- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalabala
csendes tag
Próbálkozhatsz a Samsung 1200NF-el is, az se lehet rossz (igaz én csak a 959NF-ig jutottam)
''Igy van ez minden sík monitorral először horpadtnak látod aztán megszokod és az lesz a normális akkor meg majd a domborúakkal lesz gond....Ez velem is így volt mikor elkezdtem használni a síkképcsöves moncsit...+kell szokni...''
ellenkeznék... én láttam anno LG 795FT-t s az tényleg homorúnak tűnt, ezért én maradtam a hagyományos S-950p-nél. Aztán vettem a családba egy 959NF-et és egyszerűen csak sima (és tökéletes) a képe, semmi homorúság vagy domborúság, semmi torzulás vagy életlenség. (Most a 910T és 1200NF között, no meg a pénztárcám között tipródom)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest