Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Kenhetem a hajamra a kép/hang minőséget ha a tartalom (mármint az adott film/sorozat tartalma, nem a mennyiség, hanem az élmény) a béka segge alatt van
Egy párhuzammal élve, a Half Life 2-be a mai napig jobban beleélem magam, mint mondjuk a Far Cry 5-be
Egyébként a Prime-ot tartom én is a legjobbnak ár/érték tekintetben, az egyéb szolgáltatásairól - beállítás, x-ray, előre tudom mihez milyen hang/felirat van, stb - nem is szólva.Amúgy itt a SkyShowtime-on a Halo sorozatból néztem meg két részt eddig, nekem teljesen vállalható a képminősége, 1080p ide vagy oda, a történetet néztem nem a képhibákat
Személy szerint örülök hogy nincs hdr/dv, számomra művi az egész. Jobb szeretem az eddig használt képi világot.
-
toompa
őstag
válasz
greenmeister #593 üzenetére
Nem.
-
greenmeister
tag
Lg tvn az applikacio, haaaat.... Lassucska es alig nyitja a filmeket.... Masnal is ilyen?
-
válasz
Arolotifar #587 üzenetére
5ghz 1000mb/sec és wifi 6 képes router szolgaltatja a wifis netet. Valahol olvastam, hogy evvel a tipusú samu tv-vel nincs jóban a hbo max alkalmazás. Érdekes, hogy nem minden filmnél csinálja amúgy (pl szégyenteleneknél nem) de mondjuk last of us, sárkányok háza, batman nézhetetlen volt, viszont ha xbox-on keresztűl nézem akkor semmi gond. Neked is kockásodott a kép 5-10 másodpercenként?
Skyshowtime viszont szuperül megy. Halo sori eddig nagyon bejön a 2 rész alapján.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Barthezz2 #555 üzenetére
Kipróbáltam egy pár lehetőséget, pont az általad említett filmmel: Chrome, Firefox-nál PCM hang, tehát az erősítő készen kapja a sok csatornát, EDGE alatt DD+ 2 csatornás az angol és a magyar hang is, Androidos médiabox-nál a magyar hang DD+ 2ch, az angol hangja DD+ 5.1.
-
Pár napja fizettem elő a skyshowtimre 999 forintért netflix és hbo max mellé. Digis net, huawei router és samsung tv kombóval hibátlanul működik nálam. Eddig a halo sorozat 1.-2. részét néztem meg és a jurassic world világuralom című filmet. Nem tudom milyen a felbontás de nagyon szép éles a kép, sokkal szebb mint mondjuk a hbo maxnál ami elvileg 4k-ban adja a legtöbb filmjét. A hbo alkalmazása gyakran laggol, akadozik és valami miatt a kép is szétesik, kockásodik ha tv alkalmazáson nézem. Más eszközön nincs hiba vele de tv-n xbox-on keresztül kell néznem. A skyhowtime (ahogy a netflix is) gond nélkül megy tv alkalmazáson is. Kínálattal vannak gondok azt olvastam (sok sorozatnak nincs fent minden évadja, hiányosak,stb) de ha ezeket javítják és több tartalmat töltenek fel akkor nálam simán leváltja a piszok igénytelen, bugos hbo maxot ami egy fillért nem ér szerintem és már csak a szégyenteleneket nézem rajta semmi mást.
-
azbest
félisten
válasz
Barthezz2 #576 üzenetére
új szinkron - sajnos erre is külön jogtulajdonos, jogdíj van. Lehet olcsóbb nekik újracsináltatni vagy eleve nem adja ki akinél van vagy valaki kizárólagos joggal ül rajta. Azt én is sajnálom, hogy csak a térhatás miatt gagyibb, gyorsan összekókányoltakat használnak sok helyen a régi ikonikus eredeti helyett.
-
Nekem most épp nincs előfizetve(Max, D+, meg ez van), de azért bazi vicces szerintem, hogy hangban, képben legjobb szinte, kír minden adatot a tartalmakra(képméret, hang, szinkron, felirat) és a legolcsóbb..
Ok, kevés a szinkron, meg tartalmat nem hasonlítok most. De azért na.. -
válasz
Franky2Ster #478 üzenetére
4K60p? Biztos az? Nem lehet, hogy csak szimplán a TV álltal kiadott "jel" értéket írja itt neked és nem pedig a forrás értékeit?
Nekem egy Samsung Q65Q60R van, és ugyan infó értéket a képről nem tudok kiíratni(vagy nem tudom, hogy kell), de a képmódoknál jelzi, ha HDR, ennél viszont nem. Megnéztem.
-
Hát azért ez gáz..
Miből állna a létező többcsatornás hangot kiküldeni? Ha technikai akadálya van, nem kell streaming szolgáltatást indítani. Ha egyéb, akkor meg szimplán cink. Ennyi konkurencia mellett. Főleg, ha egy Prime tud mindent is hangban 890-ért..A rengetek új szinkront sem értem, ha kiadják 2.0-ba.. Köszi, akkor nézném a House-t is pl a régivel..
-
Ken Adams
csendes tag
Azoknak a digiseknek akik nem tudnak regisztrálni azt tanácsolom, hogy regisztráljanak mobilneten keresztül.A regisztrációt követően vissza lehet kapcsolódni a diginetre mert gond nélkül működik a skyshowtime oldala
Ezt megcsináltam a laptopomon is és a tévémen is, és működik -
Ken Adams
csendes tag
válasz
Arolotifar #568 üzenetére
Köszönöm!
Újraindítom aztán lesz ami lesz -
Ken Adams
csendes tag
válasz
Arolotifar #566 üzenetére
Igen
-
Tonyk
veterán
válasz
Ken Adams #563 üzenetére
https://www.skyshowtime.com/hu/checkout?voucher[]=HUHPFL2023
Ha véletlenül elrontod, és fizetéskor 1999Ft szerepel végosszegként, akkor a kupon/promo kódja: HUHPFL2023 . Ezzel 999Ft lesz.
-
Ken Adams
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg én vagyok a figyelmetlen de nem találom azt az ikont a skyshowtime oldalán ahol regisztrálhatnék és előfizethetnék.
Tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm -
ArGab
őstag
válasz
Barthezz2 #555 üzenetére
Majd egyszer lesz jobb is jellegű ígéret van, ahogy a 4K-ra is. Pont ahogy az HBO részéről is, hogy majd egyszer nem 25 fps-re konvertált anyagokat streamelnek, pedig ha jól tudom azóta is így kerül fel minden ami nem UHD.
erahurka: Felskálázni, szerencsére, nem nagyon szoktak.
Amit filmre forgattak, ott 35mm esetén 4K hasznos tartalom simán kinyerhető belőle. Ehhez csak egy új transzfert kell készíteni, illetve némi restauráció a forrás minőségének függvényében. Felskálázni ilyen esetben egyáltalán nem szoktak. Amennyiben csak 16mm filmet használtak, ami sorozatok esetén elő szokott fordulni, a 4K felesleges mert nem lesz annyira részletgazdag az anyag. De HD simán elérhető. Gondot az jelenthet, ha nincs meg az eredeti kameranegatív archívumban, vagy valami ahhoz közeli másolat.
Sorozatoknál már kicsit árnyaltabb a helyzet. Itt sok olyan van ami videóra forgott (időszaktól függően ez lehet analóg vagy digitális is SD/720/1080 felbontással). Ez esetben valóban az adott felbontásba és minőségbe van limitálva a tartalom. -
Sziasztok!
Előfizettem én is, de egyelőre még emésztem a dolgokat.
Képminőséggel én egyelőre megvagyok. Egy Dr. House első évad, nyilván nem lesz tökéletes, de pár filmet megnézve, szerintem emészthető, ha 4K, ha nem.Az viszont nálam eléggé kiverte a biztit, hogy egy Top Gun: Maveric is 2.0..
Ne bohóckodjunk már ezzel 2023-ban.Erről van valami infó? Vagy ez van, aztán jónapot.
-
MrTwister
őstag
válasz
l.skywalker #530 üzenetére
"Dolgozunk a tartalom 4k-ra való felskálázásán" jujj akkor ez azt jelenti, hogy mesterségesen feljavítják??? Ez nesze semmi fogd meg jól, most is ezt csinálja mindenkinek a TV-je ha 4k-s (UHD) és kisebb a forrás felbontása, nem?
"Szélsőértékként akár az 512x288 pixel vagy az 1920x1080 pixel felbontást is támogatjuk" - ez ugye nem azt jelenti, hogy mondjuk bizonyos sorozatok forrása 512*288 is lehet akár, mert akkor az aztán a pixelhalmaz... -
creed33
aktív tag
Na mégsem lesz SkyShowtime előfizetésem.Mint kiderült tavaly októbertől már nem lehet paypal számlára fizetni az Unicredit banknál. Ezt a kiskaput és bezárták.
azért sem nyitok folyószámlát továbbra sem
-
Ami engem zavar, hogy az Androidos tévémen nem lehet ilyen 5-10 mp-es gyors ugrásokat végrehajtani lejátszás közben. Pedig sokszor használom más helyeken az unalmas részek átlépéséhez. Böngészőben van -10 és +10mp-es ugráshoz gomb.
-
beteg
őstag
Hali! Én vagyok láma, vagy tényleg el kell indítani a filmet, hogy lássam, milyen nyelveken érhető el?
-
m0ski
aktív tag
Belenéztem, és nekem is gyanús volt.
Anno ha jól emlékszem az volt a mondás, hogy leggyorsabban úgy lehet felismerni a klasszikus szinkront, hogy a film elején a telefonbeszélgetésnél hallatszik a Doki hangja is.
A későbbi 5.1-es változatnál ez eltűnt.
Ami ide felkerült, ott ugyan van telefonbeszélgetés hang, de a Doki hangja valóban nem stimmel. Pedig iszdb szerint csak két szinkron létezik, és szerintük az új változat szerepel itt is. -
zseko
veterán
Igen, három szinkron van hozzá. Az eredeti, és két újraszinkronizált. Az első újraszinkronizáltnál nincs hangja a Dokinak a telefonban, a második verziónál már igen, és ahogy írod, egyrészt a hangja is más, másrészt full irritálóan, valamint hadarva beszél közben. És Marty hangján is unottságot hallani, messze rosszabb és élvezhetetlenebb mint az eredeti.
-
kzkz
őstag
"Vissza a Jövőbe filmnél nem az eredeti szinkron van, hanem az újraszinkronizált változat :/ Úgyhogy itt se nézzük meg.."
Sőt, ez már szerintem egy harmadik szinkron. Nekem olyan verzióm van, amin két szinkron van, egyik amit szeretünk, másikat kevésbé. De itt a Skyshoetimeon egy harmadik van, amin a Doki hangja teljesen más -
Adama123
aktív tag
Yellowstone 1. évad magyar szinkron.
-
l.skywalker
Topikgazda
A hivatalos álláspont az, hogy nincs még náluk 4K-s tartalom. Semmilyen és semennyi.
A SkyShowtime technikai funkciói-ban részletezik -
toompa
őstag
Üdv!
Be lehet valahol állítani hogy magyarul induljanak a filmek ha van elérhető magyar szinkron?
Főleg a gyerek profilján lenne ez lényeges. Ne kelljen minden filmnél a magyar szinkront kiválasztani.
Illetve ugyanígy a magyar felirattal hogy alapértelmezett legyen ha nincs szinkron?
Köszi! -
hadam98
senior tag
Na a Yellowstone is elkezdte megkapni a magyar szinkront, úgy néz ki a meglévő angol nyelvű tartalmakhoz is lehet még szinkron.
-
Akosman
aktív tag
válasz
norbertoth #522 üzenetére
Szerintem még nincs 4K tartalom fent. Skyshowtime.com oldalon írják, jelenleg csak HD tartalmak vannak fent, de tervbe van a 4K indítása.
-
-
törölt tag
Új szinkronnal van fenn az Ovizsaru!
-
Kiskutya
veterán
Sok itt még a hiba azért a disney+ nál nem volt ilyen indulásnál. Chucky kultusza filmnél teljesen más a hangsáv a magyar nyelvnél közé nincs a filmhez. A jW világuralom magyar 2.0 meg valami förtelelem. Már az is gáz hogy sztereó de ilyen doboz hangot is már régen hallottam.
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Magyarországon mikor tervezik a 4K tartalom indítását? Esetleg tud erről valaki infót? -
válasz
Roland18x #508 üzenetére
Elvileg nem kell. A kártya tranzakció, amire felhatalmaztad a SkyShowtime-t, arról szól, hogy minden hónapban leemelhetik a kártyádról az aktuális előfizetési díjat. Gyakorlatilag meg nem tudjuk, mert még senkinél sem telt el egy hónap. De minden szolgáltató így csinálja. Ameddig le nem mondod a szolgáltatást, addig ez így lesz (vagy ameddig le nem jár a kártya), és elvileg banki oldalról egyszerűen nem is változtatható meg, azaz érdemes vigyázni a streaming login-re...
-
Roland18x
tag
Onnantól hogy előfizettem rá, és levonta a pénzt kártyáról kell még valamit állítani a bank oldalán, hogy minden hónapban levegye magától a pénzt, és ne keljen kódokat megadni a fizetés megerősítéshez?
-
creed33
aktív tag
Egyébként milyen arányban szinkronizáltak a tartalmak?
-
törölt tag
válasz
Hrabovszki #491 üzenetére
A webes a webre meg konzolokra ,meg nem tudom mire van hatással. Android telefon,tablet,tv felirat beállításai az android rendszer beallítások/felirat alatt tudod módosítani és az app onnan tudja mit csináljon. Így van a disney+ esetén is
ios, web os,tizen rendszereket paszolom ,nem használok ilyeneket
-
törölt tag
válasz
Hrabovszki #498 üzenetére
Android TV-n nem láttam opciót sajna, azt nem tudom más rendszereken mi a helyzet. De szerintem ja, ha tévén más feliratot akarsz akkor weben kell beállítani. Netflix is ilyen amúgy.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Hrabovszki #498 üzenetére
Csak weben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Riasztó topik
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest