Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus #943 üzenetére
Affene, na sebaj, azért köszi a segítséget, és hogy foglalkoztál a dologgal!
Amúgy Skype-ban nem mindig fagy ki totálisan, ha előtte elindítom a webkamera szoftverét (amúgy gagyi Genius Videocam), és ott kiválasztom a bemeneti forrást, majd kilépek, akkor ha nagyon gyors vagyok (!), át tudom állítani Skype-ban is a bemeneti forrást.
De ha ezeket a lépéseket nem teszem meg, akkor a Skype egyszerűen kifagy és kilép a fenébe, abban a pillanatban, ahogy belelépek a videobeállítások menüpontba.
Ezt a kifagyást egyébként már csak azért is furcsállom, mert több helyről hallottam olyat, hogy beszélgetésnél ha valaki megosztja a "kameráját" a másikkal, ami adott esetben épp a TV-Tuner (mert nem állította át), akkor neten keresztül a másik fél a partner TV-műsorát látja...
Dehát nálam ehelyett egyszerűen fagyással kilép, mintha valami kritikus hibát érzékelne.Szerk.: ja igen, egyébként hozzáteszem, hogy még a régi 3.8.0.188-as verzió van fent.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus #941 üzenetére
Az egészből ez a lényeg:
"I think I overcame the problem by uninstalling the Web Cam and TV Card and then reinstalling the TV Card and webcam last."
Tehát elsőként a tunerkártya, majd utóbb a webkamera driverét/szoftverét telepítve az egyik hozzászólónak megoldódott a gondja.Csak az a probléma, hogy én pontosan ebben a sorrendben csináltam. És mégis...
A gond ott gyökeredzik, hogy el szoktam távolítani a webkamerát az USB-portból, így nyilván az elsődleges forrásként csak a TV Tunert látja - hozzáteszem, hibásan, mert azért kicsit más a funkciója a kettőnek, attól függetlenül, hogy mindkettő egy képforrást dolgoz fel, ezt valahogy jobban elkülöníthették volna a Windows-ban.
Gondolom a megoldás esetleg az lehetne, hogy sosem húzom ki a webkamerát, de ez nem kivitelezhető... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus #939 üzenetére
Igazából abban reménykedtem, hogy van ahhoz hasonló megoldás, mint mondjuk a nyomtatónál, hogy be lehet állítani valamelyiket alapértelmezettnek, és akkor mindig az lesz elsőként kiválasztva, akárhonnan nyomtatsz is.
De nem találtam ilyet.
Vagy reménykedtem, hogy esetleg csak a Skype-hoz van rendelve egy registry-kulcs, ami alapján választ a kameraeszközök közül - és igaz, hogy a tuner nem kamera, mégis annak érzékeli...Ja, 2003 óta 97 hozzászólás tényleg igazi hsz.-vadászat.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus #937 üzenetére
Mondjuk úgy még nem próbáltam, és végül is nem rossz ötlet, csak macerás ezt mindig megcsinálni, ráadásul akkor ugye értelemszerűen nem használható a tuner (igaz, utána visszakapcsolható) reméltem, hogy esetleg van rá jobb megoldás.
Próbáltam azt is, hogy figyeltem RegMon-nal a registry-eseményeket, de nem sikerült rájönni a titok nyitjára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest