Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
hello mindenki!
nalam ha skypbol 3---> feletti verziot rakok fel akkor vmiert gta4 alatt elkezd akadni a hang és irgalmatlanul zavaro, ha meg regebbi verziot rakok fel akkor jo de a hangminoseg csapnivalo, mas jatekoknal meg nem nagyon probalgattam /mivel a hiba eleg friss nekem, de alkalmat keritek ra/
esetleg ha vkinel volt vmi hasonlo hiba es megoldast talalt ra szivesen varom a segitseget elore is koszonom!
ui.:
azbest: lehetseges h ez miatt jon nalam letre a hiba :s mivel a gta is eleg nagy gepigenyu cucc, ez alatt nem csak a hw igenyt ertem hanem a net-éhségét azaz combos netkapcsolat kell a multinak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest