Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal
csendes tag
tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával
,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl
A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták
Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest