- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
tibz03
őstag
Egy gabonapehelyben volt :)
EJay DJ Mix Staion (egyéként az AtomixMP3-ra épül, illetve pont ugyanaz, csak nem az a neve, de kinézetre is az)
Nem hinném, hogy a neten küldött valamit, mert dial-upos netem van.
Esetleg a másik partíción elhelyezett volna egy bejegyzést :F Azért ennyire nem lehetnek dörzsöltek... -
wildrain
addikt
Ezért használtam a nem lehetnek hatékonyak kifejezést. Mivel ez a hang valószínűleg a hangszóró által kiadható frekvenciatartomány szélére esik, úgy gondolom, nem szólhat elég hatékonyan. Persze, ez csak tipp, igazából fogalmam sincs, mire riadnak a szúnyogok, és mit tud egy hangszóró... :)
-
wildrain
addikt
Ha jól emlékszem, évekkel ezelőtt kipróbáltam egy olyat. Asszem a hangszórón keresztül valami hangot ad ki, ami szúnyogot riaszt. Csak az volt a ciki, hogy semmi változás nem történt. A hangot nem hallottam (gondolom, nekünk nem hallható), a szúnyogok ugyanúgy jöttek. Na, mondom, ilyen alapon én is tudok szúnyogriasztó progit írni. (üres ablak)
U.I.: Amúgy szerintem, mivel ezeket a hangszórókat arra találták ki, hogy nekünk embereknek szolgáltasson hangokat, ezért semmiképp nem lehetnek hatékonyak egy olyan frekvenciájú hang kiadásában, ami nekünk nem hallható... szóval eleve halálraítélt ötletnek hangzik...
Aktív témák
Hirdetés
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Netfone
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest