- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jól emlékszel de eladtam mert kellet másra a pénz meg amúgy se használtam ki az age of 3-hoz és a nethez
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot
Nekem fent van a driver a hd3300 hoz és feltettem hozzá a legújabb catalystot. Gyárilag mikor rányomtam az alaplap cd-jén az ati chipsetre amiben a vga és catalyst is volt azzal nekem csikozta a képernyőt CCC else tudott indulni tehát annyit ér mint halottnak a csók.Én feltettem a legujabb catalystot utána fejrálllt a gép 256szin minden, majd manuálisan megfrissitettem a driver-t a vgahoz, restart, és után ment a vga is rendesen és a CCC is

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot