- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Szasztok!
Olcsó de jó konfigot szeretnék, szivem szerint használtan venném meg az egész cumót és tényleg minél kevesebbet költenék a lapnál olyan 15K amibe gondolkodok procinál is 10-15K olyan kéne ami alapból nem nagy szám de jól lehet húzni ugyanis inkább olcsóbb procit húzok fel mint alapból megvenni valami drágát... szeretek tuningolni
most 3200+ os athlon 64-em van azt 2700-on is hajtottam már a gyái 2000 helyett szal olcsó tuningos proci és tuningos alaplap, nem kell 2-3 pci-e mert sose lesz több vga-m elég 1 de az jó legyen
firewire-t se használok usb legyen sok meg sata mert 2 250-es satás vinyóm van meg 1 satás dvd író konkrétan enyi most 1 7900gtx-em van azt majd 1x zeretném hd4670-re cserélni. 1 közepes konfigot szeretnék amin lehet azért játszani is ramba is csak 2G-ba gondolkodok de azok inkább gyorsak legyenek jó iőzítésekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most 3200+ os athlon 64-em van azt 2700-on is hajtottam már a gyái 2000 helyett szal olcsó tuningos proci és tuningos alaplap, nem kell 2-3 pci-e mert sose lesz több vga-m elég 1 de az jó legyen
firewire-t se használok usb legyen sok meg sata mert 2 250-es satás vinyóm van meg 1 satás dvd író konkrétan enyi most 1 7900gtx-em van azt majd 1x zeretném hd4670-re cserélni. 1 közepes konfigot szeretnék amin lehet azért játszani is ramba is csak 2G-ba gondolkodok de azok inkább gyorsak legyenek jó iőzítésekkel...