- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrk
tag
válasz
Kolondrum #5473 üzenetére
Ha itt nem esett le gokart közben bukóról akkor neked sem fog motoron.
https://www.youtube.com/watch?v=Hb9e9gG8fMY
Már nem egyszer raktuk oda fel a kamerát és soha nem esett le volt, hogy ismerős sisakjára csak a ragadó felület kb 30%-a tapadt hozzá, mert olyan íve volt a sisaknak, és úgy simán megfogta.
-
ziarimotachi
tag
válasz
Kolondrum #5486 üzenetére
Nekem az Alis rendelésekkel még nem volt negatív tapasztalatom.Bár félreérthetően fogalmaztam nem tőle hanem onnan rendelném.
maj-viktor Az OLX esbe nem futottam bele hiszen számomra is kiderűlt hogy nem eredeti.
Viszont érdemesebb wifist rendelni vagy a wifin kívül nincs a két kamera között kúlönbség? -
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #5481 üzenetére
Bicajos tartót én próbáltam, már ha arra a kormányra fogatóra gondolsz, az egy kalap sz.r.
Műanyag, meg se lehet rendesen szorítani. KÉP Vagy meg lehet, de én nem bízok benne. Még tesztelni kell..
Esetleg majd a hátsó utaskapaszkodóra megpróbálom, hogy tartja e a kamerát rendesen, hogy pályán filmezze a seggemMotor:
Még augusztus elején voltam fonyódon, azóta most mostam le róla a vérfoltokat, mert elcsaphattam valami kismadarat
Ez csak a külső, a sok mosás se jó neki. Olajcsere, láncspray, légszűrő tisztítás stb sokkal fontosabb, mint hogy szép legyen a fényezés szerintem.
Volt múltkor egy srác Kecskeméten a pályán, csili-vili cbr 1000rr-rel. Dícsértük, hogy milyen szép meg minden, aztán a következő menetben el is csúszott és letörölte a bal oldaláról az indexet meg egy adag fényezést. Ezért ne ragasszak rá kamerát?Ugyanmár.
Vagy tegyük fel elmész valahova, ott hagyod az utcán a gyönyörű vasat, azt valami gyökér összekarcolja. Szerintem kár ezen aggódni. Szerintem. -
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #5475 üzenetére
Tank:
Van rajta már így is karcolás (így vettem), szóval nem izgat. Mágnesen tanktatyót használok, bár jó kialakítású, nem sérti fel, de az is benne van a pakliban. Mint látod eljárok pályára is, ott is bármikor kicsúszhatok, szóval úgy vagyok vele, hogy nem ez a kis ragasztás fogja elrontani az összképet
Amúgy meg szerintem semmi kára nem lesz tőle. Ha le akarod szedni, akkor hajszárítóval fel kell melegíteni a ragasztót és szépen lejön. Persze, ha sokat van napon akkor lehet meglátszódik majd a foltja...
De szerintem többet érnek a videókTéli tervem egyébként a lengővillára rögzíteni valahogy, hogy amikor karcol a lábtartó szépen vegye ahogy köpi a szikrákat
Csak lenne már Május!!!!Más:
Mai szezonzáró felvonulás:
[link] -
Real_Necro
veterán
válasz
Kolondrum #5475 üzenetére
No igen, ha publicba is fel akarod rakni és nem pályán közlekedsz, megengedett sebességnél gyorsabban, és ezt rögzíti a kamera, akkor megütheted a bokád. Ha jól tudom egy külföldi fickó már járta meg így, mikor sebességrekordot akart felállítani. Aztán rendőrök letöltötték és visszanyomozták, majd a bizonyítékkal csöngettek be.
-
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #5473 üzenetére
Szia!
Sv650N -em van. Tankra raktam rögzítő tapaszt. Ha ITT nem esett le, akkor szerintem nem fog. Bár egy kátyú biztos tudna adni neki hirtelen nagy terhelést.
Raktam sisakra is: [link]
Használtam már az sv-vel is, teljesen korrekt. Bár a szélzaj megöli az egész hangot 50 felett..... (nyitott és vízálló hátlappal is próbáltam.
Szerintem ragassz nyugodtan!
Ha olyasmit szeretnél mint amit linkeltél akkor ragaszd a tankra. Az azért jó, mert ugye mindig látszik a sebességed, viszonylag szélárnyékolt, viszont jobban átveszi a rezgéseket, úthibákat és fixen néz előre.
Sisakon azért jobb, mert ugye oda nézel vele ahova akarsz, de a szélzaj iszonyatos lesz.
Mellkashevedert sv-n még nem próbáltam, pedig van az is -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #5468 üzenetére
Kapsz hozzá gyárilag pár szövet pántot, de azzal nem mész sokra...
Jobb a pár ezresért (2-3E) kapható gumis fejpántBiciklishez (lyukacsos sisakhoz meg) sisakheveder
ebay - GoPro helmet
vagy
apróhirdetés / vatera
vagy
electropoint
http://electropoint.hu/termek/sportkamerak-sj4000kiegeszito-sjcam-gp04/Bár ez nem túl fix... a ragasztós megoldás jobb!
/szerk
Én nem akarok senkit se eltántorítani a külföldi vásárlástól... jómagam is elég sok mindent külföldről szerzek be! Ha nem sürgős és ráérek vele, meg a hosszú ~1hónapos szállításra
Viszont! Itt olyanokat linkelgettek, hogy csak "ámulok"... licites ebay-es adatlapot meg alacsony értékeléses ali-s eladókat... stb.
eBay-en alap, hogy "Buy it Now"-osokat keresünk... Bid-es (licites) lapok nem mondom, hogy nem jó, de hát egy kezdőnek....
Aliexpress meg szintén, ott kb. a 10.000 eladással rendelkező és 98+%-os eladók az ajánlott kategória, nem az imént linkelt 200 értékeléses... az még magyarba - vaterán is kevés... nemhogy az ali-n... -
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #5451 üzenetére
"Sandisk class4-es 8 gigásat kap"
Én egy Samsung class6 16GB-vel próbáltam. Azt nem szerette. Iszonyat sokat kellett várni a felvétel végén, hogy kiírja az anyagot, addig olyan volt, mintha lefagyott volna, minnél hosszabb volt a felvétel annál tovább tartott, de egy 1 perces anyagnál is 10-15 másodpercet. Aztán adtam neki egy Samsung class10 16GB-t, na azzal már nem volt ilyen gond. Ez persze lehet egyedi dolog volt, mert egy class6-nak elvileg elégnek kellene lennie, egy class4-et nem tudom mennyire fog szeretni.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #5448 üzenetére
Ahogy leírtad, az alapján te a jót - eredetit rendelted bang-ról... nem lesz gond!
Fw-ről... az elején volt jelentősége, de ott is inkább szakmai szemmel érzékeltem én minimális javulást... számotokra szerintem tényleg felesleges túlmisztifikálni! Amivel gyárilag küldik az tökéletesen megfelel... én meg néhány fanatikusabb megpróbálja összehasonlítani / tesztelgetni... esetlegese új plusz funkciók miatt jobb az újabb...
Más: Sajnos ma is újból rádöbbentem, hogy a kam white balance-a szörnyű este... így akinek számít pl. éjszakai felvételnél a fehér "fehérsége", az GoPro mellé tegye a voksát szerintem... bár én reménykedek szoftveres javításba ezügyben...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #5442 üzenetére
Mármint bocsánat... a wifi-s verzió esetén W-vel kezdődi a fw verzió...
Am most nekem van, és eredeti SJCAM logós WiFi-s SJ4000, annak: W20140830V02
De amit képen ebay-es képet mutatttatok, azon csak a WiFi logó van... az a kamu!AZ SJCAM logós az eredeti...
Egy 10-20-30x már leírtuk / lerítam...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1473878786194639
Én nem is értem, aki itt utánaolvasott, az hogy tudta / tudja a kamu-t megrendelni magának... nem is értem, de komolyan... és mennyit sprólt!? 10$? Hááááát... sok szerencsét hozzá! Viszont abban nemtudunk / tudok segíteni majd... beállítás - fw ügyileg!
-
Papa-Het
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest