- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
''Sima'' M2N [link] mustárban most 18k bruttó, vga hozzá 8-9k bruttó, pár hónaposan vettem egyik fórumtárstól, nekem a 18k-t megértea 2, főleg hogy a vga is tuningbarát
bár mivel nv44-es, valszeg nem tudom a+4 pipeot aktiválni, de gpu/ram órajelet tudom emelni, és azt kell hogy mondjam, szebb képet ad, mint az eddigi integrált vga-s lapjaim.. de az igaz, hogy új áron nem vettem volna meg amennyiért most boltban van
-
Gyuri27
félisten
Egyrészről.
Másrészről: Mert ugye aki ''olcsón'' vesz valamit az dögöljön meg a la asus! Illetve aki drágán vesz comodort ööö commandot az is dögöljön meg mert csak panasz van róla.
Ezzel szemben az abit tud olyan lapot csinálni, meg tud tisztességes biost irni.
Hol van már az asus tuslc2 színvonala?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

bár mivel nv44-es, valszeg nem tudom a+4 pipeot aktiválni, de gpu/ram órajelet tudom emelni, és azt kell hogy mondjam, szebb képet ad, mint az eddigi integrált vga-s lapjaim.. de az igaz, hogy új áron nem vettem volna meg amennyiért most boltban van