Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Nálam is csinálja ezt. Pc-n beléptem, hozzáadtam valamit, aztán este sehol a tv-n, de a telós appban igen. Viszont akár fordítva is előfordul. Elengedtem a dolgot, mert náluk legalább van egy olyan kategória ahol egyben van a magyar szinkronos film, sorozat. (bár átvenné a Disne+ is)
-
Harbinger85
aktív tag
Valakinek van olyan problémája, hogy nem tudom filmet tenni a saját listára? Se böngésző, se telós app és ha jól rémlik TV-s appról se. De! Csak az én profilomból (ami az első és fő), a többi profilnál nincs gond.
A saját lista ais érdekes, mert film lapján látom fel van véve, de nem látom a listán. Ügyfélszolgálatot érdemmes ezzel felkeresni? -
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ja, hogy csak a Skyshowtime-nál nincs. En bloc a Google készülékben gondolkodtam, bocsánat!
boborján2 A prémium 4K csomagnál sincs HDR vagy DV a Shyshowtime esetében?
-
boborján2
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem alsópolcos TCL google tv van itthon.
Az életben nem volt rajta a skyshow tartalom HDR.Sokat leveleztem velük ezügyben , mindig sablon valasz ,hogy nagyon keményen dolgoznak a problémán.
Mostanra olyan sokat dolgoztak rajta ,hogy a tartalom adatlapján ami eddig HDR jelölésű volt,(de soha nem abban ment) , mostanra levették a HDR jelölést.Magyarul ezek az okosok nem megoldották ,hanem félre söpörték a problémát.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Kellene, hogy legyen. Átnézted a streamer erre vonatkozó beállításait?
-
Grande Ale
őstag
Vettem egy Google Tv streamert.
Ami az lg tv appon hdr, az itt mind sdr.
Nincs android tv-re hdr? -
Üdv! E-mail-ben ajánlgatja a prémium csomagot 4K-val. Mekkora tartalom elérhető 4K-ban (ha meg lehet ezt így becsülni) hogy érdemes lenne-e? Köszönöm!
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom az utóbbi hónapokban elkezdtek átvándorolni a Star Trek sorozatok a Prime-ról a Sky-ra. Sajna lassan és hiányosan. Nem tudja valaki várható a Lower Decks összes évadja vagy a Picard 3. évadja (amihez nem volt magyarítás a Prime-on), valamint várható hogy rotációs elven újból elérhető lesz a TOS, TNG, DS9?
Valamint azt a filozófiát se értem saját filmek Jurassic World, Transformers, Mission: Impossible filmekből a legújabb filmek mindig 1 évig elérhetők ,aztán soha többet - bár látom rotál más szolgáltató felé - de kétlem hogy pl. a Transformers: Rise of the Beast újra elérhető legyen sky-on, ami mint saját film kicsit nonszensz. -
dajj
csendes tag
3 hónap standard 1 hó áráért!
[link] -
abrtom87
tag
Sziasztok. Reklámos csomagom volt. Apple TV-n, iPad 2025-ön, iPhone 17 Pro Max-on nézem. Váltottam reklámmentesre. Azóta judderel a kép, nem tudom mi a magyar szó rá. Nézhetetlen. Elötte teljesen jó volt. Minden eszközön ugyanúgy rossz. Mi lehet ez?
-
hadam98
senior tag
Valószínűleg a Paramount vásárolja fel a Warner Brost.
Vajon egyesülnek vagy külön lesz? -
l.skywalker
Topikgazda
-
boborján2
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Aki AI-ra előfizet az nem biztos hogy a pirítós kenyér receptjét akarja tudni és nem is képet akar manipulálni vagy generálni.
Azért ezt a kettőt mondtam , mert az átlag ember nagyjából azt gondolja hogy kb. ennyi az AI. Pedig nagyon nem , mert brutális segítséget tud adni, nagyon sok területen. -
RedCactus
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem tudom. Lehet, hogy kicsit lemaradtam. Most írták nekem, hogy a féláras előfizetésem ára emelkedni fog a következő levonástól, 1399Ft-ról 1594Ft-ra.
Most borul a családi költségvetés...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egyébként nem megint, hanem a jövő héttől élesedik, de van aki még nem olvasta.
-
negyven2
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ugyan az emelés, hogy úgy néz ki, hogy csak most kapott nagyobb publicitást... vagy mivel mindjárt itt a határidő, ezért ismét hír lett belőle, és a kollektív aranyhal szindróma megint megmutatta magát a médiában, hírekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker