- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
kecsawi #1849 üzenetére
Update, ha valaki így járna. Valószínű, hogy a hűtő felfogatásakor szorosabbra lettek húzva a rögzítő csavarok, ilyen is okozhat folyamatos narancsled jelzést. Szétszedés után elvittem Kanizsára az alaplapot, hátha tesztelik... -nem volt procijuk - de a lap megijedt, és szépen összerakva hibátlanul működik azóta is.
(bekavarhatott a win11 is, mert a másik gépben levő ssd nélkül fTPM hibát írt a bios, de már láttam legalább)
-
válasz
kecsawi #1395 üzenetére
Nem.
Most alaplapot váltottam.
A régi lapom egy Asrock X370 Taichi volt, amibe a F4-3200C16D-16GTZ memória pár tökéletesen ment XMP profillal, 2600-as processzorral.Most vásároltam a Gigabyte lapot, amibe vásároltam 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS típusú memória párt, és most azzal szenvedek.
De a F4-3200C16D-16GTZ-val se működik az XMP profil.
-
jeni
félisten
válasz
kecsawi #1289 üzenetére
akkor mégis jól írhattam,hogy a 1200 proci nem alkalmas 2.60 feletti BIOS kezelésére az alaplapban.
így ha van módod akkor tedd vissza a 2.60-t már ha lehet vissza lépni azokra?
biztosra vettem,hogy maga a proci jó csak most jön ki a proci sokasága,hogy egyszerűen nem fér bele az összes vagyis valamelyikéről véglegesen le kell mondani a tulajnak
vagyis marad a régi és úgy használod a gépet vagy beruházol egy újabb CPU-ra. -
Frankie50
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszod! Szerintem is mennie kellene, de nem vagyok benne biztos. Húzni nem tervezem, csak net, fényképek, meg telefonos videók, youtube. Játék nincs, videó kártya is csak a beépített.zolee1984
Köszi neked is! Én is a dualt szeretném, de ez nincs benne az alaplap listájában, csak az egy modul, ezért vagyok bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest