivettem az akksit, na akkor végre abbahagyta. Még jó. -
Daweee
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ok köszi majd megkérdezem a szervízben
[Szerkesztve] -
-
Daweee
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ja értem szervízben mennyiért csinálják meg?
-
-
Daweee
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De másik mobilban tökéletesen működik...
Az nem készíthette ki a szoftvert hogy teleraktam zenékkel? -
-
Daweee
őstag
Hy!
K700i-m van, és a következő a problémám: A gyári fülhallgató amit adtak hozzá, beledugom, fölismeri, viszont ha bármilyen hangot kéne megszólaltatnia, egyszerűen lekapcsl, és a mobil hangszóróján szólal meg... Viszont más mobilban (T610) tökéletesen működik. Próbálgattam ki-be dugosgatni, kb 20adszorra sikerült működésbe hozni, és nem volt vele semmi baj. viszont amikor legközelebb bedugtam, megint lekapcsolt... aztán 20adszorra megint megszólalt... Szerintetek mi baja?
Válaszokat előre is köszi
Bocs ha csak pár nap mulva válaszolok, a héten nehézkes nethez jutnom -
Dufresne
addikt
Ha csak nem a variált szoftver vam a telón, akkor a játékokat vagy az alkalmazások, vagy a játékok mappába lehet tenni és utána már nemnagyon lehet őket variálni, max törölni, vagy asszem a mappában létrehozott mappákban heklyezgetni ide-oda, de küldözgetni, meg ilyesmit nemlehet.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Én most vettem át tesómtól a K700i-t jó állapotban 8 pénzért.
Remélem ennyit megért.
Az lenne a kérdésem, hogy ha rátöltök jar kiterjesztésű játékot akkor azt, hogy tudom működésbe hozni a telón?
Mert eddig nemsikerült.
Előre is köszi. -
tenna
tag
hello, mennyit ér egy masfel eves k700i telefon? kicsit megviselt, és a billentyűk sem szuperálnak nagyon
-
-
asdff
csendes tag
Ki tud olyan oldalt amiről free-n megy minden letöltés és zsír? Aki tud az irhatna, előre is kössz!
A METMOBIL.DOX.HU QRVA jó volt csak BESZÜNTETTÉK! vmi hasonló
? -
-
micro
addikt
Van nálam egy K700i ;s az a hibája, hogy hivás közben nincs hagja (nem hallom a másik felet), de csörög rendesen.
Találkozott már valaki ilyen hibával? -
Dr.Anonymus
addikt
sürgősen eladó egy se k800! 1hónapos angol menüs 512mb memokártyával!!! vasas4@freemail.hu 06209108547
-
Daneeka
senior tag
Valamelyik nap addig nyomkodtam amíg találtam egy módszert amiivel meg tudja nyitni a txt. fájlokat is a teló
Ugye ha kapunk egyet pl. bt-n keresztül akkor menti az egyéb mappába.
Az egyéb mappába érve viszont nincs olyan lehetőség hogy megtekintés, csak küldés menüpont elérhető. Viszont ha a küldést képüzenetként választjuk akkor már is beilleszti egy mmsbe és olvasható egyből csak vissza kell scrollozni az elejére.
-
KisAphex
csendes tag
Hali!
Én k700-amat 25ért vennék be gsm boltba
de nem adom 
-
-
Daneeka
senior tag
Kb mennyért tudnék eladni egy 1 éves, hibátlan állapotú, kártyafüggetlen, electroworldben vásárolt k700-at minden cuccával eggyütt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest