- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal
csendes tag
tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával
,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl
A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták
Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest