- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
epszilon
csendes tag
válasz
LolokeBacsi #2703 üzenetére
Tök üres a kártya arra másolom rá a bin fájlt és nem csinál semmit nem települ semmi. Végigolvastam már ezt a fórumot mindennel próbálkoztam és semmi. Találtam ezt az oldalt az összeset kipróbáltam és semmi. Hiába másolom a frissen formázott kártyára a FW96650A.bin-t ( semi más nincsen rajta csak az az 1 bin fájl ) akkor sem frissít. Nem értem. Már másik kártyával is próbálkoztam de változatlan.
Aztán itt van egy érdekes számomra az oldalról: The older version (version 1) has different hardware and LCD screen (typically sold before April 2014). Only v1 firmware works with this camera. The newer cameras come with different hardware and LCD screen (typically sold April 2014 and later). These cameras come with v2 firmware.
Na most akkor az enyém mivel v2 firmware és április utáni akkor ez most új kijelzős vagy nem?
-
jeremy74
csendes tag
válasz
LolokeBacsi #2325 üzenetére
Igen ennek így is kéne lenni, a harminc perc körüli úgy is van, de bármikor kezdem a felvételt 1,20-tól1,40-ig mindig leáll menti és új felvételt kezdi el felvenni pedig 1perc 20másodperc körül nem igazán éri el a 4gb-os határt.Az említett beállítás off on van amire utaltál .
-
KIZS
aktív tag
válasz
LolokeBacsi #2318 üzenetére
Nem egyszerű, mert a széles látószög miatt eléggé torzít a kép széle, emiatt nagyon nehéz összepasszintani a képeket. Igen könnyen szellemképes lesz a végeredmény...
-
dani88
tag
válasz
LolokeBacsi #2203 üzenetére
Másfél órát próbáltam google hangouts-al. Nem volt probléma.
-
greef
tag
válasz
LolokeBacsi #2203 üzenetére
Őszintén?!
Nem próbáltam 1-2 órát még. Néhány percet próbáltam és úgy nagyon tetszett. De tesztelni fogom és leírom mik a tapasztalataim. -
Meridani
tag
válasz
LolokeBacsi #1856 üzenetére
Igen, cserébe sokkal jobb az eredmény. A képek nekem valamiért pocsékak minden beállítás mellett
Videóból meg ilyet tud
-
csaszi72
senior tag
válasz
LolokeBacsi #1818 üzenetére
Na, ez érdekes. Hol lehet erről olvasni?
-
csaszi72
senior tag
válasz
LolokeBacsi #1637 üzenetére
Keresel 6-os gömb vasat vagy amit tudsz, esetleg adok acélt, 1/4" UNC20 menet metszőm meg van. ;-)
Mivel földi vagy egy hétvégére oda tudom adni. -
mcgoat
aktív tag
válasz
Menetes szárat adok neked ajándékba is, direkt van legyártatva barkacsőlókedvűeknek ilyen. Még a kezdetekben gyártottunk ernyőtartókat akkor megvettem minden szükséges eszközt.
Viszont van nekünk kicsi tapadókorongos állványunk, próbáltam a kocsin egész jól megállt. -
Drótszamár
őstag
válasz
Először én is építeni akartam magamnak, de nekem ennyit még megért, hogy nem kellett szarakodni vele.
Ez nem jó szárnak? [link]
Anyának én az egyik kamerához való rögzítőről lecsavartam a fekete kerek bizbaszt. Epoxival ráragasztottam a búvártok tetejére, hogy ott is rögzíteni lehessen. (SJ-1000)
Sima pillanatragasztó többször is elengedett (szétmorzsolódott)Az autós rögzítőnél én azon gondolkodtam, hogy valahogy megtámogatom a mágneses rögzítést vákumossal.
A mágnes tart, a vákumos nem engedi elcsúzni. -
KIZS
aktív tag
válasz
LolokeBacsi #1595 üzenetére
Ötletes. Én még ragasztanék egy vékony műbőr/filc réteget az aljára, hogy ne karcolja össze feleslegesen a fényezést.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Hoppácska, Kecskemét!
Hello földim -
oszy
veterán
válasz
Az eszközről is tegyél fel képet.
-
greef
tag
válasz
LolokeBacsi #1599 üzenetére
Nagyon nagy kösz!
-
bajaki
őstag
válasz
Wow, ez elég jó ötlet. Szép megvalósítás.
Egyébként a GoPro-hoz való talpakba belemegy az SJ4000-hez kapott cucc? (Nem tudom mi a pontos megnevezése, na...ami belecsúszik a talpba
)
Kecskemét....
Ősztől főiskola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- BMW topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest