Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTF
aktív tag
Nem piszkáltam bele, csak feltettem a legújabb szoftvert amit a SEUS ajánlott!
-
Luna 73
csendes tag
Sziasztok! Most akarok ilyen telcsit venni a vodánál,alapból milyen tartozékokat adnak hozá?

-
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy föltettem a legújabb szoftvert a telefonra a SEUS-sal, de amióta ez a szoft van rajta, nagyon hosszú időbe telik, amíg bekapcsol! Amíg régen a PIN-ig eljutott 10s alatt, addig most olyan 15-17s kell neki!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
busman
veterán
No, meg oldódott a füles probléma,kicserélték garba..

-
Dufresne
addikt
Jah, addig beszúrok ide egy sztem jópofa kis általam készített themet, amit egyik kedvenc rajzfilmem ihletett, mivel nemtaláltam a neten hozzá hasonlót

[link] -
Dufresne
addikt
Nekem is van ilyen gondom a headsettel és a teló csatlakozója a ludas sajna úgy vettem észre. Ha mozgatom a foglalatot, akkor néha jó, néha nem
Mondjuk ez a töltőnél is megfigyelhető.
Amúgy az sw frissítésel kapcsolatban annyit, hogy az lekinkább a nem működik, illetve kommunikációs hiba és hasonló jelenségek mellet nem végrehajtható állapotról tesz tanúbizonyságot. Neten is utánaolvasgattam, meg beszéltem pár itthoni emberrel is és sajnos a nagyobb százalák a sikertelen frissítésekre vonatkozik. Szerencsére a telót ez nem teszi tönkre, megmarad rajta a régi sw, csakhát a szándék nem ez lenne. Szóval általában hiába a dss-25, hiába a gyors internet elérés, pedig rászántam 1-2 napot a dologra, 2 netvonalról is próbálkoztam és az egyik egy 4mega/2megás vonal volt.
Szóval az otthoni frissítésre egyenlőre nem sok esélyt adnék, bár remélhetőleg javítgatnak ezen a dolgon SE házatáján
-
Jarod1
veterán
válasz
greenface
üzenetére
nem jó hozzá sajna a szofverfrissítéshez kell..
Készülékének szoftverfrissítését azonban otthonában is el tudja végezni, amennyiben rendelkezik Internet hozzáféréssel, valamint egy DSS-25 asztali szinkronizációs állvánnyal. Ha ezen feltételek nem állnak rendelkezésére, kérjük forduljon valamelyik márkaszervízünkhöz:
Hivatalos márkaszervízeink Magyarországon:
- E-Care Solutions Kft. 1102. Budapest, Szent László tér 20.
tel: 431-8120, 431-8121
- Acoline Kft. 1045. Budapest, Széchenyi tér 9.
tel: 272-0708
Márkaszervízeink nyitvatartása:
Hétfo - Péntek: 09.00-16.00 -
busman
veterán
Kiderült, a headszett a xar,arra is vonatkozik a gar?
-
greenface
aktív tag
Sziasztok! K700-hoz milyen szervizkábel kell? Jó hozzá a SE-hoz 'szokásos' kábel (asszem RS232)?
-
busman
veterán
Rádióval volt már gondja vkinek?Nekem egyik pillanatról másikra monosította magát....
-
Relisys
senior tag
k700i-m eladásra került. További infok: [link]
-
ragazzo
őstag
Tegnap találkoztam egy új K700-al, aminek recsegett a hangszórója, ha a médialejátszóban elindítottam a hangot.Érdekes mód, ha a hangok mappában kiválasztottam ugyanazt, akkor nem volt ilyen.Meg telefonálás közben is tökéletes volt.Na erre varrjatok gombot!
-
gofry
senior tag
Na srácok, kiderült! nagyon jó fejet a sonyE szervízben. Abszolút kézségesen megcsinálták. Közölte a srác vagyis megállapítottuk, hogy a szolgáltatók nem tudnak szoftot írni. Kellett hozzá egy vocie dialing patch és azóta tökéletes
-
busman
veterán
No így néz ki...:[link]animált háttér.
-
busman
veterán
Star Trek téma kell vkinek? Este dobok fel képet,nagyon állat...

-
-
copass
veterán
sziasztok!
egy gyakorlati kérdés: mi a különbség a Li-Ion és Li-Polymer akksik közt?
nekem anno a t300hoz Li-poly volt és 3év után is remek, nade a k700-hoz li-iont adtak és 2-3napig bírja köbö.
van valakinek e-téren tapasztalata? köszi -
gofry
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kb 1 óra és megvárhatod
www.westend.hu itt az üzletet is megkersheted -
-
gofry
senior tag
szerintetek az új sw szúrta el a telót?
-
gofry
senior tag
Sziasztok! Én 2 napja vagyok tulaja egy ilyen telónak, full új trémobilos. Ma elvittem SE ba rakattam rá egy új softot ezzel gyorsabb is bluetooth is 20KB-tal sebesebb
nem akartam hinni a szememnek, de akkor sem mikor kipróbáltam a varázsszó és társai menüt, mert az meg nem megy... kiírja h a hang után beszéljek de folyamtaosan az az üzenet h nem hallott semmit:S Nem tudom, hogy a másik softtal működött-e de ezzel tutira nem megy:S volt már ilyen gondotok? -
Bibby
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem mintha az usb-s gyorsabb lenne...sajnos ebben az esetben a telefon a lassú.
-
ragazzo
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem igazán szoktam javasolni a magán akciókat szoftverfrissítésileg.Ha balul sül el, akkor mehet a kukába az egész.
-
Jarod1
veterán
-valaki nem tud K700-at frissíteni Miskolcon v a környékén?

-
ragazzo
őstag
Azért gondolnunk kell SIM hibára is.
-
Coyot
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
ezért vidd vissza gariba

-
animatrix11
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
vodás a teló és állitolag ha frissitem akkor ugrik a gari...
-
válasz
animatrix11
üzenetére
Szoft. frissítés kell neked -ez majdnem biztos...
-
animatrix11
őstag
basszus

a telom érdekes dolgot csinált, sms-eztem haverral, másnap msm-en kérdezte mért nem válaszoltam, erre kivettem a simet visszaraktam és jött vagy 3 sms amit tegnap kellet volna megkapnom, akkor ez most hogy van szar a teló?
nem érintekezik jól a sim? visszavigyem?
-
Jarod1
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
üdv: Sajna nem lehet vállasztani csak a 6 SMS hangból..
-
animatrix11
őstag
esetleg tudna valaki nekem is segiteni hogy hogyan lehet usb kábellel összekötni a teló a géppel? ill. sehogy nem tudok berakni sms hangot hiába alakitottam át a hangokat, csengőhangnak jó, de sms hangnak csak valami 1-6-ig ajánlja fel...
valaki? -
-
adam22
csendes tag
Örülök hogy tuttam segíteni, remélem tartós a javulás ..

Viszont 2 kérdésem van, hátha..
1. Előlap.. Nekem ez a szürke/ezüst nagyon nemtetszik, nemkell csiriviri csak mongyuk egy fekete vagy vmi, és nem vmi lószar ami szétesik 2 hónap mulva, inkább fizetek gyáriért.. Igazán nem találtam sehol, vki 5let?
2. ez az mp3at csengőhangnak dolog .. Vki egy programot vagy konkrét megoldást fellökhetne ide, vagy ha már leírta vki pontosan akkor tegye meg légyszi hogy megírja hogy hányadik oldalon találom.
köszi -
Coyot
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Ha gariba kell vinni a telót akkor, valami baja van, ergo nem 100% hogy vissza tudod tenni a szoftot.
-
animatrix11
őstag
tegnap óta egy k700i ''boldog'' tulaja vagyok
kéz alatt vettem de kb 10-12 naposan 29kért annyit megért, a gond az hogy vodás (fúj) és nem kezeli a csengőhangokat, azt hallottam ha frissitem a szoftverjét akkor oda a gari
lehet valami olyasmit csinálni hogy lementem a vodás szoftot, és ha gariba vissza kéne vinni akkor visszarakom? 
A másik dolog kaptam hozzá grátisz egy utángyártott adatkábelt, amin usb és sorso kimenet van, soroson müxik,de usb-n nem ismeri fel a telót csak tölti
, állitolag valami virtuális sosos csatlakozást kell csinálni, tud valaki ebben segíteni?
a válaszokat előre is köszi
-
adam22
csendes tag
Felhívtam üfszt, rögtön monta a csávó mi a teendő, a Live gomb bizergálása miatt van, kiakad mert a teló gprsre van alapból rakva ha liveolni akarsz, de ha nincs rá előfizud (vagy mi) akkor meggárgyul a telefon, mind1 a részletekre nememléxem csak a megoldásra:
Menü/Kapcsolódás/Adatfiók/Vodafone Live/Preferált szolg./GPRS -ről átkell rakni autora, ennyi.
Nekem eddig lekopogom megoldotta, sok sikert. -
Dread
tag
csak ez egyéb mappábol lehet java dolgokat küldeni, legalábbis elméletileg, még nem probáltam
amugy van elado k700i-m ha érdekel valakit [link]
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Egy újabb kérdés.:játékokat nem lehet átküldeni egy másik telóra?

-
VD
őstag
Ez általában akkor szokott lenni ha viszonylag régebbi a sim-kártya. Elösször a K700-nál(mindegy milyen, vodás, T-s, gyári) és a 6230-nál jelentkezett. A hálozat eldobja simet.Sajna ez legtöbbször a vodára jellemzö, mások is panszkodtak már. Egyszerün kell kérni egy új sim-et és megoldódik a gond.
-
Coyot
őstag
Én is ugyan ebben acipőben járok....
elvittem szervízbe, hogy csinéjanak vele vmit, frissítetek szoftvert, erre ugyanolyan szar mint volt...
Azóta így használom, de nagyon rossz naponta egyszer ki-be kapcs, hogy biztos elérhető legyek mindig.
Ha tudsz vmit amivel megoldható a problem akkor szólj pls. Ja és szintén voda(mért van oylan érzésem, hogy csak a vodás lájvos sz*rokkal van ilyen baj?). -
adam22
csendes tag
Halihó
Cég vett 3 ilyen telefont, nagyon jó meg minden, legújabb szoftver, minden pöpecül megy, kivéve azt, hogy a telefon egy idő után eldobja a cellát vagy nemtudom micsinál, és olyankor elérhetetlen miközben térerőt maxra mutatja meg semmilyen hibát nem jelez, ezt mind3 készülék produkálja. Tapasztalt már vki hasonlót? (nem buzeráljuk a telefonokat csak használnánk)
Ja és Vodafonos.
Mp3 csengőhang drm cuccot vki tudna adni? én töltöttem vmi programot de az vmi profitl kért mer hogy amit ő ad meg az nem elég jó neki vagy vmi ilyesmi nemtudommár melóból írok.
Köszi előre is
Adam -
Dread
tag
[link]
2006os játékoknál keresd a Robot_Alliance_3D nevü gamet, letöltöd, rarba van betömöritve, kér jelszot is, a jelszo: sehqforum.atw.hu.2006 lesz jar azt fel telora és mehet a game
,rohadt jo játék, csak nehéz kicsit irányitani de ha megszokja az ember akkor zsir, amugy a legjobb hogy lehet neten multiba játszani -
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
A vodafone-os k700i-ben kell egy kicsit trükközni hogy CSENGŐHANGNAK be lehessen állítani az mp3-at.A lejátszással természetesen nincs gond.
busman: annyi játék van lassanmint égen a csillag, kicsit pontosíthatnál.
Azt hiszem az enyémben haldoklik a joy...
Szét kellene szedni és kitisztítani, hogyan?
[Szerkesztve] -
ra^ven
senior tag
Üdv!
Srácok azt hallottam a k700i ról, hogy pl ha a vodánál veszi valaki, nincs benne mp3 lejátszási lehetőség meg hasonlók. Mi igaz ebből? Tényleg csak függetlenbe érdemes venni? -
busman
veterán
Vmi frankó játékot keresek,olyat amit valaki már próbált...
-
Jarod1
veterán
Szasztok, ki mivel fríssítette a Telóját? melyik típusú frissítőszoftvererl. Van valami érezhető jele a frissítésnek?

-
busman
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sem találtam,de hátha vki ügyesebb...

-
-
busman
veterán
Fel!
-
busman
veterán
Keresek sztereó fülre akasztható,felvevőgombos headszettet....
-
stann
tag
No, meggkérdeztem, 4800Huf-ért frissítik a szoftot, ez azért elég sok!
Viszont láttam olcsóért kábelt: [link]
Úgyhogy lehet inkább megveszem ezt, és frissítem magamtól, így később is lehetséges használni! -
sipec
csendes tag
majd oktoberben akarom lecserelni a telot, de meg mindig zsiiiiiiir

nektek is szarrament a gumi alul, ill lejott az online matrica?
-
stann
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megcsinálnám én, csak itthon DCU-11-es kábelem van, a szervízkábel meg ahogy láttam 10k körül van, és ahhoz is fel kell mennem Pestre. Akkor már inkább elviszem a szervízbe évente 1x, legalább kitakarítják, mert a joy már kez alig fogni. Amúgy megpróbáltam én szétszedni, csak a legfelső 2 kis vackot nem tudtam kipattintani, letörni meg nem akartam, így hagytam, azóta már a kijelző is poros belül!

-
-
busman
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem van kábelem,de a frissítés nem működött eddig....

-
-
stann
tag
Hali!
Sajan épp lejárt a telómon a gari, és frissíteni szeretném a szoftverét, mert elég régi van benne! Kérdésem az, hogyha elviszem a SE szervízbe(azt hiszem, valahol Pesten, a Szent László téren van?), akkor ők mennyiért frissítik? És esetleg ki is tudják takarítani, mert elég pros lett szegényke...
És hogy már nem garis a teló, beleraakhatják a sima szoftvert is, nem a Vodásat, és attól a teló még függő lesz, ugye?
Köszi! -
-
kekata
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki csengőhangszerkesztő programot?
Hol találok? -
busman
veterán
Optikát ki mivel tisztítja?,Mert eléghamar porosodik...
. -
Dread
tag
kár hogy nemlehet ilyesmit csinálni, azért köszi

-
VD
őstag
-
Dread
tag
Hali!
nemtudtok valami programot amivel infrán keresztül lehet irányitani mondjuk tv-t? régen egy ismerösöm 3650eséhez volt ilyen progi -
Jarod1
veterán
Sziasztok mi a legutolsó szofver a k700-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk ez a töltőnél is megfigyelhető.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)