Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Azért ekkora spórolásnak nem látom értelmét, még ha 24/7-ben megy is, az a 20W havi szinten lehet vagy 300ft..
#2716 ftc : sajnos én teszek a ph-s tesztekre nagy ívben
Elhiszem, hogy szuper jó műszereik vannak, meg szuper okosak, meg szuper szépek, én a kezemnek jobban hiszek
Ha passzívan elmegy c'n'q-val az x2-m ebben a mewlegben anélkül, hogy a borda meleg lenne - mert csak langyos- akkor bezony jóval kevesebbet fogyaszt, mint c'n'q nélkül, és ha ezt az 1.1V-os feszt még lejjebb vesszük, nyilván ennyivel még kevesebbet fogyaszt, P=UxI, mivel a feszkó csökken, így a telj. is, az áramerősség is nyilván csökken, ez 1értelmű a termelt hő csökkenéséből.
#2720 arty : azt a codegent én sürgősen lecserélném egy tápra
chief 350 v FSP 350 ha olcsót és jót akarsz
#2721 Gyuri27: ez be se férne a házamba
eredetileg hyper tx-et akartam, de az se fért be
...aztán vettem a feleannyiba- és feleakkora
-kerülő AC-t..nem bántam +
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ekkora spórolásnak nem látom értelmét, még ha 24/7-ben megy is, az a 20W havi szinten lehet vagy 300ft..
Elhiszem, hogy szuper jó műszereik vannak, meg szuper okosak, meg szuper szépek, én a kezemnek jobban hiszek
-kerülő AC-t..nem bántam +