Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
zsoltynho83
üzenetére
Kösz az infót! Monk, Quantum Leap és Star Trek?!
-
poci76
aktív tag
Itt felsorolják a lekerült és felkerült filmeket:
[link] -
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Azért minőségi Bd lemeznél olcsóbb nagyobb tételben a hdd. Az is egy szempont milyen minőségben tárolod. De már nem ritka az otthoni szerver sem (nekem sajnos nincs, majd talán egyszer). Rengeteg dolog van ami valamikor ment adásba azóta sem került elő. Pedig a streamingnek ez is lett volna az alap gondolata ötlete, értelme. Az új filmek mellett. A Netflix online videotékaként kezdte dvdket küldözgettek anno. Aztán a stúdiók ráébredtek, hogy rendelkeznek hatalmas könyvtárakkal azokat meg lehetne osztani pénzt lehetne vele keresni. Valahonnan innen indult a dolog. Aztán kapott egy gellert....
"De ha valamit fél évig nem néztem meg gyanítom nem is igazán akarok."
Lehet nem jutott eszedbe, nem volt rá idő, ez nem ennyire egyértelmű. Persze jó dolog tudna lenni streaming kényelmes is. De senki nem korlátoz,hogy csinálj egyet otthon. Akár saját családi felvételekkel együtt."Rossz arány. Nem lehet tudni mik lesznek azok a sorik? Magnum, Furcsa pár,"
Fúúú a furcsa párt (régi) de megnézném. Egyébként is hiányos, ami felelhető belőle. Az újat most adja a comedy centrál Eleinte furcsa volt, de egész klassz sorozat lett
-
Hege1234
addikt
válasz
spiky03
üzenetére
igen, akkor kerülnek le
legalábbis, a skyshowtime oldalán ugyan ezek a számok vannak amik a lekerülésre vonatkoznak..link: https://www.skyshowtime.com/watch/asset/movies/equilibrium--gyilkos-nyugalom/e3876c95-414b-35e1-848a-7ef47f712c42
| van magyar hang| 2023-06-27 | Equilibrium – Gyilkos nyugalom - 2002
https://www.skyshowtime.com/watch/playback/vod/SkyShowtime:GMO_00000000215342_02/e3876c95-414b-35e1-848a-7ef47f712c42
lekerül: 2023-11-13 ennyi nap van hátra: 90
----------------------------------
link: https://www.skyshowtime.com/watch/asset/movies/m3gan/dfc18c0c-48a6-3304-8baf-3b777f8bcbfe
| van magyar hang| 2023-07-13 | M3GAN - 2022
https://www.skyshowtime.com/watch/playback/vod/SkyShowtime:GMO_00000000364156_01/dfc18c0c-48a6-3304-8baf-3b777f8bcbfe
lekerül: 2024-08-13 ennyi nap van hátra: 364 -
jgy999
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sztem továbbra is előfizetéses a lejárat dátumát megnézni.
A Kodiban a SkyOtt app. is jelez lejáratot.
Valamivel több mint 30 film jár le 16 nap múlva.
Az első 3: - Álmomban találkozunk
- Amerikai pite: A szerelem Bibliája
- Barbie & húgai: A lovas kaland
Ha megnéznéd a dátumokat és találkozik 16-tal akkor
a JustWatch és SkyOtt is jól számol
-
zsoltynho83
csendes tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Néztem azért néhol vannak érdekes számok.
Meg láttam Netflixnél is feltüntetve is ilyeneket. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
zsoltynho83
üzenetére
Rossz arány. Nem lehet tudni mik lesznek azok a sorik? Magnum, Furcsa pár, Taxi, Cheers, Sliders, maradék Star Trek. Anno valaki említette hogy jön majd a classic Magnum sorozat.
A fél éves rotáció reális lenne, anno az HBO GO-n is így volt, meg egy hónappal előre jelölve volt mi kerül le, meg mi fog érkezni. Aztán volt film ami 3x is volt "premier", mert visszakerült újra és újra. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
üzenetére
Értelek. Anno gyűjtöttem filmeket DVD-n, majd BD-n, meg anno VHS-re még a '90-es években több százaz képzelj el. De szerinted hány került le a polcról? Csal porfogó és akár optikai lemezre írom (költség, hely) vagy HDD-n (még több költség)... szal a streaming egy budget megoldás, ahol akad kedvenc. De ha valamit fél évig nem néztem meg gyanítom nem is igazán akarok.
Ami még úgy látom lekerült Múmia+Skórpiókirály franchise, Scary Movie, Csupasz pisztoly, Paranormal Activity és BTTF. Már csak a franchise gyűjtő bannerekből nézve.
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ugyan azok a napok mit jelenetenek?
Akkor kerülnek majd le?
-
válasz
Harbinger85
üzenetére
A Terminator Genesys-ért pont nem kár

-
zsoltynho83
csendes tag
Ősszesen 336 film került le és 128 fel. Szeptemberben pedig egy nagy adag sorozat frissítés fog érkezni. Lehet fél évente random változik a film kínálat pont tegnap indult napra pontosan 6 hónapja itthon.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Mindig oda jutunk vissza a legjobb ha meg van neked (is). Nem függsz senkitől

-
Harbinger85
aktív tag
HBO vagy Sky? Sky-ra felkerült pár új cím, mint egy-két Hitchcock film, Darkman, Airplane, Amistad, Menekülő ember, Wolf Man (1941), Inrcedible Hulk (1977), American Graffiti. Újabb címek Gemini Man, Mortal Engines (Prime-ra nemrég került fel). Star Trek TOS-ból jelenleg csak a pilot érhető el.
Ami lekerült Hulk (2003), Menekülés LA-ből, az az egy F&F film, Amerikába jöttem, Terminator Genisys, Doom.Holnap elkezdek marathon filmet nézni. Tudom hogy nem lesz elérhető örökké mindig, de néha jó lenne tudni némely filmek visszakerülnek-e, amolyan rotációs elven.
-
törölt tag
Felkerült állítólag csomó film. Nyilván azután hogy lemondtam...
-
Suineg
senior tag
Jogos. Android eszköz, olyan ami az android autó kijelzőjére van rákötve carplay-on keresztül, usb vezetékkel. A disney-re nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy alapból rajta volt, de tudom telepíteni playből esetleg próbaképp. Skyshowtime play áruházból.
-
csibe1
addikt
Üdv!
Ilyen kis apróságok maradtak le, szerintem:
- Androidos eszköz típusa
- Milyen kijelző, arra miként csatlakozik az android eszköz
- A Disney + alapból rajta van, vagy guggli áruházból telepítve
- Skyshowtime honnan van, milyen verzió? (A Jézuska hozta az nem ér
)Enélkül elég nehéz segíteni, mert ez a tipikus, hívd a 0690-es számot, és küldöm az energiát esete
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Van egy androidos eszköz a kocsiban, amin a Disney+ szépen működik de a Skyshowtime a kijelzőn nagyítva jelenik meg, nem a képernyőre optimalizált a mérete. Hogyan orvosolható a probéma? -
törölt tag
HBO Max mellett sok. És ott több sorozatot nézek úgyhogy az marad. Legalább a Warner filmjeire és sorozataira nem kell fél évet várnom ott. De a felirat kezelés is szar itt. 7 pontban szedtem össze nekik a gondjaim mikor kérdezték a lemondás végén, hátha javítják őket azoknak akik nem mondják le.
-
válasz
üzenetére
Ez nyilvánvalóan egy angol nyelvű sablon szöveg magyarra fordított változata, aminek megfelelő pontjára be van szúrva a szintén magyarított előfizetés megnevezés ("Havi előfizetés") és az előfizetés végének dátuma ("2023. augusztus 14., hétfő"). És ebből ez a kissé suta magyar szöveg kerekedik ki az i18n + l10n néven futó számítástechnikai megoldás végén. Amit végül is meg lehet érteni, és az előfizetők többsége remélhetőleg könnyebben befogadja, mintha az angol nyelvű levelet próbálná megetetni a google translate-tel.
Abban teljességgel igazad van, hogy lehetne ezt igényesebben is (pl. lehetne teljesen új felületet fejleszteni a mütyür magyar piacra), de jelenleg az helyzet, hogy az előfizetők egy részének már az ezer forintos havidíj is sok (láthatólag), azaz ez nem feltétlen lenne egy megtérülő befektetés.
(Amúgy miért pont virágbolt? A boltban fizetni kellene a virágért, nem ingyen lehet lenyúlni...)
-
törölt tag
"Reméljük, örömödre szolgált, hogy a világ legnagyobb stúdióinak legújabb és legjobb alkotásait nézhetted, noha most lemondtad a(z) Havi előfizetés-előfizetésedet. A SkyShowtime tartalmait azonban még 2023. augusztus 14., hétfő-ig tovább nézheted."
Igénytelenség csúcsa hogy egy ilyen üzenetet sem tudnak rendesen megfogalmazni. Amúgy milyen legújabb alkotások? Fél éves csúszással érkeznek a tartalmak.
De nem akarom bántani mert vannak fenn jó cuccok, csak nekem virágbolt mellett sok két szolgáltatás. Meg a lényeget, a ZOMBIHÓDOK TÁMADÁSÁT már láttam
-
junkpod
nagyúr
válasz
Introdoktus
üzenetére
-
Hege1234
addikt
válasz
Introdoktus
üzenetére
átlagban ilyen:
film:
video_355162 | mp4 | 512x288 | 355k
video_864415 | mp4 | 768x432 | 864k
video_1852546 | mp4 | 960x540 | 1853k
video_2996342 | mp4 | 960x540 | 2996k
video_4821943 | mp4 | 1280x720 | 4822k
video_7821019 | mp4 | 1920x1080 | 7821k
sorozat:
video_354384 | mp4 | 512x288 | 354k
video_864529 | mp4 | 768x432 | 865k
video_1853399 | mp4 | 960x540 | 1853k
video_2997181 | mp4 | 960x540 | 2997k
video_4827821 | mp4 | 1280x720 | 4828k
video_7822822 | mp4 | 1920x1080 | 7823kszóval elég jónak mondható..
-
Introdoktus
junior tag
Arról van infó hogy milyen bitrátával megy a steam?
-
Llew
senior tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nem. Visszanézve a paypal alapjan este 10 körül vontak le eddig, szóval majd kiderül.
-
lm83
őstag
Nálam már túl van az ehavin.
Havi előfizetés
999,00 Ft Következő fizetés: 05/09/2023 -
azbest
félisten
Kiírja a fióknál böngészőben, hogy mikor aktuális a fizetés
https://www.skyshowtime.com/hu/account/plans?és igen, regisztráció napja szerint mindig 1 hónap
-
-
Llew
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tudom, hogy ma 11xvan, csak ha mar reggel probaltak levonni es nem sikerült akkor nem biztos, hogy sokra mentem az utana intezett kartyacserével
-
Llew
senior tag
Nekem mindig 11-en vonta a regisztralas napjan. Pont ezért vagyok kicsit bajban, hogy most aggódjak vagy ne.
-
-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nekem mindig elsejével automatikusan vonja. Sőt lehet előző hónap utolsó nap 23:45 kor.
Revolut virtuálisról megy. -
Llew
senior tag
Akkor lehet szerencsem van. Paypal fizetes van beállitva, de a paypalhoz csatolt kartyam lejart es csak most cseréltem, hogy olvastam a hszeket.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha jól emlékszem 10.-én vonják, virtuális kártyát használok rá és mindig átrakom a összeget, hogy le tudják vonni, de még mindig rajta van

Ha neked sem vonták le, akkor csak nem nálam van a probléma, köszi
-
-
Ebben a hónapban nem vonták le nekem a havidíjat..
-
Llew
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az az 1923, az mar a masodik előzmény. De igazabol nem kapcsolodnak annyira szorosan, meg bevezetőben elmondjak amit tudni kell
-
FIREBLADE78
addikt
Melyikben van han solo?
Azt néztem meg először. Most yellow pörög. Szerintem össze vissza nézem
-
Llew
senior tag
Az 1883 volt előbb, az lezart 1 evad. Jobb is, az 1923 az sem rossz csak gyengebb, es az folytatodik majd tovabb
-
-
skroy
senior tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Melyik jött előbb? Lassan én is befejezem a Yellowstone-t, folytatnám valamelyik előzménnyel.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az inkább 1923
1883 van még 
-
FIREBLADE78
addikt
Yellowstone lassan vége,előtte megnéztem az 1918
volt talán a címe. Kapcsolódik ehhez még másik sorozat? -
spiky03
veterán
Azt senki sem tudja, olyat nem tud a felület.
Legalábbis nálam nem írja ki. A Firesticken ott annyit írt csak ki, hogy ha volt angol hang 5.1 pl a Top Gun 2-nél.
Igaz az androidos verziót már csak a lányok hazsnálják mesékre, ott meg nem tudom, hogy van-e 5.1, de nem találkoztam ilyen kiírással. Én meg már csak PC-n nézem és ott sajnos csak böngészős verzió van belőle. Ott sem láttam ilyen jelölést. Igaz nem néztem mostanában semmit sem ott. Prime-ot nézem most épp.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem elhangzott a megfejtés. Letöltöttél egy csomó mindent, amit a központi "szerver" megjegyzett. Aztán újraraktad a klienst, ami miatt a letöltött cuccok elérhetetlenné váltak, de erről persze a "szerver" nem tud, ő csak azt látja, hogy egy új eszközre is le szeretnél tölteni egy csomó mindent.
A helyes megoldás talán az lett volna, hogy újratelepítés előtt a régi kliensen törölni kellett volna a letöltött dolgokat.
(Nálam egyáltalán nem működött a mobilos kliens - első kísérletre úgy kifagyott tőle a mobil, hogy csak a kikapcsolás segített...)
-
csibe1
addikt
válasz
pkaresz
üzenetére
Igen, én is így csináltam.
Előtte töprengtem kicsit, de aztán úgy gondoltam, hogy jobb az uninstall, és utána AdbAppControlal pc-ről a telepítés.Amúgy várható normális app tőlük a guggli vagy az amazon áruházba?
Ez így azért elég bosszantó, mert én megoldom magamnak előbb-utóbb, de aki nem ért hozzá annak hiába magyarázom el, mert akkor sem tudja összehozni.
-
-
törölt tag
Ha lejár a letöltés (felh. idő) automatikusan törlődik is?
-
AMD Power
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Csak én használom. Még reggel mielőtt irta lejátszási problémát, 30GB volt letöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Azt néztem meg először. Most yellow pörög. Szerintem össze vissza nézem