Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ja nekem is kb 1 hónap volt

De van amit lusta vagyok bejelenteni, csak néha ránézek változott-e... magyar felirat lett szinkront még nem rakták rá, más szól magyar alatt... ha megunom letöltöm
Most pl a A boszorkányok elveszett könyve (A Discovery of Witches) kezdtem el nézni, elég hamar végig is néztem... nem jellemző rám.
Most ugye ennek csak 1 évada van van. Milyen jó, hogy van egy másik "téka" is, rá is néztem gyorsan van további évad...
Jön a folytatás 
Streamingre meg kitudja mikor kerül fel...
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
üzenetére
Mással kapcsolatban írtam már nekik. Két hét után kaptam egy automata levelet hogy a fontos vagyok és várjak - időközben a probléma megoldódott-> tömeges lekerül sorozatok esete. Szerintem a következő havi frissítéssel helyre teszik. Teljes lett a Trek filmek gyűjteménye is, Jurassic Park, Twin Peaks, Transformers, BTTF
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Jelezni kell nekik, hátha változtatnak rajta.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Már le is van töltve. Annak van köze a sorozathoz?
-
-
AMD Power
titán
Tegnap elértem a Ray Donovan utolsó részéhez. Összességében jó sorozat volt szerethető karakterekkel. De szerintem nem lett méltó vége ahhoz képest,hogy milyen jó sorozat volt. Ray karaktere zseniális volt.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Első évad első része pontosabban. A többihez nincs semmilyen felirat ha jól láttam

-
csibe1
addikt
Megint frissült a SkyShowtime app?
FireTV 4k stick-en nem tudok belépni.
Letölteni meg még mindig nem lehet az amazontól.
-
törölt tag
Jó lassan kerülnek fel az eredeti Star Trek részei...
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
"ahol az egyik színész volt felháborodva, hogy ő ezekből egy centet sem lát, ami megy valamelyik streamingen."
Emiatt is megy most a sztrájk az amcsiknál, és a forgatókönyvírók alacsony fizetése miatt.
Azt hiszem a mikiegeres cég találta ki, hogy 1 alkalommal fizessenek a színészek digitális másolatáért, és nem megjelenésenként pl. streaming, film, sorozat.Mintegy 200 ezer színész is csatlakozhat a forgatókönyvírók sztrájkjához
-
törölt tag
Olyanokra amikbe normális ember nem gondol bele minden félét. Ne gondolj valami extrémre feltétlenül.
"Streaming szolgáltatást üzemeltetni drága, mert drága hozzá az infrastruktúra."
Pedig az egyetlen értelme, ennek az egésznek az lenne. Hogy rengeteg kincs ami már nem elérhető, megnézhető, de ott lapul az újra elérhető legyen.Ehelyett inkább azt látom a régi filmekből új változatot kell készíteni a mai "stenderdek" alapján. Az eredmény általában katasztrófa...
"hanem a licence és jogdíj része."
Ez is érdekes, mert olvastam olyan cikket, ahol az egyik színész volt felháborodva, hogy ő ezekből egy centet sem lát, ami megy valamelyik streamingen. De most nem találom a cikket : ( -
spiky03
veterán
Passz.
Én felirattal nézem a filmeket, sorozatokat.
Az meg van azoknál amiket épp nézek.
Mondjuk az is igaz, hogy a Primeot nézem a legkevesebbet.
Jó most épp a The last shipet nyomom, mert régen megálltam a 3 évad elején és most az viszem végig, hamar fent van ott és van hozzá felirat.Azt pl láttam, hogy a Bad boys 3hoz van szinkron.
-
válasz
üzenetére
Streaming szolgáltatást üzemeltetni drága, mert drága hozzá az infrastruktúra. A költségek a kínált tartalom mennyiségével (és méretével) nőnek, ezért az a cél, hogy minél kevesebb tartalommal lehessen minél több előfizetőt megtartani. Azaz továbbra is a tömegízlés kiszolgálása lesz a cél a a belátható jövőben.
Amúgy milyen "sértő" alkotásokra gondolsz?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én sok jó filmet megtaláltam amit amúgy is kedvelek, újat is találtam amit még nem láttam. Pár hónapja indultak, míg mások évek óta működnek.
Nekem a HBO GO, volt csalódás pár éve alig találtam rajta valamit. Azt is már láttam. (ajándékba kaptam vásárlás mellé). Netflixtől sem voltam elájulva. Eddig ez tetszett legjobban, maradt is az előfizetés.
-
törölt tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Én pár hónapja épp egyik új sorozatukat kezdtem el nézni amit reklámoztak is. 3. részhez nem volt szinkron, utána volt. Később javították. Itt konkrétan hiányzott, nem felcserélték.
Az ilyen dolgokat ne facebookon, hanem az oldalon belül jelezzétek, írjátok le mi a hiba (hibajelentés, hasonló).
Akkor előbb utóbb ki lesz javítva, mert továbbítják a megfelelő helyre. -
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy itt volt már-e róla szó, de már a 2. olyan sorozatba futok bele, ahol random 1-1 részről lemaradt a magyar szinkron. Az első a Superstore volt, ott is évadonként 2-3 részről lehagyták a szinkront teljesen random módon. Ott annyira nem volt zavaró, mert simán átmentem a következő részre, mert nem igazán volt részről részre történő átívelés, de most a Bates Motelt kezdtem el nézni, és az 1. évad 6. részén nincs szinkron de a 7. részén már újra van, és itt nem lehet csak úgy átugrani a következőre. Persze kibírom, hogy 1-2 epizódot felirattal nézek meg, csak nem értem az okát. Elfelejtik bekattintani a magyar hangsávot? A Superstore kapcsán írtam Facebookon nekik, de csak annyi sablon választ kaptam, hogy a tartalmaik lokalizálása folyamatosan történik, és türelmemet kérik vagy valami ilyesmi.
-
spiky03
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát igen, jelenleg elég "egyszerű" az app, meg főleg, ogy WIN alá nincs gyári appja, mnt a többinek (kivéve még az HBO Max).
Ami a durva, hogy szerintem legjobb felülete az Amazon Prime-nak van, és az még olcsóbb, mint egy egy 100-al.
Ott látni milyen nyelv van az adott filmen/sorozaton, van az X-ray funkció, törölhető egyszerűen a nézézi előzmények.Reméljük azért itt is lesz még pár pozitív fejlesztés a nem túl távoli jövőben.
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
Ahogy Rigormortiis írja máshol ez nem jellemző.
Egy darabig volt Disney+, most meg van mellette Netflix, de egyiknél sem volt ilyen gond.
Remélhetőleg sikerül felnőni a konkurenciához, mert bosszantó tud lenni alkalmanként.
Azt hiszem a Star Trek egyik részénél volt ilyen baki.
A sztereó (engem legalábbis) most éppen nem zavar, de azért hadd ne kelljen még a nekem kellő hangsávot is keresgetni. (főleg ha már be van állítva a régió) -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is a régebbi filmek is nagy plussz pont.
A következő rész nem zavar sőt jó, hogy van. Nem kell kapcsolgatni, ugrik magától, sorozatoknál igen hasznos. -
Rigormortiis
veterán
válasz
üzenetére
Én eddig a Bíborhegynél futottam bele, sajnos bármelyik nyelvet választottam, egyik sem magyar volt. Megnéztem hát angolul. Nem nagy probléma, az inkább, hogy ezt a rohadt következő rész/műsor lejátszását nem lehet kikapcsolni, és hogy nem lehet az elérhető nyelveket addig látni, amíg el nem indítjuk a filmet.
Ettől leszámítva bőven elégedett vagyok a felhozatal főleg, hogy tele van régebbi filmekkel is.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igaz. Én jeleztem nekik megköszönték javították pár héten belül. Most is találtam egy filmet... még nem javították, igaz nem is jeleztem

Lehet leszedem torrentről inkább
Most ebbe a boszorkányosba kezdtem bele...
-
junkpod
nagyúr
válasz
Harbinger85
üzenetére
Hát ez érdekes. Megnéztem egy laptopon és ott tényleg csak egy hangsáv van.
Én Android TV -n és CE Kodi alatt is 2 sávot látok nyelvenkent. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Csak egy hangsávot látok mindenhol. Egyedül a Netflix appnál volt 2.0 és 5.1. Paradox módon hiába állítottam 2.0-ra mindig visszaállt 5.1-re, de nem éreztem... hibát? Talán még jobb is volt és ugye elvileg úgyis visszakeveri 2.0-ra.
De máshol csak egy hangsáv áll rendelkezésre, TV-n én nemigen szoktam nézni szóval arról nem tudok nyilatkozni (LG, saját webOS app). Prime-nál is csak AD hangsáv van, amit anno csak pár UK DVD-n találkoztam. -
junkpod
nagyúr
válasz
Harbinger85
üzenetére
Általában 2 hangsáv van, legalábbis angolból. Az első, amivel alapból indulnak a filmek az van így párbeszédre kiemelve, sima tv hangszóró esetén azt érdemes használni, a másodikban meghagyták a mozis dinamikát (nincs beszéd kiemelés de van efekt hangrobbanas), de az is sztereó és agyon tömörített.
-
Harbinger85
aktív tag
PC-n nézem, fülessel. Alapból nem igazán érezni hogy tömörített bitráta, de pl. Disney+ után nézve egy filmet itt nagyon szembe... illetve fülbeötlő!
A minap a Terminatort Genisyst néztem, a dialógusok erősek és érthetőek, míg az effektek elég halkak és szolidak, ellenben a Dark Fate (D+) az ellenkezője. A dialógusoknál füleltem míg az akciójeleneteknél hangorkán. -
AMD Power
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Annak volt egy hangulata.
-
FIREBLADE78
addikt
Tékából apám hordta állandóan haza a filmeket. Istenem. Régi szép idők. Gondtalan évek.
-
zseko
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pedig akkor még valószínűleg találkozhattál vele, nem sokkal vagy fiatalabb tőlem
Lehet csak nem emlékszel. Ahogy csibe1 írja, rengeteg vhs kazettán lehetett velük találkozni. -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor pont a határán vagy. VICO egy trashekkel foglalkozó VHS forgalmazó volt. Én is csak egy cikkből hallottam róla.
-
-
zseko
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt jelenti hogy valószínűleg túl fiatal vagy

-
junkpod
nagyúr
Kikolcsonoztem a startrek egyik új részét dd+ 5.1 hangsavval.
Sokkal élvezetesebb így nézni a filmet! És ráadásul végre jól érthető volt minden szereplő beszéd hangja, alig volt szükségem a feliratra. Szerintem a stramelt hangsáv nagyon túl van tomoritve, azon kívül, hogy sztereó, . A SST -n nézve a filmet alig lehet érteni amit mondanak, mintha nem is angol lenne, olyan maszatos az egész. -
Chris0321
veterán
válasz
Nirvatti
üzenetére
Hello.
Ha még be tudsz lépni akkor nem szüntették meg a fiókodat és valószínűleg még próbálkoznak majd levenni a pénzt. Ha mégis megszüntetik a fiókod akkor beszélni kell a support-al és újra megcsinálhatod a kedvezménnyel együtt. Ha biztosra akarsz menni, akkor most beszélsz a support-al és ott megmondják biztosra mi a helyzet. -
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Mi történik, ha fizetési határidő után két nappal frissítettem be a fizetési módot (lejárt a bankkártya, ami ott meg volt adva)? -
törölt tag
Nem tudom szabad-e ilyesmit linkelni, de Instán csináltam egy kis SkyShowtime filmajánlót, ha nem tudjátok mit nézzetek, van benne 8 film amivel nem lehet melléfogni.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
ssory. Még ha nem is "kijátszás" céljával írtam.
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN említése
- amennyiben a rendszer regionális korlátozottságainak
kijátszásával kapcsolatban kerül szóba -
TILOS!
-
-
Kobe
veterán
Egyedul vagyok a problemaval hogy nem megy a szolgaltatas?
csak teker az appba belepve es kirja h upsz vmi hiba tortent
minden mas szreaming megyapple tv 2022
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
És még szinkron is van hozzá!
-
törölt tag
Na végre megnéztem a platform legerősebb filmjét, a Zombihódok támadását!
-
Norbii87
csendes tag
Én most a Dexter-t darálom, még most is olyan erősnek érzem mint a maga idejében.
Anno a TV-ben néztem hétről hétre, de valahol a 6-7 évad körül félbehagytam (nagyobb változás volt az életemben) és sose fejeztem be. Izgi lesz ennyi idő után az "új részek" megnézése, főleg hogy semmit nem tudok a befejezéséről.
-
-
válasz
Flash82
üzenetére
A jelek szerint.

A felhasználási feltételekben van egy ilyen kitétel: "olyan ország lakosa, ahol a szolgáltatást nyújtjuk, nevezetesen Andorra, Albánia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Dánia, Finnország, Magyarország, Koszovó, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország vagy Svédország (felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatást nem kínáljuk a jelen pontban felsorolt országokon kívüli kontinentális területeken)", és ebben a felsorolásban Ausztria nem szerepel. Ha lenne már regisztrációd, akkor elvileg az EU-n belül hordozhatnád, de legfeljebb 37 napig. Esetleg megpróbálhatsz írni a helpdesknek.
Noha a szolgáltatás elvileg az EU teljes területén belül hordozható, kérdés hogy mennyire lesz élvezetes (mert ahol elvileg nincs szolgáltatás (lásd Ausztria), ott nem valószínű, hogy lennének "tükörszerverek", ami gyakorlati problémákat jelenthet, nem elvieket.) Nem tudom, hogy van-e valakinek gyakorlati tapasztalata.
-
Chris0321
veterán
-
skroy
senior tag
Elkezdtem végre a Yellowstone-t. 1 évadon vagyok túl, nekem nagyon bejön, már csak ezért megérte az előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Meta Quest 3 512Gb
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Anno a TV-ben néztem hétről hétre, de valahol a 6-7 évad körül félbehagytam (nagyobb változás volt az életemben) és sose fejeztem be. Izgi lesz ennyi idő után az "új részek" megnézése, főleg hogy semmit nem tudok a befejezéséről.