Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az egy elég érdekes sorozat.

Valamikor majd megint megnézem. -
csibe1
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A Pickard az sajnos valamiért még mindig nem szinkronos.
Ennyire rossz a sorozat, hogy nem csinálnak hozzá szinkront?
-
csibe1
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
"Egyébként kikapcsolható. Engem sokkal jobban zavar hogy fos minőségben tolják a trailer videokat."
Ezt jó tudni, hogy ki lehet kapcsolni.

Az meg érdekes, hogy még mindig gagyi minőségűek a bemutatók.
Mostanában nem néztem, de amikor először megláttam elkapott a röhögés,
olyan pixeles volt a kép.
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
"Kutakodás után azt olvastam hogy nem támogatja az app a média lejátszón való filmezést."
Hol kutakodtál?
Valami ott nem kerek.
Nálam a Hako Pro és a Strong Leap S3-as boxokon simán megy a SkyShowtime.

A Netflix is, mert megvan a hivatalos certifikáció, szóval nem SD felbontáson.
Mivel pontos típust nem írtál csak tippelem, hogy S90X3-as proci van benne.

A Netflix felbontást sem írtad.
-
csibe1
addikt
"Az elejétől féláras előfizetésem van, havi 1.050 + 420 Ft-ba kerül (utóbbi lenne a reklámmentesség?)"
Nekem is az van, de nekem 999+400 Ft-ot vontak le, most meg 1399Ft-ot egyben.
Megnéztem, most a Standard Plusz van nekem, a célnak megfelel.Köszi az infót, meggondolom.

Megnéztem a fiókomat böngészőből, és ott nem látom ezt az opciót.
Közben megint megnéztem, és láttam, hogy majd holnaptól aktuális a dolog.

-
csibe1
addikt
válasz
Toth_Jani
üzenetére
"de + 2600-at nem adok érte, a TV jó minőségben konvertálja fel a HD tartalmat 4K-ra."
Itt van az akármi is elásva, mert jó eséllyel az nem rendes 4k, meg aztán ott még egyéb dolgok is előjöhetnek a minőség kapcsán.
Nekem marad a féláras, 2 részletben levonják; eddig megfelelt a minőség, 4k-s tévénk meg még nincs is, de nem is hiányzik.
-
csibe1
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Speciális karakterekkel kapcsolatban meg eleve nincs semmi információ arról hogy nem lehetne használni, 2024-ben eleve alapnak illene lennie."
Most nem ugrik be, de van olyan weboldal, hogy kis+nagybetű+spec karakter nélkül nem enged tovább regeléskor, és a jelszó hosszát is megszabja.
Szóval tényleg fura egy kicsit.
-
csibe1
addikt
-
-
csibe1
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
"Pl. pont most volt róla szó, hogy elvileg annak ellenére, hogy bár pont most kapott új szinkront (csináltak hozzá új szinkron), a Star Trek: Voyager"
Ez az állandó új szinkron mánia, komolyan ütni kéne aki kitalálta.
Nem volt semmi baj az eredeti szinkronnal, szerintem.
A legtöbbször jobb az eredeti szinkron, és a szöveg is.
Majd ha lesz kedvem meg időm akkor összerakom a nagyobb felbontású verziót (külföldi virágboltból) az eredeti szinkronnal. -
csibe1
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Túlzottan nem zavar, csak nagyon feltűnő a minőségbeli különbség.
-
csibe1
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Ehhh, de az nem igazán sikerül, mert az ajánló az ótvar ronda.
Utána a film az már normális felbontású, nincs vele gond. -
csibe1
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Úgyszintén, néha van max fél perces ajánló; bár azt nem tudom, hogy miért olyan olyan gyalázatos pixeles minőségben?
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jelentsd be angolul, guggli fordító a barátod.
Ott meg leírod, hogy mi a helyzet. -
csibe1
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Egyszer nyaraláskor volt a szobában egy 4K-s OLED "
Hol annyira bátrak, hogy a nyaralóba egy olyan tévét tesznek?

-
csibe1
addikt
Te vagy az új titkos modi, hogy megmondod mire válaszoljak?
Egy ideje már csak a rinya megy, mert emelnek.
Mindenki döntse el, hogy megéri vagy nem, aztán ennyi.
Nem kell drámát rendezni, meg itt sírni, hogy jajj, drágul.
Ez várható volt, letelt a bevezetési időszak, emelnek; kell a bevétel.
Ha meg akkora probléma lehet menni tüntetni, mert lassan már ez is világvége probléma lesz egyeseknél, hogy oldalakon keresztül emiatt kell írkálni.
-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Semmi gond, szervezz te is tüntetést a Hősök terére, aztán jónapot.
-
csibe1
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem vagy egyedül, én sem értem miért kellett elcseszni; aztán meg a sírás ment, mert nem jött be annyi lóvé valamelyik filmből. Vajon miért nem? A Solo az pl. egy elég halovány eresztés lett, a szereplőktől függetlenül.
-
csibe1
addikt
A Disney bír alkotni, csak nem a jó értelemben.
Olvasgattam, hogy ilyen meg olyan új univerzum, amiben már nincs benne ez meg az.
Aztán ez mire volt jó igazából?
A Lucas elvtársat is jól seggbe kellene billenteni, hogy így elszúrta a dolgokat.
Az új filmek nagyját megette a fene, a sorozatok azok nem lettek rosszak, szerintem. -
csibe1
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pár napja néztem bele az Agymenők angol verziójába, mert hátha jó leszt.
Nagyon nem az a magyar szinkron után, pár szereplőnek eléggé nyávogós hangja van, a szinkronos hang jobban illik hozzájuk.
-
csibe1
addikt
válasz
Harbinger85
üzenetére
"ha igaz e hóba jön az Enterprise"
Ez melyik lesz? A Next Generation vagy a Scott Bakula féle?
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
Pontosan, ami kedvenc, meg úgy gondolom ,hogy x év múlva is érdekel majd, azt elmentem viszonylag jó vagy még jobb minőségben. (720-10080-2160p x65).
Az már más tészta, hogy itthon a régi sorozatok - Filmek (Star Trek, Battlestar Galactica)
valamiért nem kerülnek fel a virágboltba jó minőségben, kinti oldalakon meg fent vannak x éve 480-720-1080p-ben.
Feltették a Deep Space Nine-t nagyobb felbontásban, itthon a Star Trek TNG volt fent 720p-ben, igaz 4:3-as képaránnyal, a többi sehol. Esetleg csak rossz helyen kerestem... -
csibe1
addikt
Üdv!
Ilyen kis apróságok maradtak le, szerintem:
- Androidos eszköz típusa
- Milyen kijelző, arra miként csatlakozik az android eszköz
- A Disney + alapból rajta van, vagy guggli áruházból telepítve
- Skyshowtime honnan van, milyen verzió? (A Jézuska hozta az nem ér
)Enélkül elég nehéz segíteni, mert ez a tipikus, hívd a 0690-es számot, és küldöm az energiát esete
-
csibe1
addikt
válasz
pkaresz
üzenetére
Igen, én is így csináltam.
Előtte töprengtem kicsit, de aztán úgy gondoltam, hogy jobb az uninstall, és utána AdbAppControlal pc-ről a telepítés.Amúgy várható normális app tőlük a guggli vagy az amazon áruházba?
Ez így azért elég bosszantó, mert én megoldom magamnak előbb-utóbb, de aki nem ért hozzá annak hiába magyarázom el, mert akkor sem tudja összehozni.
-
csibe1
addikt
Megint frissült a SkyShowtime app?
FireTV 4k stick-en nem tudok belépni.
Letölteni meg még mindig nem lehet az amazontól.
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
"ahol az egyik színész volt felháborodva, hogy ő ezekből egy centet sem lát, ami megy valamelyik streamingen."
Emiatt is megy most a sztrájk az amcsiknál, és a forgatókönyvírók alacsony fizetése miatt.
Azt hiszem a mikiegeres cég találta ki, hogy 1 alkalommal fizessenek a színészek digitális másolatáért, és nem megjelenésenként pl. streaming, film, sorozat.Mintegy 200 ezer színész is csatlakozhat a forgatókönyvírók sztrájkjához
-
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
Ahogy Rigormortiis írja máshol ez nem jellemző.
Egy darabig volt Disney+, most meg van mellette Netflix, de egyiknél sem volt ilyen gond.
Remélhetőleg sikerül felnőni a konkurenciához, mert bosszantó tud lenni alkalmanként.
Azt hiszem a Star Trek egyik részénél volt ilyen baki.
A sztereó (engem legalábbis) most éppen nem zavar, de azért hadd ne kelljen még a nekem kellő hangsávot is keresgetni. (főleg ha már be van állítva a régió) -
csibe1
addikt
válasz
Harbinger85
üzenetére
Szinkronos vagy feliratos verziók?
-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szóval akkor az emberek hibája, hogy az adott nyelven nincs szinkron a sorozathoz vagy filmhez az egyes szolgáltatóknál.
Jó tudni
-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Tévén nem csak tévéadást lehet nézni "
Azt én is tudom.
Jöhet a DivX-es tévéadók listája is.

Egyébként meg az is probléma, hogy sokan az itteni közösségből indulnak ki a műszaki meg egyéb dolgok kapcsán.

Az emberek nagy részének tippje sincs mi az ha azt mondod, hogy 720p.
Jópáran azzal sincsenek tisztában, hogy 1 azaz egy böngészőben több lapot is meg lehet nyitni, nem kell a böngészőt 8 azaz nyolc példányban elindítani.
Utána meg csodálkoznak, hogy miért lassult be csóri laptop.

Sajnos saját tapasztalatok az előbb leírt dolgok.
Amúgy meg éljen a digitális forradalom meg ilyenek, 10ezer gigabites netet minden háztartásba; nem baj ha nem tudják mi az.

-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"és sokuknak elég a 720p is, netán a divx"
A DivX, már csak XviD van sok éve, de abból is csak a régi rippek; mert itthon lusták normális x64-65-ös verziókat beszerezni, és alárakni a magyar hangot.
A 4k meg jah, tök jól hangzik.
Légyszíves írj már egy listát, hogy hány valóban 4k-s adó van.
Japán picit odébb van, ott már lassan a 8k lesz az alap.A vásárlók igénytelenek, a gyártók meg pénzéhesek...
Talán ha olcsóbb lenne a 4k-s cucc, meg az x.1-es hangrendszer akkor jobban elterjedne... -
csibe1
addikt
válasz
üzenetére
Azért ez a Taylor Sheridan is megéri a pénzét, a Paramont-ét meg pláne; van pár érdekes cikk még az oldalon, hogy mennyi lóvét húzott le a cégről.
Amúgy Costner éppen válik, gondolom emiatt sem érdekli annyira a forgatás, a "kedves felesége" meg elég szemét húzásokat csinál.
Kíváncsi leszek a folytatásra, mert egy főszereplő váltás nem mindig jön be.
A Vajáknál se tapsoltam, de anno a Trónok harcánál sem tetszett a cserebere. -
csibe1
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaja, ezt pár hsz-el feljebb is írd majd meg. Köszi...
-
csibe1
addikt
válasz
Harbinger85
üzenetére
A fax kivan ezzel a "leveszi vagy nem veszi a sisakot" baromsággal!
A Dredd-nél is utáltam ezt a baromságot. A második egy nagy szutyok lett, hiába van rajta végig a sisak.
Ütném a marhát aki ilyen hülyeségeket talál ki.
Jajj, nem kopizták le a játékot; itt a világvége!
-
csibe1
addikt
válasz
Azteeek
üzenetére
A Yellowstone az tényleg nagyon jó lett, és úgy is végignéztem, hogy csak az első 2 évad szinkronos; pedig mostanában nem nagyon néztem feliratos filmet-sorozatot.
A Halo sorozat is tetszett, megnéztem szinkronosan is.
Nekem megéri az árát, mert találtam olyat ami érdekel.
Van még pár szolgáltató, lehet választani ha valakinek nem jön be az itteni kínálat.
-
csibe1
addikt
Akkor vagy új tévé vagy veszel valami boxot ha nem akarsz ilyesmivel szenvedni.
Esetleg Fire Stick 4K. Vettem kettőt az apróról, mert régi tévém van, a boxom meg nem támogatott. Egyikkel sincs gond, én legalábbis nem látok akadást; SkyShowTime, Netflix, Disney megy gond nélkül. -
csibe1
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére
Gratulálok kedves troll

-
csibe1
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
csibe1
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gondolom az eltérő hardver és a Widevine szint is más lehet (LR1-2-3).
Keresgélj az appban, a Netflix appjában meg lehet nézni a Widevine szintet.
Itt nem tudom van-e ilyen, én nem néztem. -
csibe1
addikt
Valakinek megy Fire Stick 4k-n?
Amik a topikban lettek linkelve nem települnek, az az egy ami feltelepült az meg a support után kiabál a főképernyőn.
A guggli áruházban meg szürke az "Install on more devices" gomb.
Ez azért elég érdekes indulás, hogy úgy kelljen mókolni, és még az sem akar menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mind felett vagy mifene