- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem olyan fontos a fix AGP/PCI, ha van elég sokféle osztó. 70/35-ön még stabil az AGP/PCI. Az nForce3-ban nincs SATA a déli hídban. Talán a 250-esben lesz, ha végre másik déli hidat kapja, de az nekem már késő.
Nem tudod hányféle és milyen osztók vannak a VIA-n? Talán ugyanazok, amik az általad tesztelt Dual DDR-es P4 lapon is voltak. -
-
erdoke
titán
Vagy én, vagy a brózerem hülye, de a link, amit betettél, nálam a Kingston termékcsoportra mutat, illetve a Corsair-nél nincs regiszteres modul.:F
Expert árlistájában ''Bizonytalan'' megjelöléssel már van a Corsair, talán pár héten belül lehet belőle valami.
Az SK8N pedig rábeszélés lenne, mert egyelőre az SK8V teccik jobban, ahogy azt írtam is.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
''Véleményeket és a beszerzéssel kapcsolatos segítséget kérnék. Természetesen szeretném a rendszerből kisajtolni minimum egy tetves FX53 teljesítményét.;]''
Elsősorban a beszerzéssel kapcsolatos információk/segítség érdekelne, de szívesen veszek linkeket tesztekkel, stb. Akinek ilyen (na jó, hasonló:D) van, azoktól természetesen tapasztalatokat is várok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest