- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda Ez jól hangzik  Itt phn akit említettél, 11-12kért árulja újan a jetway lapot ami nekem kell. Az amd chipes még nincs a listáján. Itt phn akit említettél, 11-12kért árulja újan a jetway lapot ami nekem kell. Az amd chipes még nincs a listáján.
 A 3600-ost tudom hogy nem kapom már meg újan, használtan is jó lesz Azért akarok olyat, mert az biztos EE, nem akarom opn-nel zargatni a boltosokat mert elküldenek a picsbe Azért akarok olyat, mert az biztos EE, nem akarom opn-nel zargatni a boltosokat mert elküldenek a picsbe 65nm-es meg nincs a boltban, ahol kicsit jobb áron kapom a cuccokat, 3800-as van, de az nem kell mert nem EE-s.. 65nm-es meg nincs a boltban, ahol kicsit jobb áron kapom a cuccokat, 3800-as van, de az nem kell mert nem EE-s..
 Végülis annyira nem sürge, körvonalazódnak már a dolgok Thx a helpet Thx a helpet 
- 

ftc nagyúr lejárt a limit X2-ről nem irtam 
 ilyen X2-t már nem fogsz kapni ami nekem van.ez egy X2 3800+ fele akkora L2-el..amugy észrevehetetlen... anno volt xbiten teszt 128K vs 256K vs 512K vs 1M L2
 az első és utolso közt max 10% volt az eltérés statiku tesztekben valóságban olyan 5%-ig
 Windsor magos X2 3600+ -t max ha valakinél bent ragadt amugy itt van az uj X2 3600+ lényegében 1,9Ghz de cserébe L2 512 és 65nm-s CPU
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Itt phn akit említettél, 11-12kért árulja újan a jetway lapot ami nekem kell. Az amd chipes még nincs a listáján.
 Itt phn akit említettél, 11-12kért árulja újan a jetway lapot ami nekem kell. Az amd chipes még nincs a listáján. 65nm-es meg nincs a boltban, ahol kicsit jobb áron kapom a cuccokat, 3800-as van, de az nem kell mert nem EE-s..
 65nm-es meg nincs a boltban, ahol kicsit jobb áron kapom a cuccokat, 3800-as van, de az nem kell mert nem EE-s.. Thx a helpet
 Thx a helpet