- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #1521 üzenetére
Sapphire árát jobb ha nem tudod..
a S939-s lapjuk 40K-tól indult a PH!-s bazárokban és ez még nem a tuning verzio volt
cserébe kapsz egy full fehér lapot ,bődületes tuning lehetőséggel és stabilitásal...nekem már volt lapom tőlül socket A alatt egy 10 000FT-al drágább volt mint a többi -
ftc
nagyúr
Gigabyte lap ATX-s intVGA-al
[link]
kezdem érezni,hogy AMD belefogott a chipset gyártásba és nem a beszari taktikát választotta mint ATi,hogy csak pár gyártónak...egyre töben jönnek ki vele...végre vége léesz az NF uralomnak
AMD-hez AMD chipsetet -
ftc
nagyúr
Foxconn AM2-s lap
[link]
ilyet tuti nem veszek... -
ftc
nagyúr
nézted a reál teszteket is? ott néha egész jól elhuzott
amugy több portál véleménye: sokkal szebb a kép AMD690G-V-s chipseten mint 6150-n még az Intel 950-sre is azt irták és igazuk volt szebb a képe...anandon volt összehasonlitás a 3 intVGA-al linkeltem azt is már illetve Xbitlabson is volt azt is linkeltem ott egy ECS lapot kinoztak...
nem tsom,hl volt pontosan... -
ftc
nagyúr
Biostar alaplap
[link]
most már kijelenthető AMD690-s chipsetje jobb mint 6150-s NV féle -
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
válasz
joshua7 #1477 üzenetére
lényegében emelsz 70Mhz FSB-t szorozd be 2-el és adda memo orajeléhez...ami a 800-s esetében 940-s DDR2-nek fell meg...
tuningos lap intVGA-l Abit NF-M2 nView(ha jól hallottam) vagy megnéznék Biostar T-Force lapokat illetve Jetway lapokat...
Jah a hátő rámegyen
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Albatron ITX lap
[link]
Az előzőre SIS-el szerelt lapokat valamiért nem honak be közép-EUba pedig most dobbantottak nagyot.NV csak azért áll igy mert minden honnét az folyik...hidd el ha lenne nagyobb választék nem vennének ennyien NV-s lapot...Aki stabil lapot akar venni az 2 hétig csak az árlistákat bönygészi mire nem talál NV-s lapot...
VIA stabil csakhát driver támogatoság Linux alatt megkérdőjelezhető -
ftc
nagyúr
[link]
teszt Xbitlabs-tól érdems lesz megvenni AMD 690G-s lapokat... -
ftc
nagyúr
de egy VIA-s volt MSI féle AMD chipsetes lap már van...
én most azon gondolkodom eladom a full konfigom..veszek egy kis gépet term AMD uATX és hozzá való ház ..egy LCD monitort és a fentmaradó összegből uj notebookot vennék....igy jönnék ki a legjobban....rájöttem fulrra nem hsználom ki a gépet. -
ftc
nagyúr
én figyelnék először is az alaplapi hangkodekra...a legjobb lenne egy Envy24-s int hangkodek..kristálytiszta hangja van
mivel számodra a tuning nem lényeg inkább a stabilitásra hajtol én ezt ajálnám:
vagy megvárod az uj MSI lapokat AMD 690G-s chipsettel vagy
[link]
vagy ezt jó hangkodek van rajta...és ehez külön adják elméletileg MSI-nél nem tudni -
ftc
nagyúr
lejárt a limit X2-ről nem irtam
ilyen X2-t már nem fogsz kapni ami nekem van.ez egy X2 3800+ fele akkora L2-el..amugy észrevehetetlen... anno volt xbiten teszt 128K vs 256K vs 512K vs 1M L2
az első és utolso közt max 10% volt az eltérés statiku tesztekben valóságban olyan 5%-ig
Windsor magos X2 3600+ -t max ha valakinél bent ragadt amugy itt van az uj X2 3600+ lényegében 1,9Ghz de cserébe L2 512 és 65nm-s CPU -
ftc
nagyúr
Foxconn tapasztalatom
folyamatos fagyás intVGA-al..a lap nem kezelte a ramokat rendessen...előtte lévő lappal simán ment...garancia mindenetől vissza ahogy szokás ők csak a lapot küldték vissza..használt csere lapot kaptam hiba ugyanaz...bios frissités hehe 1 éves lap volt és 1 bios jött ki hozzá uj ...valami hülyeséget javitottak csak..
nem venném..
amugy Jetway lapok nézz át Hardware vagy hogy irjak bazárába ő árul ilyen lapokat NV chipsettel is....bár én megvárnám az AMD chipsetes lapot... -
ftc
nagyúr
Jetway alaplap teszt:
Jó lenne tudni,hogy int VGA résznél milyen beállitásokkal nyomták..mert csak megemlitik...
275''FSB''
VGA huzható...
nem rosz lapnak néz ki
[link] -
ftc
nagyúr
gondolkoztam,hogy eladom X2-t amim van...erre megnéztem az árakat...9000FT van 3000+ és e között ...nem éri meg
azt gondolkoztam vissz S754-re ott olcso a CPU ala 2600+ de norm alaplap nicns hozzá és ramot is cserélnem kellene....
X2-m a legtöbb esetben nincs is kihasználva lehet azért mert folyamatossan notebookrol irok...23% mozog a 2 max összesen...másolás közben.
lehet vissza álok intVGA-ra nem használom ki az x1650Pro-t sem...nuku game grafikai munkára meg jo intVGA is...
komoly dilemma előtt vagyok. -
ftc
nagyúr
jönnek az AMD 690-s chipsetes lapok juppij
MSI K9AGM2-F - AMD 690G/SB600, DualCh DDR2 800, int. VGA (HDMI) + PCIe x16, SATA II, FW, GLAN, 8ch audio, mATX, scAM2 ára kb 18K
MSI K9AGM2-F - AMD 690V/SB600, DualCh DDR2 800, int. VGA + PCIe x16, SATA II, GLAN, 8ch audio, mATX, scAM2 ára kb 13K -
ftc
nagyúr
NF520????
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
Csiborbogár #1372 üzenetére
nekem Freezer van rajta...2 pöcök tartja
-
ftc
nagyúr
[link]
NV átnevezések ..nincs ATI most ők folytatják... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1363 üzenetére
már priviben megoldottuk
-
ftc
nagyúr
Asus M2AVM
[link]
érdemes megnézni a bordát egyre kisebb... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1358 üzenetére
nézz rá z0ty illetve hammon árlistájára igy lementek a ram árak..addig veszek még nem emelkedik
de a 44K az nekem 6300SK.....sok
de a 34K az nekem 4800SK.... még mindig sok 4800SK
de ugye eladom a mostanit kb 15 000FT...a 667-re csak 2000SK-t kell rádobnom a másikra majdnem 4000SK-t...
és dig fényképezőt akarok venni... de majd meglátom születésnap függő az egész... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1355 üzenetére
azaz 2 ramnál 10K difi.....
azért nem kevés pénz az....
2x1Gb /667 17x2 K 34K
2x1Gb/800 22x2 K 44K
és az aprot nem számoltam... -
ftc
nagyúr
Nah megvan a stabil érték amit visz a lapom ezen a CPU fesz értéken...
2346,5Mhz 1,2V-n
utánna kevés a fesz -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1342 üzenetére
én sem tudtam róla....de működik
-
ftc
nagyúr
[link]
EPoX EP-AF550G Pro/G (NVIDIA 6100-430)
teszt..
Újra látni Epox lapokat..ideje volt -
ftc
nagyúr
ECS alaplap teszt:
[link]
nem értem miért nem az int VGA-t eresztik egymásnak... -
ftc
nagyúr
Ati chipsetes lapokkal eddig mindig sikerült 300 fölő menni...nekem is mehetne de hát a fesz adás
Ramokból jól irod kell a 800-as
de nem is érdekel...mire nekem nem lesz elég ez az X2 addigra 16 magos CPU-k lesnek majd akkor talán váltok...bár megfogadtam utolsó gépem...már majdnem megvan...
Alaplap,CPU megvan ...kell 2x1Gb ram , még egy HDD most van 250-ws talán egy 320-as elég lesz.. vagy még 1 250-es és raid...
azt hiszem ennyi....
utazásra spórolok valaki el kell vinnem valahova -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1317 üzenetére
lehet azt állitani de csak forrasztással
mondjuk én csak megszoktam nézni mit bír nekem a stabiélitás a lényeg na meg az Ati chipset az enyémen még az van.Ha vártam volna még 2 hetet akkor AMD lenne már csak rajta...
majd irok ocwork-re hátha tudnak valamit....
mert mondjuk a 1,25V sem annyi hanem 1,2 körül van csak.... szal lényegében 2,4Ghz-re tudom huzni a procit 1,2V-n...
most arar gyurok,hogy minnél alacsonyabb fesszel menjen az egész -
ftc
nagyúr
a ram nem bírja a menetet...ha a szorzót lejebb vitem akkor is kihalt...CPU bírja biztossan....majd kap valami új ramot,csak most nics rá zseton
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1308 üzenetére
most arra keresem a választ miért nem fut fel AHCI-el a gép...
új bios felment...igaz win alól dos alól valami fránya hiba üzenetet nyomott...
majd megyek keresni tuning biost..lehet a CPU-nak kellene több fesz...1,25 amit max adhatok...nem is tudom mennyin megy a CPU-m...
tuningbios tuti lesz -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1306 üzenetére
max ha szétvűgom a mem modult
rosszat küldtek le...2x512 helyett 1x 1Gb lett de igy is jo...bár ha lehet átállok ADATA-ra ..
240-es FSB felett valami behal...250-es FSB-nél még látom amint a windows kis kék csikok elkezdenek futni azt resetel...
olyan mintha a ram vagy a hardisk nem birná...
visszaosztottam a szorzót elenség ugyana az...de alapon is sokkal jobban megy mint a VIA leg sztem -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1304 üzenetére
single vagy dual?
-
ftc
nagyúr
A Ram fut 800-n ujra..5-5-5-14 2T
írás 5714MB/s
olvasás:6014MB/s
késleltetés: 58ns -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1301 üzenetére
auton hagytam majd átállok manuálisra...csak szeretném rendebe tudni a windows-t mert még jön linux instal is bár ahoz már sokat ittam...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1299 üzenetére
valami nem stabil valami nem birja...lap max 400-as FSB-ig
a CPU-nak még kellene birnia kb 200Mhz-et...olyan 2,66Ghz-ig tudták felhózni a CPU-t eddig amit láttam...extrém cuccal 3Ghz-t értek el... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1296 üzenetére
jelenleg 2,41Ghz-nél járok...250-nél valami nem bírja erre majd fény derül..sztem még lejebb kell a memoriát osztanom...
a ram 1T-ben nem indul...
van a HDD-nél 3 lehetőség
IDE,RAID,
AHCI na ez mi a car? ez lenne a SATA2 NCQ mód? ebben nem indult még soha lehet valamit felkéne tennem -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1296 üzenetére
most jöttem haza majd kiderül ha felment uj XP addig nyilatkozni nem tok...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1294 üzenetére
Asrock ALiveXFire-eSATA2
-
ftc
nagyúr
Alaplap beszerelve..kicsit szélesebre hagyhatták volna alig lehet pakolni valamit...Telepités este..amit meg tudtam nézni az aram sebessége ..MSI lapban a ramom kifulladt itt 800-at simán viszi...
-
ftc
nagyúr
sztem mivel ATX-es lap asszerint alakul az ára ahogy megírtad...
U.I Megjött a lapom.Első benyomás dobozból..Hó azt mennyi mindent adtak hozzá.
2. benyomás bazz milyen vastag a könyv
Tartalma
4db SATA kábel
2 táp átlakito molexról Satara..
1x,1x floppy,IDE kábel
szokásos hátulja
USB kiegészitő +2 USB hátul kivezetve..
HDMI_SPDIF Cable nem tudom mire jó....
230 oldalas használati umutató..
Erdőke megőrülne a lapért eSATAII is van rajta....
Lap benyomásra tökéletes .Akinek 2db IDE kellene nem aánlott nem fér el rajta...
Majd a többiről írok ...ha volna rá igény logoutre irhatok róla egy kis cikket... -
ftc
nagyúr
Íme a komplet teszt végre befejezve:
[link]
eléggé bugos még a driver... -
ftc
nagyúr
Jelentem..jöv héten tesztelem uj lapomat...Sajnos a PH-n lévő olcsó emberek sem tudnak beszerezni csak 24-25.-re ha kap a nagyraktár...ha jól megy minden kedden nyüstölöm ...
már előrre érzem,hogy a ramm nem fogja bírni a tuningot -
ftc
nagyúr
válasz
veinertzsolt #1276 üzenetére
ocwork-n van VGA teszt kb 1-5% az eltérés...
-
ftc
nagyúr
válasz
veinertzsolt #1271 üzenetére
ment priviben mit jelent...
Itt egy teszt a lapról:
[link]
Miért nem kiemelt ez a totyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest