- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni Tőletek !
Van egy Aorus X570 Pro [link] alaplapom, amely kapott (végre) 2db M.2-es SSD-t.
Egy [link] Samsung 980-as és egy [link] Kingston SNV2S háttértár.Az alaplaphoz jár kettő darab hűtőborda a foglalatokhoz. Az ssd-ket szépen betettem. Jöttek a bordák és azt tapasztalom, hogy ami a processzor alatt van foglalat, ott a hűtőborda NEM ér hozzá az SSD-hez, ami pedig a PCI-e alatt van, ott meg éppen hogy csak valamennyire.
Mi lehet a megoldás ?
Gyári gappad/termál paddal van felszerelve mind a kettő borda.
Még azt néztem, hogy a csavar, ami van a bordán rajta, van egy távtartója (de gondolom az mindegyiknél így van)Segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv. Tubica
-
Na. Másik BIOS-t felraktam, és működik
F22-s BIOS-t raktam fel. Ezzel most rendesen működik, de az F30-al nem akart működni semmi.
Esetleg ez másnak is lehet segítség, ha elakadna
Miért gondolod, hogy az Asrcok az X370-el jobb, mint ez ? Esetleg minőségibbek az alkatrészei ?
Igazából, az 5-ös sorozat miatt gondoltam, hogy cserélek.
Milyen beállításokat végezzek, hogy a kis 2600-osból ki tudjak hozni még ?Esetleg a memóriából hogy tudok kicsalni magasabb órajelet ? XMP-t be kell kapcsolva hagynom ?
Üdv. Tubica
-
válasz
kecsawi #1395 üzenetére
Nem.
Most alaplapot váltottam.
A régi lapom egy Asrock X370 Taichi volt, amibe a F4-3200C16D-16GTZ memória pár tökéletesen ment XMP profillal, 2600-as processzorral.Most vásároltam a Gigabyte lapot, amibe vásároltam 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS típusú memória párt, és most azzal szenvedek.
De a F4-3200C16D-16GTZ-val se működik az XMP profil.
-
Hiába, nem törtènik semmi.
Vcore soc 1.1 alapbòl, ès jelenleg is.A memòriáknak 1,35v -ot adtam, ahogy a leìrás is mutatja, de sehogy nem tudom 2133-nál feljebb rakni.
Az előző memòriáknál az volt, amit fentebb ìrtál. Xmp profile be, ès ment szèpen.
Lehet belenyùltam egy trágya kit-be ?Szerk: a processzor emelèsèt minden gond nèlkül engedi pl.
Szerk 2. Látok olyan, hogy xmp rev 2.0, viszont az alaplapnál csak xmp 1-t látok. Ez befolyásolhat valamit ? -
Sziasztok !
Segítségért fordulok hozzátok, mert kezdem feladni
Adott egy Gigabyte Aorus Pro x570-es alaplap, amibe van 2x16gb 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS típusú memória.
A problémám az, hogy sehogy nem tudom rávenni, hogy 3200 vagy netán felette menjen. 2133mhz-en megy, bármit állítok. Valaki tudna segíteni, mi lehet a probléma ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. Tubica
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest