- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- iPhone topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Calibos
üzenetére
mivel a lap már fentvan BP-n

amugy én nem szeretem NV chipsetes lapokat a gyártó végett.....
nem volt nálam baja a noname Goodrammal 667-s ment simén 800-on....nem éreztem,hogy ez lenne a gyengéje Corsairt is szerette...
Abit jó de a KN9 sorozat memória finnyás
sose értetem amikor a CPU-ban van a vezérlő.
Gyuri Biostarral elértek 320-s FSB-t és a tuningos alaplapgyártók nem kattantak rá....pl Abitnál is intVGA visszafogja a tuningot elég rendesen...én nem tudtam megnézni,hogy mennyire.
Sok embernél nem a tuning a lényeg haenm az,hogy felrakja a drivert és megy rendessen...nem kell figyelnie telepités közben mit nem rakhat fel,nem kell több ezer hsz-t elolvasnia
Legtöbbször nem is a chipset vet véget a tuningnak hanem a CPU...a mostani CPU-m ment 2,6Ghz-n az Asrock lapban az előtte lévő meg 2,4-n fagyott...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sose értetem amikor a CPU-ban van a vezérlő.