- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1141 üzenetére
nem mustár de nem reklámozom
amúgy abszolút korrektek voltak, rögtön betesztelték a lapot, látták hogy ennek annyi, már emelték is le a polcról a másik új abitot..
szemem előtt történt az egész
ha visszaviszem ezt is biztos nlznek majd egyet, lehe rámfogák hogy én teszem tönkre valamilyen módon a lapot -
_Blank_
senior tag
válasz
rollins #1138 üzenetére
nem megy a lap, halott.. rossz széria vagy nem tudom
de többet se veszek ilyet az tuti, pedig eleint enagyon tetszett a jó kis heatpipe-jával meg dvi-s inergált vga-val.
az intel konfigból a procit eladtam, lap még megvan, veszek is bele valami lga775-öt, ez legalább megy -
_Blank_
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1135 üzenetére
te nyertél
ja és most jut eszembemegdöglött, vagy már halott állapotban hoztam haza a gariban kicserélt új NF-M2-t, jövő héten vihetem vissza.. egyszerűen ugyanazt csinálja se kép se hang
szóval LOL, én bíztam az abitban eddig soha nem volt vele gondom..
nembaj marad intel..
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
délelőtt kiraktam az asztalra a cuccot, de nem megy így sem.. vagy proci vagy lap
holnap leviszem szervízbe kideríteni melyik szar.. -
_Blank_
senior tag
a minap beújítottam egy abit NF-M2 nview lapot.. ahogy az kell meg is van már a probléma..
konfig a következő:
az említett lap
sempron 2800+
2x512MB Kingmax Mars 667MHz
összeraktam mindent, táp beköt, powert nyomom, erre csak felpörögnek 2 másodpercre a ventik, begyullad a zöld led, de ezután lekapcsol..
kipróbáltam szinte mindent, procit kivettem, lehúztam a vinyót, dvd-t, ramokat cserélgettem de mindenhol ugyanaz a jelenség
a ram biztos jó, előzőleg intel konfigban kiválóan teljesített, lapot ma vettem boltban, proci is szinte új..
tudom meg kellene nézni más procival/más rammal hogy esetleg melyik komponens a hibás, de ezt jelenleg nem tudom megoldani..
holnap kipakolom az egész cuccot az asztalra, de ha valakinek van valami ötlete amit még esetleg kipróbálhatnék az írja meg -
_Blank_
senior tag
válasz
rollins #1107 üzenetére
Az nem annyira vészes ár, nem értem itt BP-n miért 20-22k körül adagolják, adhatnák olcsóbban is..
1sys és 2aux pont ez kell nekembár ez is alap szinte midnen lapon már
aham, szóval akkor futnak rajta a gammák nagyjából..végülis mindegy a gép 90%ban nem játékra lesz használva.
thx a válaszokat -
_Blank_
senior tag
válasz
rollins #1105 üzenetére
elég jók ezek az eredmények, mondjuk egy abit laptól szinte elvárás a tuning
nekem csak egy sempron 2800+ lesz benne egyelőre, meg 2*512MB Kingmax Mars 667-es ram, amik intel alatt faszán mennek 900MHz fölött
gondolom amd alatt is hasonló sebességet fognak nyújtani
parallel port nekem nem fontos szerencsére
6150-es vga-ról érdekelne még pár info, hogy játékra mennyire alkalmas, pl gta san andreas, meg egy-két ilyesmi game, ami nem kíván meg 40-50k-s vga-t.. amúgy sem játszom sokat
ja és hány db 3tűs fan csati van a lapon?
hol szerezted be a lapot és mennyiért?
köszi
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
Van valakinek Abit NF-M2 nview integrált 6150-es vga-val szerelt lapja?
vélemények, tapasztalatok érdekelnének..
az abit oldalát nézegetve kellemes kis lapnak tűnik, matx, hőcsöves megoldás, dvi kimenet, stb..
csak ahogy néztem kiskerárakat elég drágán mérik, brutto 22k ha jól néztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged