- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
kecsawi #1849 üzenetére
Update, ha valaki így járna. Valószínű, hogy a hűtő felfogatásakor szorosabbra lettek húzva a rögzítő csavarok, ilyen is okozhat folyamatos narancsled jelzést. Szétszedés után elvittem Kanizsára az alaplapot, hátha tesztelik... -nem volt procijuk - de a lap megijedt, és szépen összerakva hibátlanul működik azóta is.
(bekavarhatott a win11 is, mert a másik gépben levő ssd nélkül fTPM hibát írt a bios, de már láttam legalább)
-
Tubica
senior tag
válasz
kecsawi #1395 üzenetére
Nem.
Most alaplapot váltottam.
A régi lapom egy Asrock X370 Taichi volt, amibe a F4-3200C16D-16GTZ memória pár tökéletesen ment XMP profillal, 2600-as processzorral.Most vásároltam a Gigabyte lapot, amibe vásároltam 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS típusú memória párt, és most azzal szenvedek.
De a F4-3200C16D-16GTZ-val se működik az XMP profil.
-
jeni
félisten
válasz
kecsawi #1289 üzenetére
akkor mégis jól írhattam,hogy a 1200 proci nem alkalmas 2.60 feletti BIOS kezelésére az alaplapban.
így ha van módod akkor tedd vissza a 2.60-t már ha lehet vissza lépni azokra?
biztosra vettem,hogy maga a proci jó csak most jön ki a proci sokasága,hogy egyszerűen nem fér bele az összes vagyis valamelyikéről véglegesen le kell mondani a tulajnak
vagyis marad a régi és úgy használod a gépet vagy beruházol egy újabb CPU-ra. -
Frankie50
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszod! Szerintem is mennie kellene, de nem vagyok benne biztos. Húzni nem tervezem, csak net, fényképek, meg telefonos videók, youtube. Játék nincs, videó kártya is csak a beépített.zolee1984
Köszi neked is! Én is a dualt szeretném, de ez nincs benne az alaplap listájában, csak az egy modul, ezért vagyok bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged