- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymou3
csendes tag
-
anonymou3
csendes tag
Kérdés: Létezik olyan monitor, ami:
-19''
-CRT
-1600×1200>100Hz
-Flatron
-Vmi jó márka
És ha igen akkor mi az?
[Szerkesztve] -
anonymou3
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #31 üzenetére
Hát ez tényleg nem olcsó nekem olyan kell, ami 19''-os CRT és 1600×1200-ban bírja a 100Hz-et! Van ilyen?
-
anonymou3
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #29 üzenetére
És ha a játék a legfontosabb akkor CRT vagy TFT azaz LG F920P vagy Samsung SM 730B? Vagy Te mit ajánlsz?
[Szerkesztve] -
anonymou3
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #26 üzenetére
Ez jónak számít? 17''-es vagy a 19''-es? (ilyen géphez...)
[Szerkesztve] -
anonymou3
csendes tag
Hát nem tudom mi legyen! CRT vs. TFT. Nekem, ami tetszik az a Samsung SM. 730B és a 930B 8ms válaszidő alatt is képes ''hasítani''!
-
anonymou3
csendes tag
válasz
PH! kedvence #14 üzenetére
Pl.: mit? Hallottam a Samsung ?ms válaszideű moncsiáról az szerinted jó? Bár játékra én szívem szerint egy nagyobb crt-t vennék, de ha adtok értelmes választ, hogy miért vegyek mégis tft-t akkor mindenre vevő vagyok...!
-
anonymou3
csendes tag
válasz
PH! kedvence #12 üzenetére
Én nem akartam megbántani csak vhogy így jöttek ki a sorok egyébként megnéztem, amit ajánlott és elég jónak tűnik az a moncsi...! (LG F920P Flat)
Az a helyzet, hogy én most akarom kipróbálni az SLI-t és 2db 6800GT-nek azért húzós az ára, az még nekem is sok! Ezért marad a 2db 6600GT Extreme! Szerintetek ezzel a konfiggal el lehet lenni kb. 2évig? Vagy mit kéne változtatni ahoz, hogy meglegyek vele 2évig?
[Szerkesztve] -
anonymou3
csendes tag
Mert kell vmi jófajta monitor + hangfal és az sem két fillér, de látom, hogy SLI-s rendszered van esetleg segíteni nem tudsz? Ajánlod a Gigabytet az MSI helyett?
Nem hinném, hogy a topiknyitók jónéven vennék, hogy belekontárkodok a topikukba, bár nem is az övék...!
Egyébként két 6800GT SLI-ben semmilyen proci nem tud kihajtani, csak esetleg az új AMD csúcs! (FX-55 4GHz-en) És az van vagy 200e... Vagy van jobb ötleted?
[Szerkesztve] -
anonymou3
csendes tag
Nah, hogy egy kicsit előrébb legyünk(ek)...
MSI K8N Diamond Dual NetCard
AMD Athlon64 Winchester 3500+ BOX
A-Data Vitesta PC4800 2×512Mb DDR 600MHz DC Kit
Merevlemez?
Leadtek WinFast 2×6600GT Extreme
Pioneer 121D
Pioneer 109D
Sony 1,44Mb
Ház?
Chieftec CT460A 460W Dual Fan
Monitor?
Hangfal?
Razer DiamondBack Magma
Bill.?
Egérpad?
HDD-ben nem tudom mi legyen RAID 0-ba fűzve két nagyobb HDD + egy 10krpm-es rendszervinyó? Ahol ''?'' van ott kellene segíteni, de ha a többi sem tetszik akkor ott is lehet fabrikálni! -
anonymou3
csendes tag
Hy!
Most, hogy bejött egy kis pénz, ki akarom próbálni az újdonságokat, nevezetesen az SLI-t, ezért egy SLI-s rendszert szeretnék építeni úgy kb. 400e Ft-ból! Ami szükséges lenne:
Alaplap, processzor, memória(ák), merevlemez(ek), videókártya(ák), dvd olv., dvd író, fdd, ház, táp, monitor, hangfal(ak), egér, bill, egérpad! Mivel viszonylag sokat szoktam játszani, ezért választottam az SLI-t, tehát vmi ''jófajta'' gémer egér + egérpad is kell! Nem tudom, hogy van-e értelme egy külön dvd olv.-nak, de ezt majd ti javítjátok, ha nem tetszik!
Thx!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest