- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
Mondjuk nálam nem kapcsolt le, ledek égtek és a ventik pörögtek, de ''se kép se hang'', (se boot). Ilyenkor megfordítottam a lapra kötött power jumpert és ha szerencsém volt, elindult. Tápot is cseréltem, akkor is ez volt, vagy mikor fagyi van, akkor is kezdődött a ''móka'' előlről ráadásul a bios beállításokat is elfelejtette. Ezek szerint ez valami Abit sajátosság
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...