- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealDamon
csendes tag
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy a tegnapi nap folyamán telepítettem a skype-t és sajnos elég rossz a hangminősége, mind a skype-nak, mind minden egyéb programnak, amit használok. Értem ezalatt,h mióta feltettem a skype-t azóta, ha hallgatok youtuben egy zenét az is ugyanúgy berecseg alatta. Ez akkor is igaz,ha a skype ki van kapcsolva illetve próba gyanánt letöröltem és meglepő módon utána is ugyanúgy fent állt a probléma, tehát ez az aranyos program valamit sikeresen elrontott/módosított.
Próbálgattam kitalálni a probléma okát, de arra rájöttem,h lényegében a headsettel van a baja. Ha a füles ki van húzva, akkor minden újra a normális, ha be van dugva, akkor recseg. Azt is kipróbáltam,h a régi asztali mikrofont teszem a füles helyére és ott is minden rendben volt, ebből adódóan kizárásos alapon valószínűleg a headset az, ami nem tetszik neki.
A kérdésem,h esetleg meg lehet-e valamilyen módon oldani,h a hang ugyanolyan tiszta legyen, akkor is, ha a headset is be van dugva?
Korábban ilyen problémám nem volt, csak miután a skypot telepítettem, ezért érdeklődnék,h esetleg tud-e erre valaki valami megoldást.
Előre is köszönöm! ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest