- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistrojak
csendes tag
Volt szerencsém kipróbálni a kamerát, plusszosat. Pötyögtettem fél órát biztos, laposon megnéztem a videókat, szerencsére kezdett be esteledni így azt is meg tudtam nézni.
Valóban sokkal jobb a gépe mint a 4000-nek, de azért valljuk be a hero 3 black szintjét nagyon nem éri el, nem élénkek a színek, a növények zöldje sem olyan zöld. Az akkut sikerült lemerítenem elég hamar és valóban elég jól melegszik.
Ezért én letettem erről. Nem akarom elhinni hogy a gyártó egyáltalán kipróbálja a kamerát, annyi hibát olvastam itt a topikban, gondoltam kiadnak majd egy jobbat, egy frissített modellt, de ha már a Foxoffer is meri árulni akkor úgy gondolom ez a végleges verzió. Ennyi pénzt soha nem fog megérni.Így rendeltem egy Sony AZ1VR-t. Egy tizessel drágább mint itthon, nem kell hozzá telefon, ehhez is olcsó az akku, nem felejt el semmit ha kiveszem az akkut, nem kell 10 FW-t letöltenem hogy frissíteni tudjam stb. stb.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
maj-viktor #391 üzenetére
"1,5 inch Ultra HD kijelző" Sony, Toshiba, Hitachi bekaphatja
-
kistrojak
csendes tag
válasz
djbahool #106 üzenetére
Szerintem ez a kamera nem fog nagyon befutni. Abból indulok ki hogy az sj4000 topikban párezer forint miatt képesek totál ismeretlen, kevés visszaigazolással rendelkező eladótól venni, holott van olyan akinek 500 felett van az eladott kamera darabszáma.
Lehet, hogy nem árazták túl, jobb cuccok vannak benne de akkor is azok amik már lejárt lemeznek mondhatóak, a gopro az A7-es chippel szerelt kameráit már jó rég gyárotta, most A9-el mennek a 4-es gopro-k. Ha jól tudom én 2012-ben vettem a sajátomat, amiben A7 van... -
kistrojak
csendes tag
Ennyi kínainak volt már a kezében de egy sem képes egy RAW videót feltölteni, pedig ha látná mindenki hogy milyen képe van, milyen részletes, mosódik-e nagy sebességnél AKKOR LEHET MEG IS VENNÉ(K)
-
kistrojak
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #101 üzenetére
Nem csak vízalatti használatra van a tok
-
kistrojak
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #93 üzenetére
A tesztvideó alapján rosszabb mint az SJ4000, de remélem feltöltik az eredeti videót amiből már ki lehet venni valamit...
-
kistrojak
csendes tag
Nekem is nagyon megtetszett az M10, de mihelyst megláttam, hogy nemigazán az elképzeléseimnek megfelelő a mérete, és így nemsokkal kisebb mint az SJ4000, azonnal letettem róla.
Itt van egy videó, elég jól szemlélteti a méreteit a kamerának
-
kistrojak
csendes tag
Nem éppen vagyok elájulva a képminőségtől, de lehet a youtube rontotta le ennyire...
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #65 üzenetére
Az a gond hogy a kényszerszünet az semelyik sportban vagy hobbiban sem túl jó, főleg hogy így télen elég hamar sötétedik, és egy újratöltés ami (tippelek) 2 óra előkészületekkel együtt akkor az már nagyon sokat elvesz a jókedvből.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #60 üzenetére
Csak nem, mert ha igen akkor én leszek az első aki crash testet csinál. Hero-t nem veszek, nagyon nagyon nem tetszik az a beépített akku. Télen-hidegben amikor az akkuk kapacitása rettenetesen lecsökken használhatatlanná teszi a gépet.
Ígéretes ez a cucc, minőségi képérzékelő, minőségi chip. Csak nem spórolták el az alkatrészeket, majdnem 2x annyiba kerül mint az SJ4000, csak lesz változás. Az biztos hogy annyian nem veszik meg mint az SJ4000-et.
Lehet egyszer rákényszerülök a gopro termékeire, de amíg lehet kitartok. A végén egy FOSCAM kültéri IP kamerát csavarozok a bukóra....
-
kistrojak
csendes tag
válasz
#59816064 #24 üzenetére
http://www.aliexpress.com/store/contactinfo/523580.html
Telefonszámot ha kell privátba elküldöm, Skype-ról nem vett le pénzt, gondolom vezetékes...
-
kistrojak
csendes tag
válasz
menyhartlevi #20 üzenetére
Felhívtam a Foxoffert, ott nem tudnak semmi biztatót csak annyit, hogy idén elérhető lesz, adatokról is kérdeztem és csak a gyári oldalt hajtogatta, aztán felhívtam egy Aliexpress kereskedőt aki korábban elkezdte árulni az SJ kamerákat mint foxék, ő azt mondta hogy November 20.-án érkezik 180-220USD várhatóan. Esküszöm fejen állok ha tényleg megjelenik addigra ennyi pénzért...
SJCAM M10-re azt mondta, hogy pár hét, de konkrét dátumot egyik sem mondott... Pedig ez a cucc is nagyon tetszik nekem valamiértNagy itt a titkolózás, TITTA APPLE
-
kistrojak
csendes tag
KIKERÜLT A HIVATALOS SJCAM OLDALRA
Ambarella A7LS75 - Panasonic MN34120PA Ennek elég jó képe lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest