Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Heroes fan #60 üzenetére
Akkor valószínűleg mai szemmel még elavultabb lenne
-
KROK640
nagyúr
válasz
Heroes fan #45 üzenetére
Végre kezdek rájönni : Azért maradt ki neked a Popolous 3 mert nem fut Win10/11-en.
Sajnos a elfelé kompatibilitás itt már erősen csorbult, de szerencsése sok játéknak jön ki a ma modern körülmények között használható verziója. -
KROK640
nagyúr
válasz
Heroes fan #42 üzenetére
A Populous 3 sose volt DOS-os.
Meg ezen postod után pláne nem értem, hogy miért írtad, hogy nem fut Windowson. -
KROK640
nagyúr
válasz
Heroes fan #40 üzenetére
Már hogyne futna? Win 98-on simán ment. Celeron 366, 96MB RAM, TNT1 16MB-os gépen 1024-ben maxon is szépen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Heroes fan #37 üzenetére
És még csak Popolous 4-re sem lenne szükség, egy 3 remasterednek is tudnék örülni
-
KROK640
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #20 üzenetére
Nagy kár, mert 10 évvel a Black Flag után lett volna létjogosultsága egy ilyen játéknak, de pont azokkal ami ebben hiányzik : nagyon erős történetszállal és mai grafikával, AAA/Single játékmenettel.
-
KROK640
nagyúr
Nagy érdeklődéssel és reményekkel álltam neki olvasni a leírást, mert alapvetően vártam a játékot, de mire a végére értem, és az árát is megláttam, azt mondtam magamnak, sokkal jobban járok, ha újra előveszem a Black Flaget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest