Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ftc #1432 üzenetére

Ezt a gyári drivertámogatást nem vágom, nf410+gf 6100..nem cdről szoktam felrakni hozzájuk a drivereket, audionak meg LANnak is általában külön leszedem, ilyen util baromságokat meg nem rakok fel.

Valami normális lapot am2 alá tudsz ajánlani ami intvga-s meg tuningos is? Mert én nem találtam:D ez még úgy értelmesnek nézett ki...GB nem kell -antituning-, MSI nem kell - antituning-, abit nem kell -mert csak- asus mérsékelten tuningos, nem igazán kell..asrock jó lenne, de azért lassabb, mint egy ''normális'' lap..bistarból lenne egy, de azt nem kapok itt a boltban, meg más árlistán se láttam..kezdek belefáradni hogy értelmes lap nincs, még olyat is találtam, ami csak sempront fogad:D azt hittwem elírták, de nem, a gyártó oldalán is fenn van..
    Chipsetnek bőven jó az nv 410 v 430..esetleg 405, nem kell ati vagy AMD..szereztem egy 3500-ös procit, de ha nem találok alá valami normális lapot inkább eladom, mert belefáradtm a keresésbe..

szerk: esetleg a biostar TForce550 jó lenne, csak az ugye ATX, nekem meg mATX kellene inkább, meg az intvga sem hátrány, mert nem akarok 20-30k-t kiadni vga-ra, azalatt meg nincs értelmes..van egy tnt2 32 megás pci-os karim, lehet megy az 550-esbe ha minden kötél szakad :))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák