- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
1-2 héten belül szeretném AM2-es alaplapra procira frissíteni a gépemet. A proci meg is van, A64 X2 4600+ lesz, 2GB DDR2-800 mellett. Azonban nem ismerem az AM2-es alaplapokat (chipseteket), és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik gyártótól, milyen chipsettel érdemes alaplapot vennem.
Két esélyes a dolog: vagy lesz 50K körül keretem az alaplapra, vagy csak 30K jön össze, ezért mindkét súlycsoportban érdekel, hogy mi a legjobb. (50K esetére egy ASUS Crosshair alaplapot néztem ki, de ha hülye vagyok, akkor tessék rámszólni!)
UI: ahogy elnézem, eléggé le vannak apadva az AMD alaplap és processzor listák a boltokban - gondolom a Core2 miatt - úgyhogy ha esetleg tudtok valami jó boltot, ahol nagyobb a választék, akkor plz írjátok meg azt is!
előre is kösziiiiiiiii !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- iPhone topik
- Napelem
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest