- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankie50
tag
Üdv!
Nekem ilyen lapom van, rev1, egy 2200g van benne, 2x4gb ram, m2 ssd, vidkari nincs, semmi tuning, nem tapasztaltam semmi instabilitást. Akciósan bőven 20 alatt volt tavaly ősszel. Szerintem vállalható felhasználás függvényében. A bios mint fa ék, ha szeretsz variálni, tuningolni, nem feltétlen a Te lapod
Szép napot! -
Frankie50
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszod! Szerintem is mennie kellene, de nem vagyok benne biztos. Húzni nem tervezem, csak net, fényképek, meg telefonos videók, youtube. Játék nincs, videó kártya is csak a beépített.zolee1984
Köszi neked is! Én is a dualt szeretném, de ez nincs benne az alaplap listájában, csak az egy modul, ezért vagyok bizonytalan. -
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől, lap, proci, memória területen.
Elkezdtem építeni az új gépemet apró lépésekben, ahogy a pénztárca engedi. Megvettem az alaplapot, giga b450m s2h [link]. A proci még nincs eldöntve, athlon g, és ryzen 3 2200g közül lesz valamelyik. Húzni nem tervezek semmit. A következő ram kittet találtam nagyon baráti áron: [link] [link]
Ennek a 8 gb 1 modulos változata szerepel a listában, cl 15-s időzítéssel:[link]A kérdésem az lenne, hogy megvehetem-e a dual kittet, és működni fog-e a rendszerben? Mivel teljes csere lesz, ház, táp, dvd is, mert minden régi, esélyem sincs az elállási időn belül kipróbálni a ramokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Jó hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- További aktív témák...
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz DDR3 kit/ Beszámítás OK!
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest