- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Az eladók nem tudnak semmit, csak dísznek vannak a boltban kb- tisztelet a kivételnek- fikkemfakkom tele van velük
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
vagy 30-as?
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik