Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jsk
senior tag
válasz
üzenetére
"komoly az ellentét Kevin Costner-rel, aki az 5. évad első felére a korábbi 65-ről 50-re kérvényezte a forgatási napjainak csökkentését, a szezon második felére pedig 10-re szeretné (más munkák miatt)" valamint "Kevin Costner 1,2M-s 5. évados Yellowstone-gázsija a hatodik évadra 1,5M-ra nőne. Már persze, ha lesz 6. évad, mert ugye egyelőre nagyon nem úgy néz ki."
-
törölt tag
Vajon milehet a Yellowstone 5. évad folytatása körül?
Mostanában cikkeznek hogy bizonytalan, Sheridan és Costner nem vett részt a sajtóeseményen, de közben cikkeznek Mc Conehy féle további előménysorozatról, szóval káosz.Most értem az 5. évadhoz, várjak a teljes évadra , vagy igy és véget.
Hmm.
A pénz nagyúr, minden az "Anyegin" múlik? -
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Remélem ez csak valami kedvcsináló és jön más is mert különben nagyon vékony lesz náluk az április.
A kép meg totál átláthatatlan, az első négy miért félkövér, az alattuk lévő meg miért nem? Melyik film és melyik sorozat?
Streameld most szekció az mi, van ami hetek óta fenn van belőle.Lehet ezt a Streameld mostot benéztem, mintha a Fekete Telefon már fenn lett volna egy ideje de talán csak a mosolygóssal keverem.Hol tették ki amúgy? Instán nem láttam pedig szívesen jeleztem volna nekik is az észrevételeim.
-
l1k3_1t
tag
Egy számitógépes böngészőn sem bírom megnyítni. Semmilyen oprendszeren se.
Android-on meg Chromecast-on működőképes minden.
-
bulek
tag
Sziasztok!
A hálóban egy x96 max+ van, amin Android TV 9 fut,L3 widewine. Az hbo, prime és a Disney+ tökéletesen fut rajta. A Sky is elindul, viszont egyetlen egy filmet se tudok elindítani.. kiválasztom a filmet, pörög-pörög, majd visszalép a főoldalra!
Találkozott valaki hasonló hibával? -
lacos001
senior tag
Hi
Egy kérdést másolnék ide, ph reg nélküli emberkétől.
"Safari alatt nem jelenik meg az angol felirat. Mármint kiválasztani sem lehet, mert meg sem jelenik. Orion böngésző alatt sem (Webkit fork). Ellenben Chrome és FF alatt meg kiválasztható az angol felirat és meg is jelenik. Van erre valami tipp?"
Thx
-
St3ven
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Látom használsz reklámblokkolót. Ha a bejelentkezés idejére kikapcsolod, úgy sem enged be?
-
kl122
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Keményen cseszegetni kell a supportot szinkron/felirat probléma, hiány miatt, ha nem szállsz le róluk meg fogják csinálni. Saját tapasztalat.
Ja! Érdemes a levelet angolul írni mert ha magyarul írsz azt lefordítja nekik a google fordító angolra és nem biztos, hogy jól, azaz nem fogják megérteni mi a probléma.
-
kl122
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ha mást nem is érsz el vele, jót fogsz szórakozni a Google fordítóval Rajesh által aláírt válaszlevélen.
-
Ekka86
csendes tag
Sziasztok!
LgUJ634V
WebOS 3.9.2-62912Ilyen tv-m van és a Content Store nem hozza fel a Skyshowtime appot a keresőben.
Van esetleg ötletetek mi lehet a gond? Elvileg 3.5 feletti WebOS-nél mennie kellene.
Köszönöm a segítséget.
-
AMD Power
titán
Gátlastalanok sorozatban az egyik rész szinkronos, a másik feliratos. De ez egy évad. Érdekes.
-
csibe1
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére
Gratulálok kedves troll

-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha telefonon is van a böngészőben teljes értékű fejlesztői eszközök menü akkor szerintem megoldható de számítógépen tuti kényelmesebb.
-
törölt tag
Enyém szerintem Android 9, Kodi meg a legfrissebb elvileg ami fenn van Play Store-ban. Beállítottad hogy SkyShowtime legyen ne Peacock? Mondjuk nekem akkor se szállt el mikor Peacock üzemmódban akartam behúzni a sütit csak nem történt semmi. Nem lehet hogy a sütit szedted ki rosszul?
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Írtam a supportnak , a felirat beállítás hiánya miatt Tizen rendszeren ( Samsung TV )
Kíváncsi vagyok mit válaszolnak rá. -
pourri
aktív tag
Valaki aki tagja a zárt fejlesztői csoportnak, az legyen szíves jelezze, hogy a Good Will Hunting magyar hangsávja az a valóságban cseh. Köszönöm szépen.
-
kovjoe
aktív tag
Felirat méretének, színének változtatása android tv boxon: a box beállítás menüjét belül a kisegítő lehetőségek, majd feliratok.
-
törölt tag
Először állítsd be hogy SkyShowtime-ként működjön és utána jelentkezz be a sütivel. Először nekem se ment mert nem vágtam mit hol és hogy kell. Meg mintha azt írta volna hogy csak Android alapú cuccokon működik, nem tudom min próbáltad. Nálam Xiaomi Mi Box S-en megy egyelőre, hát majd meglátjuk ha tényleg meg is nézek vele valamit nem-e adja meg magát a film közepén vagy ilyesmi. De nagy köszönet mert így végre normálisan néznek ki a feliratok és könnyen lehet állítani is!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nálam működik. Kicsit lassúcska pár dologban, meg az első film amibe bele akartam nézni mi a helyzet az valamiért 480p-ben indult el, de mikor másodjára indítottam akkor már Full HD volt. Meg szaggat a lejátszás de szerintem csak nem passzol a képfrissítés és a kijelző frekvenciája, elvileg be van állítva hogy a Kodi passzintsa őket de most nem akarja, nyilván nem véletlen szoktam minden használat előtt restartolni a csodás Xiaomi dobozkát

-
sagem1
csendes tag
Ha valakit érdekel kodi alá elkészítettek egy addonst még mókolni kell de állítólag működik (nekem még nem sikerűlt működésre bírnom)
link:https://github.com/Paco8/plugin.video.skyott
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=370181&page=3
hátha másnak sikerűl -
spiky03
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Nincs.
Legalábbis nálam se a felirat ikonra, vagy a 3 pöttyre se jön elő olyan lehetőség, hogy a felirat típusát tudnám állítani.
Csak weben van a beállításoknál ahogy fentebb leírtak.
Ott frankón beállítottam én is, hogy kapjon fekete keretet a fehér betű, de sajnos hiába, mert a sticken már nem úgy jelent meg.
-
spiky03
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nincs is sajnos ilyen beállítás se telon se sticken az appban.
Egyedül a webes felületen van és csak oda érvényesek a beállítások.
Nem viszi át őket a többi felületre sajnos.
Bocsi ha félreérthető voltam.

-
Chris0321
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Van a kis képed fenn jobb oldalon. Rányomsz. Szintén jobb felül lesz a fiók felirat. Klikk. Ha bejön a fiók oldal akkor a középső lehetőség, a beállítások, majd lenn a szöveg megjelenítése. Testreszabás és ott tudsz mindenféle dolgot állítani a szövegen.
-
viperabácsi
addikt
Na most megy böngészőből is ( mozzilla ) hol keressem a felírat beállításait ? Nem találok beállítások menüt sem !
-
dino_m
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Hát akkor légy szíves oszd meg itt is, hogy milyen eszközpark kell egy teljesen fapados szolgáltatáshoz!
Mert ugye annak az eszközparknak, amivel tökéletesen működik a Disney+, az Apple TV+, a Prime Video, az HBO Max és nem utolsó sorban a Netflix, tökéletesen menni kellene a Skyshowtime-mal is. Nem is kell mondanom, hogy ahol rendelkezésre áll az UHD, Dolby Vision és egyéb HDR és a hang is DD5.1 vagy Dolby Atmos, ott hiba nélkül működik is.
-
dino_m
őstag
Az hogy a fenében van, hogy minden platformon van egy figura, aki beleáll abba, akinek valami problémája van vagy csak nem elégedett a Skyshowtime-mal? Önjelölt Skyshowtime védővé válik és ha nála tökéletes minden, akkor az úgy is van.

Elmondanám, hogy ezer sebből vérzik ez a szolgáltatás. Jelenleg a leggyengébb, ami Magyarországon elérhető. Olyan mintha találomra beleöntöttek volna egy vödörbe egy csomó sorozatot, filmet, a feliratokat, a hangfájlokat és válogassa ki mindenki maga amit nézni akar. Senkit nem érdekel, hogy a sorozatok hiányosak, szintúgy a feliratok és a szinkronok is találomra vannak fent és azokat se lehet használhatóra beállítani. És még nem is említettem az akadásokat, hogy nincs 5.1-es hang a műsorok 99%-ban és ami van az is alacsonybitrátájú rossz minőség, de legalább a 2.0 hang is élvezhetetlen. A HD képpel tisztában voltunk előtte, de az is változó minőségű, nem is említve, hogy tőlünk nyugatabbra ezek a sorozatok UHD-ban elérhetőek. Kivéve ami ott se.
-
spiky03
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
A beállításoknál lehet állítani, de sajnos csak a webes résznél módosítja, pl a telon vagy firestickre már nem viszi át.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Úgy látom mar a vipera
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmi másról nem szól a legtöbb komment csak a nyavajgásról, hogy ez nem működik az nem működik és ezt a gondolatod folytatod te is holmi úri huncutsággal, hogy a felirat hátterét akarod megváltoztatni
Más meg azon küzd, hogy működjön egyáltalán.Dew pl. nálam már első naptól fogva minden tökéletes üzemel TV-n és mobilon is.
-
Chris0321
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Biztos szerver probléma mert Facebook-on is írták, hogy nem megy az oldal. Majd megcsinálják. Mobilról megy ami ugyanonnan kapja a netet mint a PC.
-
viperabácsi
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ezt most mire írod ?
Vagy csak TROLLkodsz ?
Gondolom ,ha érdemben nem tudsz hozzá tenni akkor NE ÍRJ NEKEM TÖBBET ! -
gangstagergo
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Le kell mondani a szolgáltatást.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Weben lehet, aztán vagy működik vagy nem...
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Samsung tv appjában ( skyshowtime app ) hol lehet a feliratot állítani ? Szeretnék a feliratnak hátteret állítani , mert így ahogy alapon van , nem mindig olvasható jól .
-
törölt tag
Hiába állítottam be felirat stílust, csak a magyarra vonatkozik, az angol nem olyan. Lehet ezzel valamit kezdeni?

Átállítottam spanyolra hogy más nyelv milyen, most már a magyar se jó. Mekkora egy nagy rakás szar ez az egész SkyShowtime tartalmastul appostul mindenestül...
-
AMD Power
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Imádom az ilyen cikkeket: "érthetetlen módon".
Ez jogi kérdés, ahhoz, hogy egy sorozatot le lehessen streaming felületen játszani bármelyik országban, meg kell egyeznie a szolgáltatónak a jogokat birtokló entitással. Ha meg tudnak egyezni, akkor elérhető lesz. Azt nem hiszem, hogy ne tárgyalnának róla.
-
törölt tag
Hmmm
-
Harbinger85
aktív tag
Ez engem is érdekelne. Olyan "hibák", mint hiányzó filmek egy szériában vagy hogy reálisabb legyek hiányzó kiegészítő feliratok. Bár utóbbi érdekes. A star Trek-nél kivétel a 6. filmet mindenhol a transzferbe "égetett" mozis felirat volt, de a 6. filmnél semmi. Bekapcsoltam az angolt, mert angolul néztem. A baj az hogy minden feliratozott! SDH vagy CC(?) jellegű felirat, mert minden egyéb verbális hangot is feliratoz. A Múmia 3.-nál is ezzel találkoztam, bekapcsoltam az elején az angolt, majd ki. Meglepetésemre mikor az 1947-es szakasznál automatikusan jött a normál kiegészítő felirat a kínai dialógusokhoz.
Lehet az a trükk bekapcsolom, majd ki és akkor csak a szükséges helyeken jelenik meg? Anno a Men In Black DVD-nél volt ilyen "trükk" hogy bekapcsoljuk a magyar feliratot a magyar szinkronhoz. Először be kellett kapcsolni, majd ki a menüben.
(Bocs a hosszú postért)
-
Digiflex
tag
Skacok!!
Senki másnál nincs Android TV-n rendszer szintű probléma?? Jó, nem a legújabb TV, de mégiscsak egy 2018-as felső-középkategóriás Philips, Android 8-as rendszerrel, amire utoljára 2021 novemberben jött ki frissítés. (49PUS7803/12)
Viszont közvetlenül azután, hogy felrakom ezt a remek applikációt, kihagy a hang, akadozik a kép, még a sima antennás TV adásnál is.
Egy uninstall nem megoldás, teljes gyári visszaállítás kell, ami ugye nem két perc, ha az összes loginomat újra be kell írjam.
Szóval nem kicsit bosszantottak fel...
-
1egaly
aktív tag
Áll az egész..
Azt mondják nyugi.😵💫 -
Fandango
veterán
válasz
Strauss
üzenetére
Nekem megy rendben, a régi verzió frissült.
A kép elcsúszásra a megoldás:
- legyen a stick 4K felbontásra állítva a settingsbe
- indíts el egy videót az appban, majd lejátszás közbe indítsd újra a sticket (home gomb hosszan nyomva a menühöz)
Ezek után már jó kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van esetleg ötletetek mi lehet a gond? Elvileg 3.5 feletti WebOS-nél mennie kellene.

l.skywalker