- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Aktív témák
-
siriq
őstag
Hello!
Hat majd kiderul.Mindenesetre elszantam magam es megveszem akkor majd tobb infot is tudok adni hozza.Ez volt a jo hir a rossz pedig kb 2 het amig megjon.
Mindenesetre szivesen varok meg infot errol a csendesnek igerkezo procirol.
Igaz en is akarom majd tunningolni de mivel a lapom annyira nem egy tunning barat azert csak modjaval fogom(Max 2350 mhz).
Aszem ennit majd meg kitudok hozni vele.
Nna hirtelen ennyi.
De azert vagjon mar be nekem egy linket valaki ami az AMD oldalara mutat es irja az FSB orajelet a mobil procinak:D -
siriq
őstag
Most figyelm lelkes ujjonca leptem elo!!!:D
Hehe!
Vegre valmi jo is tortent.
Igaz eddig inkabb olvastam es magamban elmormogtam igen hat talan ez segitene de nem irtam bele.
Mostamar a statuszomat is figyelhetem:D -
siriq
őstag
Hello!
Hat nem tudom mennyire szuperalo vagy sem de itt az en tippem.
Szoval tuzfallnak ZoneAlarm mert egyszer konnyen hsznalhato, hatekony foleg ha meg raksz hozza egyeni beallitasokat es tenyleg mukodik.
Az antivirus hat en eddig csak az f-prot ot hasznalatam de nemreg elkeztem vele parhzamosan hasznalni a NOD32 is.Igen 2 egyszerre mert ez van irva a nagykonyvben is kerdes mennyire uti a ketto egymast.
A valasz semmenyire.Nagyon jol osszefernek en is meglepodtem rajta de tokeletesen mukodik a gepemen.
A masik fontos ha IExplorert hasznalsz akkor mindenkeppen szedd le a patchet hozza mert nagyon hamar lejonnek a toraji virusok azon keresztul(ez az en tapasztalatom is, igaz futni mar nem tuttak de akkor is atjottek es ott figyelnek a vinyon es idegesito).
Ha ez megvan akkor egy egeszen jo kis vedelem van igaz egyebb aprosagot nem szbad elfelejteni(password a winre minimum es a remote-ot azt kapcsold ki mert egyik kedvenc a bejovo emberkeknek).
Ha ezekkel megvagy akkor nagyabbol mar aludhhatsz is.
Nalam 24/7 ben megy a gep.Max akkor van kikapcsolva ha a tap bedoglott de az ritkan van.
Jah a win nalam 2003 enterprise verzio de gondolom nem jelent nagy kulonbseget XP alat sem.
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Hmm
Az az helyesbitek mert most neztem hogy van ketfele!!! verzio!!!
Igen igen!!!
Egyszer van 266FSB es 333FSB es az az erdekes mind a ketto barton magos.
Szoval most mar tenyleg orulnek ha valaki venne a faradsagot es tenylegesen kideritene mert kb max 2 het mulva szeretnek a boldog tulajdonosa lenni ennek a procinak:DD
Koszi elore is!:D -
siriq
őstag
Hello!
Nna szoval nem tudok se aidat se everestet ra engedni mert csak meg akarom venni.Ez itt a nagy kerdes hogy valoban 266az FSB vagy sem mert amit en neztem linkeket azok nekem 266 ot irnak de ha valaki megkeresne az amd oldalan hogy konkretan mennyin is futnak akkor nagyon oulnek(egyszer en is neztem mar de nem talaltam meg mert lehet bena voltam vagy csak arra nem kattintottam ra amire kellet volna vagy csak egyszeruen nem talalom).
Szoval keres adot valaki segitsen megtalani mert ezt nagyon szeretnem a magameva tenni.Ez egy ideallis csendes server lenne otthonra ami mellett meg aludni is konnyen lehetne:DD -
siriq
őstag
Hello
Itt egy link es nezzetek meg ha nem hisztek nekem:D
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120789 -
siriq
őstag
Hello!
Hat nem azert de amikor megneztem milyen a fs orajele ennek a mobil procinka akkor orommel lattam hogy 266FSB szoval ezer gondolkozom rajta hogy maradektalanul jo lesz-e vagy sem a gepben.Az a pici aprosag hogy barton magot irnak hozza tehat 512 cache ezt nem tudom hogy mukodne de a 266 FSB az stimmel.
Szoval valrom a valaszokat akkar 2 perc mulv is:D -
siriq
őstag
Nna skacok akkor mar csak az a kerdes hogy az alaplapomban mukodne-e mert en beujjitanek egy ilyenre a regi Palomino magos AMD utan.
Az a laplap az Asus A7S333 esigazabol engem a 2600+ mobil proci erdekelne.
A gyarto szerint ez a max amit kezel prociban az alaplap(2600)
De az fsb-t tudom allitani 166 ig igy kicsit huznek rajta hogy okes legyen.
150 Fsb ig okes vagyok eddig de hat a homerseklet az nem mindegy sokkal halkabb lenne a gepem bar a Zalman 7000 AlCu huto igy sem zajos de akkor meg le lehetne venni megjobban a fordulatszamot:DD
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest