- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #489 üzenetére
Hol nézhetjük meg?
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #319 üzenetére
Jöhet a tesztvidi, kíváncsian várjuk milyen minőségű... ha kérhetem esti vagy kevés fényes felvételt, ahol fényszóró, erős lámpafény tűnik fel , valamint lassított felvételeket is készíts... előre is köszönjük
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #313 üzenetére
Lehet annyira qrvajó az 5000 plus, hogy Gery kézhez kapta és napok óta csak kameráz vele 1 akkufeltöltéssel 64GB memkarira 120fps fullHD slow motionben manuális WB állítással...
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #299 üzenetére
Már nagyon várjuk a tesztet, vagy egy kis véleményt...
-
Real_Necro
veterán
Nem tudom mennyire lehet hinni ennek a videónak, de végülis Hero3+ BE-hez viszonyítva nem rossz az SJ5000+. A Gopro kicsit fókuszbajosnak tűnik, az 5000 plus képe meg időnként szétesik, de már színeiben is sok javulás látszik.
A menüjére és funkcióira kíváncsi leszek.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #293 üzenetére
Érdekes, anno első szériánál mintha csak ezüst lett volna. A minőségre nagyon kíváncsi leszek... igazat megvallva ha nem hozza a vártakat venni fogok egy hero3+ silvert, esetleg blacket.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #291 üzenetére
Akkor holnap nagyon fogjuk várni...
Ez is sárga? Azt néztem Foxoffer oldalán elvileg már rendelhető...
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #268 üzenetére
Ha esetleg a korábbi példánnyal még valami rögzíthető, nem lenne rossz egy rövid felvétel úgy, hogy egymás mellé teszed a régi meg új kamot és ugyanazt veszed fel.
-
Real_Necro
veterán
válasz
BenQhunria #244 üzenetére
Ha visszaolvasol, még nem igazán jelent meg, tesztpéldányokkal is firmware probléma van. Nem született még túl sok hozzászólás a topicban, érdemes átfutni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #228 üzenetére
Lassan akar ez beindulni. Lassan elérek oda, hogy eladom az SJ4000-et és ha addig nem forr ki a dolog míg szükségem lesz megint kamerára, akkor veszek használtan egy GoProt.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #221 üzenetére
Na szép. Nemhogy a WB-re nem hoztak megoldást, még az élesség állítását is kivették. Van még mit csiszolni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #218 üzenetére
Alakul, szép a blöki is. Hangot azért lehúzhattad volna, ha már zenét raktál alá.
Valahogy én az élességgel még nem vagyok kibékülve.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #206 üzenetére
Egyébként baromira nem értem. Ők letesztelik egyáltalán a terméket mielőtt eladják?
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #203 üzenetére
Lehet az zavart meg. Ha sikerül napfényre kivinni, szuper lenne ha mellette lenne egy SJ4000 és kb ugyanazt vennék, majd egymás mellé lehetne tenni a két vidit.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #196 üzenetére
Alakul, csak a megfelelő fény mellett kicsit messzebbről kamerázd mert fix fókusz miatt már kicsit életlennek tűnik.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #189 üzenetére
Jó fej blöki.
A videó minősége viszont nem igazán gyere be. Nyerseket fel tudsz majd valahova (nem yt-ra) tenni?
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #184 üzenetére
Kb ezek a dolgok azok, amelyek rávehetnek, hogy odaadjam ajándékba bátyámnak az sj4000-et és vegyek egy sj5000 plust.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #180 üzenetére
Szuper. Nagy kérés, hogy teszteld a 60/120 fps-t? Esetleg mehetne róla eredeti meg pár fokozatban lassított is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #151 üzenetére
Ha cégként vásárolsz mindenképpen vám alá kerül, akármennyi darabot vásárolsz, valamint a kategóriák is mások.
Magánemberként a korában linkelt táblázatot kell figyelembe venni.
-
Real_Necro
veterán
Nem tudom mennyire hihető, hogy ez SJ5000 wifi, de nem vagyok annyira elájulva tőle: [link]
Eddig még mindig az SJ4000 a nyerő.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Részben igazad van, részben nem.
Amíg az itt lévők nagy részének a 3-4eFt különbözet is számít, ídig inkább megrendelik ~44eFt összegért távolkeletről a kamot, reménykedve abban, hogy az 1 hónapos várakozás alatt nem akad fent vámon. Aztán nagy boldogan elmesélik itt, ha ez így is történt...
Nem fogják értékelni a 10-20-30eFt-al drágább kamot, mert az drágább.A teszteket én is megvárom, főleg a 60fps-re leszek kíváncsi, valamint az élességre, meg a használatra sötétben, szürkületben.
-
Real_Necro
veterán
válasz
kistrojak #64 üzenetére
Foscam minősége azért elég jó. Nekem egy beltéri HD IP van, elég jól látni rajta mindent.
Akkuval úgy vagyok, hogy powerbank és meg van oldva. Saját felhasználásom szerint meg elegendő annyi akku idő. Egyébként ha 126$-ért lenne valahol, vennék én is. de 180-at sokallok... még 150-et is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #60 üzenetére
Most nézem, Foxofferen már el is fogyott...
Legalább nem kell gondolkodnom rajta. -
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #39 üzenetére
No igen, de tudtommal Hero sem tud 60fps-t fullHD-n, de lehet tévedek. Egyébként lassított felvételhez nagyon jó lenne...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #37 üzenetére
Reménykedni abban, hogy egyszer kijön egy olyan firmware, amiben legalább egy manuális WB állítási lehetőség van.
Egyébként ha olyan árban lesz mint a sima HERO, elgondolkoznék. Kijelző szerintem fölösleges, aki sisakra vagy mocira stb szereli, az nem fogja használat közben nézegetni. Beállításokat a sima kijelzőn meg lehet tenni. Akksira ott a powerbank... De remélem jó áron jön ki, gondolkozom, hogy odaadom bátyámnak ajándékba (gyerekeiket kamerázni) az SJ4000-et, magamnak meg veszek egy SJ5000 tesztelésre. Ha nem tetszik eladom és gopro...
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #35 üzenetére
- megint csak auto meg előre beállított WB, ami azt jelenti, hogy beltérben és szürkülteben az SJ4000-hez hasonlóan valószínüleg ez is el fog vérezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest