Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Nem erre gondoltam. A Shift 1 ben nem egyszínű kocsik voltak, csak a márkaversenyeken. Szóval volt rajtuk "versenymatrica". (logo-k, reklámok, rajtszámok, stb.)
bokrosolajos: Lehet, valóban így van, de komolyan nem értem hogy lehet ezt a grafikát jobbnak titulálni.
Mindenesetre megnyugodtam, nem csak én látom így.De egyre inkább hajlok rá, ezt nem fogom megvenni. Hülyézzetek le, de a grafika miatt... Egyszerűen nem tudom elfogadni ezt a csiricsáré rajzfilmvilágot a Shift 1 után.
Ha az nem lenne meg, és nem látnám minden alkalommal mikor ez után/előtt elindítom, akkor elhinném, hogy jó a graf. De így...Nekem ez sajnos - az előd hibája
, elkényeztetett - nagyon is megszokottá vált a versenyfíling miatt. Itt a kettőben folyton rajzfilmben érzem magam, lelombozó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, elkényeztetett - nagyon is megszokottá vált a versenyfíling miatt. Itt a kettőben folyton rajzfilmben érzem magam, lelombozó.