Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ezt a hibát nem tudjátok mi okozhatja? [link]
-
cyber86
őstag
Látom akkor nem egyedi eset a win leállásnál levő próbléma Asus Xonar D2X. [link]
-
-
cyber86
őstag
Ez a problémám kb 1 percre bekapcsoltam a gépet, hogy megnézzek valamit utána ki akarom kapcsolni ez jön be:[link]
-
cyber86
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
A skype a windowssal indul mindig csak az idegesít, hogy mostanába eléggé sűrűn csinálja, hogy amikor rámegyek a windows leállításra akkor a skype miatt nem kapcsol le a gép, mert bejön középen 1 ablak, hogy a skype még fut és csak kényszerített leállítással tudom folytatni a windows leállást ja meg a másik, hogy nem lehet valahogy eltüntetni a tálcáról úgy, hogy csak jobb oldalt legyen ahol az óra is van?
-
cyber86
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Akkor azt kérdezem, hogy van-e rá valami megoldás, mert régebben tök jól ment de mostanába ezek az új verziók nem tudom mintha vissza fejlődne legalábbis csak az a gond mintha beragadna a progi és nem kapcsol le a gép pedig nem is használtam a skypet és mégis beragad.
-
cyber86
őstag
Helló. Nektek is szokott szórakozni a skype, hogy nem áll le a gép miatta, mert nem tudja a win leállítani és nekem kell kényszeríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest