-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunluigi #15018 üzenetére
Illetve volt még SJ4000+ is kizárólag 1,5"-os kivitelben. Érdekes, hogy a sima és a wifi után jött ki, mégis ennek fejezték be a leghamarább a gyártását, a másik kettőt még mindig kapni. Pedig iszonyat jó kis kamera volt...giro, 1080p 60fps, 2K felvétel, ezeket kevés tudta annak idején illetve csak a jóval drágábbak. És talán a legnagyobb előnye az volt a másik két SJ4000-el szemben, hogy szó szerint dupla annyi ideig bírta ugyanazzal az akkuval mint a másik kettő. Ide is dobtak fel teszteket annak idején amikben kicsit én is kételkedtem, de amikor megvettem akkor rájöttem, hogy teljesen valósak az adatok. Lehet, hogy túl jó volt annyi pénzért és azért vonták ki, vagy a fene tudja.
-
tutis
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hunluigi #14931 üzenetére
Marha jó ez a blokk, ha kap olajat, melegítve van akkor eszméletlen sok km-t benyel ahhoz képest mit várnál egy koreaitól.
Mi már átléptük az 51 ezret is (3. éve van nálam, 32-vel vettem). Jót is mennek nem hittem volna, hogy tudja utassal a 120-130-at de tudja és tartja.
-
-
KisTé
tag
válasz
hunluigi #13946 üzenetére
Aha hát ez nem olcsó na meg hova teszem a zsebembe vagy mi, ott hall mindent.....akkor más a GoPro az vesz hangot is sztereóba faszán, vagy ahhoz is kell valamit rádugni? Melyik a legolcsóbb jó GoPro vagy kamera amihez nem kell semmit külön venni és veszi a hangot is sztereóba tisztán ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest