- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Jól van, neharagudj hogy elragadtattam magam.
Sajnos nekem meg az a bajom, hogy /majdnem/ mindent ki akarok próbálni.
Bele is szoktam keveredni rendesen, pontosan nem én, hanem szegény XP, idén már vagy nyolcszor kellett ujratelepítenem, lefagyások, összeakadások miatt.
Pl multkor egy bootmanagert akartam uninstallálni, aztán az olyan munkát csinált nekem, hogy az Fdisk/mbr sem segített, le kellett gyalulnom az egész vinyót.
Jók a free progik is, de nagyon sok speciális feladat ven, amit ezekkel nem lehet megoldani. /sajnos/
Akkor szerintem zárjuk is a témát, ugyis mindjárt jön egy moderátor, és bezárja, vagy törli, nagy valószínüséggel jogosan.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást, és a segítséget. -
wildrain
addikt
Ennyi? Haver, nem sokmindenre használhatod te a gépedet, ha csak ennyi programod van... nekem van egy-két játékom, cd író programom, video szerkesztőm-konvertálóm, stb.
Most ennyi jutott az eszembe, de szerintem már most egy százas felett járok simán... És ha arra gondolok, hogy egyelőre a gép árát is csak törlesztgetem... -
oregcsóka
őstag
X-COM! Te meg ne sértődj meg, én nem is tudom, akkor nem sok progit használhatsz, ha csak free-k vannak, és nagyon becsületes lehetsz. Ez persze maximálisan tiszteletre kötelezi az embert, amennyiben tényleg így van, de hát romlott itt már az egész világ. Azt szoktam mondani, hogy szegény apám is becsületes volt, nem is vitte semmire az életben... /meg én sem/ Hát csak ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest