- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
ziarimotachi #13172 üzenetére
Én kodak z3 vettem pár éve nincs velük gond. Bár ha gyorsan kell tudok egy wifi-s eredetit ha érdekel keress pirvátban.
-
kodaki
újonc
válasz
ziarimotachi #13063 üzenetére
A 4 és 4w "belépő" szintű modellek 12mpx-re vannak komponálva. Az NTK96650 és a NTK96655 chipset elvileg csak a WiFi-ben térnek el, az optikák(+CMOS) ugyanazok, de a firmware-eket külön frissítik, tehát nagyon kis eltérés lehet köztük az éppen aktuális funkcionalitásban (mivel mindig csak az adott típusra beérkező és sok bejelentést generáló hibákat javítják, hiszen egyenlőre nem áll mögöttük egy GoPro gyárnyi szervezettség)
A Plus a 4000-es széria csúcsmodellje szintén 12mpx, de már OmniVision szenzorral és az SJ5000X elite NTK96660-as chipsetjével, hardveres (Gyro) képstabilizálással, és főleg jóval erősebb SlowMotion képességekkel. Ugyanakkor Valós 2K-t is tud 30fps-el., a 240-et csakWVGA-ban, de talán egy 720p is elég 120 fps-el, vagy fullHD 60 fps-el. Egyébként a képe tényleg szép, de kinek mi a fontos belőle. Legszembetűnőbb értéke a hardveres Gyro, hogy gyorsan mozgó képnél ne mosódjon a kép.
Ha már erre adod a fejed, inkább 5000X elitet válassz, mert az tovább fog "élni" a piacon. -
Attila444
aktív tag
válasz
A sima és wifis között nincs különbség képminőségben, a + többet tud, 2K felbontás, magasabb fps számok, Gyro.
[link] -
Pikachu24
aktív tag
válasz
Szerintem az sj4000+(plus)-nak jobb a képminősége mint a többinek. [link]
-
dbala
tag
válasz
ziarimotachi #7922 üzenetére
Mennyire masszív ez a monopod? Mennyire hajlik? Én is ilyet tervezek venni a rögzítés miatt nem a sima teleszkóposat.
-
settenkex
tag
válasz
ziarimotachi #6411 üzenetére
Nekem is van olyan monopodom és sajnos rossz hír, de pár használat után nagyon kilazul és könnyen elforog, nem beszélve arról, hogy meggörbül. Szóval nem egy ajánlott darab.
Egyik ismerősöm egy ilyet rendelt: monopod
Ez mérföldekkel jobb! -
Real_Necro
veterán
válasz
ziarimotachi #6115 üzenetére
Nappalira már többször meg lett írva itt topicban, de legjobb ha kitapasztalod, készítesz felvételeket és amelyik neked jobban tetszik, éjszakaira meg beltérire meg kb tökmindegy, mindegyik sz@r lesz. Kevés fénynél sajnos hamar romlik a minőség.
-
válasz
ziarimotachi #6101 üzenetére
Azért durva, hogy itt mennyi meg te mennyiért rendelted.
-
válasz
ziarimotachi #5483 üzenetére
Bakker én sem értem. Összefoglalóba bangood szerepel mint megbízható hely. Ráadásul ott lehet kapni kamut meg eredetit, oda is írja , hogy not original!! Ha originalt akarsz please click here. Sőt angol raktárasra van 10dollár kedvezmény.
-
maj-viktor
őstag
válasz
ziarimotachi #5483 üzenetére
Rosssz - rossssz - rosssz amit csinálsz, ami felé kutatsz!
1. az olx-es nem eredeti
2. az aliexpress-es linked kevés értékelése és csak 2 order-e van, és arról sem jeleztek vissza
(ali estén minimum 100eladás legyen az adott termékből, azokról 98+%-os visszajelzés, stb.)
Össz.értékelése az eladónak 10.000 felett legyen, és ott is 98+%-os... egyszóval ettől az eladótól nem venném meg! Keress mást! Bár alapból nem sz*patnám magamat alis vásárlással, amikor normális külföldi shopok is árulják a kamot... sőt mostmár ugyebár magyar shopok is (pl. electropoint), innen persze drágább, de instant megkapod!Egyszóval ha spórolni akarsz és ráérsz vele, akkor külföldi bevált webshopok (vagy 20x leírtuk már őket)
Ha meg azonnal, gyorsan, instant, garanciával, számlával akkor belföldi webshopok, így pl. electropoint...persze lehet próbálkozni belföldi apróhirdetésekkel is, így pl. itt ph-n, jofogas, olx, vatera!
Sokszor kilehet fogni jó ajánlatokat, nem tagadom... de itt is óvatosan vannak csalók / kamu termék... személyes átvételt preferálnék így, vagy megbízható eladót...szóval kérdés számodra mi a fontos!? ráérsz és olcsóbban vagy gyorsan, de biztosat!?
Dönts - mérlegelj és feljebb a kommentembe minden megoldás ott van!(bár őszintén, aki így beletrafál a kamu olx-esbe és a kevés ali-s értékeléses eladóba, annak nem ajánlanám a külföldi rendelést... nem akarok eltántorítani senkit se, de kezdje kicsibe... rendeljen először egy pár dolláros cuccot ebay-ről, stb. ha ez bevált neki, akko drágább cuccal is megpróbálkozhat)
Esetleg még ajánlom figyelmedbe a "facebook oldalunkat": facebook.com/SJ4000HUN
Itt is próbálok segíteni - próbálunk segíteni... akár beszerés / akár beállítás ügyileg... vannak "értelmes" posztok, melyet leírják a kamu / nem kamu dolgokat is, ha esetleg itt a fórumba már elvesztél!Ám itt egy kép az eredeti SJ4000-ekről, ezt én lőttem!
Röviden:
Van SJCAM logó nélküli is, még a régebbi verzió (augusztus előtti), de a WiFi-s változatból az eredeti SJCAM logós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest