- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Nem egészen van ez igy. Pl. a Samsung 765mb-t hivják álsiknak, mert az kivül (a külső üvegbúra) sik, belül viszont (a képernyő) kicsit domborodik. A Mag monitorod, ha minden igaz teljesen sik. Ezeknél a monitoroknál azonban - optikai csalódás lévén - a sikot előszőr kicsit homorúnak látod, ha a domborúhoz vagy hozzászokva. Próbáld csak ki: huzamosabb használat után nézd meg mondjuk a régi domború képcsöves monitorodat (feltételezem, hogy az volt): olyan domborúnak fogod látni, mintha szabály szerint gömb alakú lenne a képcső - pedig előtte nem tűnt ilyennek. A sikok bizony teljesen sikok, nem azért látod homorúnak, mert álsikok - az álsik az más. Ez optikai csalódás.
-
Krystal
csendes tag
alig 1 hónapja vettem tft-t és másnap vittem is vissza...
Akárki akármit mond nekem nem felelnek meg a sima tft-k.pl filmeknél az emberek arca sötétebb,képeknél pixelesebb ááá ha nem dvd minőséget néztem akkor síralmas volt a kép számomra.Van akinek az is jó.
Nekem eddig a Sony vaio tetszett ami nem az matt felületű tft hanem olyan mint egy crt csak vékonyba.Na olyat elfogadnék,de 2000 Euro-tól kezdődik az ára ; ]
Holnap felhívom az üzletet ahol vettem a MAG-ot ,kiváncsi leszek mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged