- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Az eladók nem tudnak semmit, csak dísznek vannak a boltban kb- tisztelet a kivételnek- fikkemfakkom tele van velük
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
vagy 30-as?
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik