- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok. Már mindent elkövettem ezzel a fossal. Egy ideig többé-kevésbé "normálisan" működött, de a legutóbbi frissítés után behányt + megvolt a globális hiba is, de ez a mai napig nem megy.
Képtelen vagyok életrekelteni. A jelszó bekéréséig eljut, onnan már nem pörög, csak áll, majd kivágja az alábbi ablakot.
Az op Win7 professional. Már letöröltem az összes, 2005, 2008, 2010 és 2015 C++ runtime-okat is, újraraktam mindet. Gép újraindítva ezerszer, Skype-ból, hivatalos oldaláról letöltve telepítve a legújabb verzió, az eggyel régebbi, több verzióval régebbi, és nem lép be. A jelszókérésig eljut, megkapja, majd áll, nem is pörög, onnan sajnos nem sikerült csatlakozni ablak. Az idegeimet szétcincálta.Valakinek valami konkrét ötlete, hogy mit tudnék ezzel a rohadékkal még kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest