Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszi, majd nézegetem. A min. feszem. megtette a hatásást a kérdéses szorzókon, viszont az Everest-tel kérdezés nélkül, perceken belül képes összeakadni.

Egyébiránt tök jól ment 3,3-on CnQ-val a gép, aztán ma reggel gondolt egyet, és abbahagyta, csak 3,2-n tudtam elindítani. (Lehet, hogy elő kell hozzá melegíteni?
) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót. 
Egyelőre totál reinstall alatt van a gépem, mert valami elcseszte az MBR-t és PQMagic sem tudott vele mit kezdeni. Csak írta, hogy BAD, és nem tudta kezelni, de vista part. manager sem (az amúgy is tré). Fdisk-ből kitöröltem a Vista partíciót, aztán part. pucolás és méretezgetés után nekiálltam az újratelepítgetésnek. Ezzel elleszek még min. 1 napig, amíg mindent f@szán belövök úgy, mint volt, mert a más méret, és a hibás mentések miatt a partíciómentéseimet sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót.