- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalabala
csendes tag
Próbálkozhatsz a Samsung 1200NF-el is, az se lehet rossz (igaz én csak a 959NF-ig jutottam)
''Igy van ez minden sík monitorral először horpadtnak látod aztán megszokod és az lesz a normális akkor meg majd a domborúakkal lesz gond....Ez velem is így volt mikor elkezdtem használni a síkképcsöves moncsit...+kell szokni...''
ellenkeznék... én láttam anno LG 795FT-t s az tényleg homorúnak tűnt, ezért én maradtam a hagyományos S-950p-nél. Aztán vettem a családba egy 959NF-et és egyszerűen csak sima (és tökéletes) a képe, semmi homorúság vagy domborúság, semmi torzulás vagy életlenség. (Most a 910T és 1200NF között, no meg a pénztárcám között tipródom) -
-Jackson-
őstag
aham, enyémis ezüst/sötétszürke (996pf2)
lg f920b azthiszem ez a tipusa, azis ezüst/fekete, bár az előlapja első ránézésre vajszínű, de ahogy rásüt a fény, akkormár ezüst. tökéletesen annaksem lehet beállítani a képét, bár sztem egyiknek sem lehet tizedmilliméterre. ha nagyon figyeled, csak akkor zavaró, egyébként nemtűnik fel
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Ha a vízszinte szélei a képnek nem egyenesek akkor azon sajnos nem tudsz állítani...
Vidd vissza, de nem biztos, hogy kicserélik, mivel nem hiszem, hogy a 2-2,5cm-es tűréshatárt túllépte, a jóindulatukra van bízva...
Most ránéztem aprónetre és akpásból árulnak 48k-ért SONY G500-ast (21'')
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest